Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

METSO OUTOTEC A ADĂUGAT DOUĂ NOI PRODUSE LINIEI NORDTRACK

METSO OUTOTEC A ADĂUGAT DOUĂ NOI PRODUSE LINIEI NORDTRACK

Două noi echipamente din gama de ciururi și concasoare mobile Nordtrack™ - ciurul mobil Met2 Outotec S2.5 și concasorul de impact I908, ideale pentru aplicații pe șantierele de construcții, sunt de acum disponibile la nivel global prin distribuitorii Metso Outotec și Nortrack.

Noua ediție a ciurului mobil Nordtrack™ Met2 Outotec S2.5 este un ciur pentru clasele granulometrice mari (ciur - grătar), polivalent și de dimensiuni mici, conceput pentru șantierele mici și adaptat pentru o varietate de aplicații. Extrem de mobil, datorită structurii compacte și ușoare, S2.5 dispune de două ecrane de sortare extrem de eficiente, pe care pot fi amplasate o gamă largă de opțiuni de sit e de cernere.

Unghiul și cursa etajului de sortare poate fi modificat în funcție de aplicație. Ciurul mobil Nordtrack™ S2.5 poate fi utilizat pentru sortare preliminară sau ca un ciur terțiar în cadrul proceselor de producție de până la 450 tph. Domeniile de aplicare sunt variate: de la sortarea nisipului, pietrișului și agregatelor, până la sortarea cărbunelui și materialelor organice. Ușor de operat (telecomandă wireless), dar și ușor de întreținut, remarcându-se cu deosebire accesibilitatea foarte bună, Nordtrack™ S2.5, cu o masă operațională de 23 de tone și dimensiuni de transport L = 13,0 m, h = 3,2 m și l = 2,5 m, S2.5 reprezintă soluția perfectă pentru antreprenorii din sectorul construcțiilor care se deplasează frecvent de la un șantier în altul sau, pur și simplu,ca unitate de închiriere.

Motorul diesel tip C at C4.4, ce dezvoltă 98kW (131CP) și îndepline ște normele de poluare Tier 4F/Stage V, Nordtrack S2.5 este echipat standard cu un bunc ăr de alimentare de 6 ,0 mc și un aliment ator cu bandă (opțional alimentator cu bandă și șorț lateral), un e cran superior c u dimensiunile 3.660 mm x 1.3 70 mm și un ecran inferior cu dimensiunile 3.460 mm x 1.3 70 mm, două conveiere de 800 mm lățime pentru fracții fine și me dii și un conveier cu lățimea de 1.200 mm, pentru refuzul de ciur. Opțional, pentru eliminarea eficientă a prafului, este disponibil un sis tem de pulverizare a apei cu presiune.

Cea de a doua noutate adăugată gamei este concasorul mobil, de impact, Nordtrack™ I908, cu un design optimizat pentru șantiere de concasare dezvoltate pe suprafețe mai mici, unde se solicită performanță livrată rapid. Concasorul I908 poate fi alimentat cu diferite tipuri de materiale, de la cele ce provin din operațiunile de reciclare a asfaltului, până la concasarea betonului și a altor materiale de construcții din demolare, putând realiza însă și concasarea tradițională a rocilor dure, dar și a cărbunelui. Capabil să manipuleze materiale cu dimensiuni de alimentare de până la 600 mm x 500 mm x 500 mm, concasorul I908 cântărește 23,6 tone și are dimensiuni de transport de L = 9,3 m, h = 3,0 m și l = 2,5 m.

Pus în mișcare de un motor Volvo D8 188kW (252 CP), Nordtrack™ I908 este echipat cu un buncăr de alimentare de 2,8 mc, cu mai multe opțiuni de bare de grizzly și plăci perforate pentru distribuirea materialelor și o casetă ușor de schimbat, un concasor de impact cu o deschidere de alimentare de 860 mm x 650 mm, un transportor cu bandă a produselor finite, de 900 mm (opțional, în plus, un transportor lateral de 500 mm) și un s eparator magnetic integrat. Opționale, sunt disponibile un sistem de pulverizare a apei cu presiune, pentru diminuarea prafului, și un separator magnetic, pentru îndepărtarea eficientă a particulelor de metal.

