Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

La Bauma 2019, CASE CE celebreaza inovatia si tehnologia de ultima generatie

La Bauma 2019, CASE CE celebreaza inovatia si tehnologia de ultima generatie

Anul acesta, la expozitia internationala de masini, utilaje si materiale pentru constructii Bauma 2019, ce se va desfasura intre 8 – 14 aprilie la München, CASE CE isi va prezenta oferta sa completa de solutii bazate pe (un feedback din surse multiple) o abordare de tip 3600 a tendintelor pietei constructiilor si va expune masini pentru constructii concepute pentru a reflecta etosul brandului axat pe client si pe aplicatii.

Traditie si inovatie in centrul standului CASE de la Bauma 2019
Lunga traditie a brandului si inovatia sa continua va fi punctul central al standului expozitional CASE Construction Equipment. Reflectand abordarea CASE CE de a oferi solutii care sa raspunda nevoilor specifice ale clientului, vizitatorii vor descoperi o amenajare a standului in functie de diferite aplicatii. Mineritul, reciclarea, constructiile urbane si rutiere, vor avea fiecare o zona dedicata in interiorul standului, in care CASE va prezenta 15 masini, iar IVECO, facand parte din acelasi holding olandez - CNH Industrial, va prezenta patru autovehicule. Prezentarea comuna a exponatelor CASE si IVECO va celebra trecutul, prezentul si viitorul marcii CNH Industrial.

Extractia de suprafata
In zona dedicata activitatilor miniere de suprafata si a carierelor, vor fi expuse un incarcator frontal CASE 1121G, un excavator CX300D si o autobasculanta ASTRA HD9, toate avand puterea si manevrabilitatea necesare pentru a satisface exigentele lucrului in cariera.
Modelul CASE 1121G este echipat cu un motor FPT Industrial, conform cu standardul de emisii poluante UE Stage IV, dar fara a fi echipat cu filtru de particule diesel (DPF). Acest motor ofera cea mai buna performanta din clasa sa, un cuplu motor mare la turatii mici, fara ca acestea sa necesite un sistem de racire suplimentar. Inovatia continua in ceea ce priveste spatiul de lucru al operatorului, cu un parbriz curbat dintr-o bucata si o camera video orientata spre spate, cu monitor, care reprezinta noutati in materie de vizibilitate si confort pentru operator.
Excavatorul CASE CX300D se dovedeste ideal pentru aplicatiile din cariere, gratie echiparii cu o pompa hidraulica cu comanda electronica, cu o supapa principala mai mare si cu mai multi senzori hidraulici, ce maresc forta de excavare cu pana la 6%. Performantele excelente ale acestui excavator in acest sector industrial se datoreaza in cea mai mare masura echiparii cu acesti senzori hidraulici de inalta tehnologie, care monitorizeaza in mod constant caracterul lucrarilor efectuate, furnizand automat nivelul de presiune hidraulica necesara.

Reciclarea
Un incarcator frontal pentru manipularea deseurilor, CASE 821G (WH) si un camion IVECO Stralis X-Way NP, cu bena si macara, vor fi expuse in zona dedicata reciclarii deseurilor. Pe incarcatorul frontal CASE 821G WH este montat un motor high-tech, produs de firma FPT Industrial, ce face parte din holdingul CNH Industrial. Motorul este echipat cu tehnologia de post-tratare a gazelor de evacuare Hi-eSCR2, care asigura respectarea standardelor de emisii poluante UE Stage V. Din acest punct de vedere, acest motor nu necesita intretinere si, fiind suficient de compact, designul capotajului motor asigura o excelenta vizibilitate spre spate. Modelul CASE 821G WH este conceput special pentru industria de reciclare, fiind prevazut cu un sistem complet de protectie contra deseurilor, care protejeaza masina si previne acumularea de astfel de materiale. Acest sistem cuprinde un dispozitiv de protectie al axei fata, protectii ale cilindrilor hidraulici de ridicare, dispozitive de evacuare a resturilor de pe sasiul frontal si dispozitiv de protectie a rezervorului de combustibil. Camionul cu bena si macara IVECO Stralis X-Way NP este echipat cu motorul Cursor 9, ce dezvolta o putere de 400 CP si un un cuplu motor de 1.700 Nm. Motorul functioneaza cu CNG (gaz natural comprimat), motiv pentru care emisiile de gaze poluante sunt extrem de scazute fata de standard, nivelul de zgomot exterior este semnificativ mai redus decat limita impusa de Regulamentul 51 ECE-ONU, iar consumul de combustibil este mai scazut cu pana la 15%. Toate acestea, impreuna cu manevrabilitatea extraordinara, dimensiunile compacte, garda la sol, forta de tractiune si sarcina utila ridicata, fac din X-Way NP camionul ideal pentru reciclare.

Constructii urbane
In zona dedicata constructiilor urbane, vor putea fi vizionate noul midi-excavator CASE CX90D, incarcatorul compact cu senile CASE TV450, mini-excavatoarele CASE CX18C si CX37, buldoexcavatorul CASE 570ST pentru pietele nereglementate, mini incarcatorul articulat pe pneuri CASE 321F si un IVECO Daily 4x4. CASE CX90D MSR completeaza gama de excavatoare din seria D de la CASE, cu o optiune de dimensiune medie. Aceasta versiune cu consola spate scurta este echipata cu un motor Yanmar de 3,3 litri, care dezvolta 69 CP si corespunde cerintelor UE Stage V. Cuplul motor este mai mare la turatii reduse, iar valori ridicate de cuplu se intind pe un interval mai larg de turatii.


