Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

METSO OUTOTEC ÎȘI EXTINDE GAMA NORDTRACK CU UN NOU CONCASOR CU IMPACT

METSO OUTOTEC ÎȘI EXTINDE GAMA NORDTRACK CU UN NOU CONCASOR CU IMPACT

Metso Outotec adaugă un nou concasor cu impact la gama sa mobilă de concasare și sortare Nordtrack, vizând în special aplicațiile și șantierele de dimensiuni mici din segmentul de reciclare a deșeurilor din construcții și demolări. Pe 16 martie a fost lansat, prin intermediul platformei digitale Nordtrack Liveroom, noul model de echipament de concasare Nordtrack I1011.

La lansarea noului Nordtrack™ I1101, Vesa Tuloisela, cel care gestionează oferta de produse Nordtrack la Metso Outotec, a spus: „Acum un an, la lansarea lui Nordtrack I908S, care a reprezentat un mare succes, ni s-a cerut un concasor mobil cu impact și mai mare. Am ascultat feedback-ul clienților noștri și suntem încântați să oferim acum acest nou model de concasor cu impact, I1101, ce completează gama noastră de echipamente mobile Nordtrack”.

Concasorul mobil cu impact Nordtrack™ I1011, caracterizat prin combinarea dimensiunilor compacte cu performanțe ridicate într-o varietate de aplicații, se dovedește ideal pentru antreprenori și lucrări de închiriere. Echipat cu un ciur mare, suspendat, el combină capacitatea mare de zdrobire cu precizia calibrată a produsului final. Ciurul poate fi cu ușurință detașat sau atașat atunci când este nevoie de el.

Echipamentul mobil Nordtrack I1011 are dimensiuni compacte (3 m lățime, 3,3 m înălțime și 15,8 m lungime pentru transport) și un concasor cu impact, cu ax orizontal, puternic (acționat de un motor CAT C9.3B - 375 CP) și de înaltă performanță (capacitate maximă de producție este de 300 tph).

Alte caracteristici funcționale cheie ale noului concasor mobil cu impact I1101 sunt: suprimarea eficientă a prafului, un consum scăzut de combustibil, siguranță și ergonomie sporite și spațiu mare de acces pentru întreținerea motorului.

Echipamente disponibile opțional:
• ciurul mare suspendat;
• dispozitiv de separare eficientă a bucăților de metal;
• transportor cu bandă lateral;
• transportor cu bandă de recirculare, care poate fi folosit pentru a duce rocile înapoi la concasor după sortare sau poate fi rotit la 180o, pentru a crea un al doilea depozit.

Polivalentul Nordtrack I1011 este potrivit lucrului pe șantiere mici, pentru aplicații variate, de la zdrobirea rocilor moi și a cărbunelui până la reciclarea deșeurilor de beton din demolări și construcții sau a asfaltului recuperat. Noul model Nordtrack I1011 poate fi transportat pe o semiremorcă joasă standard, putând fi astfel rapid deplasat între diferite șantiere, iar această caracteristică îi sporește rentabilitatea. În plus, pe șantierele de lucru cu dimensiuni restrânse se dovedește foarte mobil și agil, fiind ușor de mutat dintr-un loc în altul în incinta șantierului.

Concasorul mobil cu impact Nordtrack™ I1011 este disponibil cu o gamă completă de piese de uzură și de schimb pentru o întreținere sigură și ușoară, asigurând în același timp stabilitatea, fiabilitatea și productivitatea echipamentului. În plus, Metso Outotec și rețeaua sa globală de asistență și distribuție asigură disponibilitatea pieselor, serviciilor și asistenței tehnice potrivite, oriunde în lume. Cu suportul de service Metso Outotec și inventarul la nivel mondial al pieselor de schimb, cum ar fi și diferitele opțiuni de plăci de impact, Nordtrack I1101 este o alegere de încredere pentru antreprenori și firmele de închiriere.

Un parametru important al noului model este durata de viață mai lungă a echipamentului care se reflectă direct în reducerea costului pe tonă. Prin utilizarea piesele de lucru potrivite, înțelegerea modului cum funcționează echipamentul și prin efectuarea unei întrețineri preventive și predictive cu ajutorul suportului de service Metso Outotec, concasorul cu impact Nordtrack™ I1101 lucrează întotdeauna cu randament maxim.

Machinery

Recent Posts:

Producător specializat care activează exclusiv în domeniul furnizării soluţiilor din industria de sortare cu spălare agregate şi recuperare nisip, Terex Washing Systems oferă echipamente mobile şi modulare pentru spălarea şi separarea sorturilor, decontaminări de piatră şi sisteme...


Citeste mai mult

Caterpillar își extinde gama Tilt Rotate System (TRS) – sistem cu rotator basculant, pentru a putea fi utilizate și de mini-excavatoare. Cat®. Sistemul este conceput pentru a economisi timp, ajutând operatorii să manevreze atașamentele în jurul obstacolelor fără a r...


Citeste mai mult

Powerscreen înseamnă lucruri diferite pentru diferiţi oameni. Pentru unii, înseamnă echipamente robuste şi fiabile de concasare şi sortare, proiectate, construite şi susţinute de experţi pasionaţi.Pentru alţii, Powerscreen înseamnă o vastă moştenire de experienţă şi...


Citeste mai mult

Datorită proprietăților unice ale bazaltului local și creșterii cererii, compania RF Sand-Baggerarbeiten und Steingewinnungsgesellschaft GmbH, din Germania, avea nevoie de un concasor primar mobil puternic, care să poată face față provocărilor. Pentru a crește producția, conducerea compa...


Citeste mai mult