Cu un design având la bază modelul I908S, care s-a dovedit a fi unul dintre cele mai bine vândute concasoare mobile de la Nordtrack (mai ales în Europa), acest nou concasor nu are însă integrat un echipament de sortare. Controlat de la un panou de automatizare ușor de utilizat, dar și de l a o telecomandă wireless, această unitate compactă oferă un randament extrem de ridicat.

Nordtrack™ I908 este ofertat cu o mare varietate de ciocane de impact pentrumai multe aplicații, de la ciocane din oțel martensitic, recomandate pentru zdrobirea betonului, până la ciocanele din fier aliat cu crom, pentru zdrobirea asfaltului de reciclare. Sistemul de antrenare directă, cu ambreiaj, asigură un consum de combustibil foarte bun raportat la capacitate de concasare, iar designul compact economisește costurile de transport. În funcționare, are niveluri reduse de zgomot, ceea ce este important în locurile de muncă din apropierea zonelor rezidențiale.

”Sunt foarte încântat să spun că gama Nordtrack a fost extrem de bine primită de clienții noștri. S-a dovedit a fi o s oluție flexibilă care îndeplinește diverse cerințe individuale. Vânzările gamei Nordtrack s-au dezvoltat foarte bine în ciuda pandemiei și chiar am depășit obiectivele noastre de vânzări în unele sectoare. Cu toate acestea, ascultăm întotdeauna cu atenție feedbackul clienților noștri. Aceste două noi produse reprezintă un rezultat concret al acestor discuții. Vrem să ne dezvoltăm baza de clienți din industria de reciclare, să oferim soluții atractive pentru afacerile de închiriere și pentru antreprenorii de construcții din întreaga lume.” - VESA TULOISELA, DIRECTOR RESPONSABIL CU OFERTA DE PRODUSE NORDTRACK LA METSO OUTOTEC

Produsele au fost lansate în cadrul platformei video „Nordtrack Liveroom”, care este noua platformă de experiență digitală la 360O de la Metso Outotec. „Nordtrack Liveroom” oferă demonstrații vizuale 3D ale gamei Nordtrack, precum și o mulțime de informații despre oferta de aftermarket.

Concasorul mobil de impact Metso Outotec Nordtrack I908Ciurul mobil Metso Outotec Nordtrack S2.5

Machinery

Recent Posts:

Producător specializat care activează exclusiv în domeniul furnizării soluţiilor din industria de sortare cu spălare agregate şi recuperare nisip, Terex Washing Systems oferă echipamente mobile şi modulare pentru spălarea şi separarea sorturilor, decontaminări de piatră şi sisteme...


Citeste mai mult

Caterpillar își extinde gama Tilt Rotate System (TRS) – sistem cu rotator basculant, pentru a putea fi utilizate și de mini-excavatoare. Cat®. Sistemul este conceput pentru a economisi timp, ajutând operatorii să manevreze atașamentele în jurul obstacolelor fără a r...


Citeste mai mult

Powerscreen înseamnă lucruri diferite pentru diferiţi oameni. Pentru unii, înseamnă echipamente robuste şi fiabile de concasare şi sortare, proiectate, construite şi susţinute de experţi pasionaţi.Pentru alţii, Powerscreen înseamnă o vastă moştenire de experienţă şi...


Citeste mai mult

Datorită proprietăților unice ale bazaltului local și creșterii cererii, compania RF Sand-Baggerarbeiten und Steingewinnungsgesellschaft GmbH, din Germania, avea nevoie de un concasor primar mobil puternic, care să poată face față provocărilor. Pentru a crește producția, conducerea compa...


Citeste mai mult