CASE CX90 este cel mai rapid midi-excavator din clasa sa, oferind, de asemenea, optiuni cum ar fi orificii de prelevare a uleiului, cuple rapide si lumini LED. Beneficiind de cele mai recente progrese in materie de confort in operare, acest excavator complet nou dispune de cabina spatioasa montata pe seria de excavatoare CASE D SR, de monitoare mari si usor de citit si de un scaun prevazut cu un spatar inalt, special conceput pentru a reduce punctele de presiune si, implicit, oboseala operatorului.


CASE TV450, cel mai mare incarcator compact cu senile produs vreodata de CASE, isi va face debutul european dupa ce a fost lansat la inceputul anului in America de Nord. Cu o capacitate de operare enorma de 2.040 kg la 50% din incarcatura de basculare, acest model poate efectua cu usurinta cele mai solicitante sarcini de incarcare, de la manipularea paletilor pana la lucrari forestiere. Tehnologia de reducere catalitica selectiva (SCR) implementata de CASE garanteaza functionarea la performante maxime a motorului, operarea si intretinerea facila a masinii. Cu toate acestea, datorita cabinei spatioase, complet presurizata pentru reducerea nivelului de zgomot si pentru a impiedica patrunderea fumului si prafului, performantele realizate nu sunt in detrimentul confortului operatorului.


Autoutilitara IVECO Daily 4x4 este primul vehicul tot-teren de pe piata cu o masa totala autorizata de 7 tone, avand o sarcina utila ce poate ajunge pana la 4.300 kg si o lungime de pana la 5 m, functie de caroseria ce o echipeaza. O parte din noua gama Daily 4x4 este echipata cu cutia de viteze automata Hi-Matic cu 8 rapoarte, oferita exclusiv de IVECO, precum si cu frane cu disc, cu ABS. Programul de stabilitate electronica (ESP) a fost special dezvoltat pentru gama de vehicule utilitare Daily, garantand performante ridicate de franare si o durabilitate optima.

Constructii rutiere
In zona dedicata constructiilor rutiere va fi expus grederul CASE 856C AWD, buldozerul CASE 1650M si o autobasculanta IVECO X-Way.
Grederele din seria C de la CASE sunt prevazute cu cel mai bun sistem de control al lamelor, din clasa. In plus, aceasta ultima gama de gredere CASE este echipata cu o transmisie avansata Ergopower combinata cu un convertizor de cuplu, care garanteaza o trecere mai usoara de la o viteza la alta, pentru un control optim. Coroana de orientare a lamei de nivelare, include un rulment cu role de mari dimensiuni, capsulat, care permite o rotire fara efort a lamei de nivelare, oferind astfel o solutie tehnica cu frecare aproape nula. Aceste caracteristici combinate asigura cel mai inalt grad de precizie in acest sector de lucrari terasiere.


Buldozerul CASE 1650M este special conceput pentru a asigura o forta mare de impingere si o precizie inalta de nivelare. Un motor supraalimentat genereaza un cuplu motor ridicat, iar transmisia hidrostatica permite actionarea independenta a fiecarei senile. Aceasta inseamna ca buldozerul CASE 1650M poate sa impinga cu toata forta chiar si intr-un viraj, ceea ce permite un control total in cazul unor lucrari de nivelare fine si a unor lucrari in panta, in plus fata de productivitatea de neegalat  Aceste caracteristici impiedica, de asemenea, salturile care apar in timpul miscarii la schimbarea vitezelor, factor care imbunatateste in plus precizia de nivelare. In plus, comenzile principale de lucru sunt asigurate de un joystick electro-hidraulic proportional care ofera un confort deosebit si o mare siguranta atunci cand se controleaza lama.
Autobasculanta IVECO X-Way, pe langa ca ofera robustetea necesara pentru lucrarile de constructie a drumurilor, ea este echipata cu cele mai recente tehnologii in materie de eficienta energetica si de siguranta rutiera. Autobasculanta IVECO X-Way are cea mai ridicata sarcina utila din categoria din care face parte, datorita versiunii Super Loader (SL), care este montata pe un sasiu de 8x4, cu o masa proprie de pana la 9 tone - cea mai redusa din acest sector. Toate acestea au ca rezultat o productivitate ridicata si un cost total de proprietate exceptional.

In numarul viitor al revistei noastre va vom prezenta alte scurte detalii asupra prezentei CASE CE la Bauma 2019.

Industry

Recent Posts:

În era construcțiilor inteligente, buldoexcavatoarele moderne de la JCB se remarcă prin inovație și fiabilitate. Aceste utilaje, dotate cu tehnologie de ultimă generație și caracteristici avansate, transformă modul în care sunt realizate lucrările pe șantier. De la eficiența c...


Citeste mai mult

Cu o tradiţie de peste 28 de ani, AIC Trucks dezvoltă permanent serviciile integrate pe care le oferă,bdovedind că este permanent aproape de client, reușind nu numai să asigure servicii de calitate de vânzare camioane noi sau uzate, respectiv de întreţinere și reparaţii, dar și...


Citeste mai mult

Mike Gidaspow, vicepreședinte al departamentului de produse, servicii și soluții Komatsu, și-a făcut timp pentru a discuta la începutul anului cu o echipă de jurnaliști de la „Equipment Today” despre industria construcțiilor, reflectând asupra anului 2023 și privind ...


Citeste mai mult

Companiile care reciclează asfaltul vechi creează noi surse de venit.Această industrie se confruntă cu numeroase provocări, cum ar fi costurile ridicate de îndepărtare a pavajului și de transport a materialului, în condițiile în care se asigură în același timp prote...


Citeste mai mult