Follow us


Aboneaza-te la newsleter

News

Mercedes-Benz Trucks & Buses România anunță schimbări importante la nivel de management

Mercedes-Benz Trucks & Buses România anunță schimbări importante la nivel de management

Mercedes-Benz Trucks & Buses România anunță două schimbări organizaționale, la nivelul structurii de management a companiei, operaționale începând din 17 mai 2021. Aceste schimbări sunt concepute pentru a spori eficiența, viteza de luare a deciziilor și capacitatea de a satisface mai bine nevoile transportatorilor din România.

Virgil Titirișcă, fost Sales & Marketing Manager TruckStore, cu o experiență de mai bine de 20 de ani în cadrul companiei, va prelua coordonarea activității de vânzări și marketing a departamentului de camioane noi, poziție deținută anterior de Cătălin Barbur, care s-a alăturat echipei Daimler Commercial Vehicles MENA, în rolul de Head of Sales & KAM.

Virgil Titirișcă are o vastă experiență în cadrul companiei, fiind unul dintre cei mai vechi angajați. De-a lungul timpului, a deținut mai multe poziții-cheie, ceea ce i-a permis cunoașterea detaliată a activității companiei, de pe toate palierele, inclusiv din cea de Reprezentant vânzări. Din 2010, deține funcția de manager al departamentului de vânzări camioane rulate, care s-a remarcat printr-o creștere constantă a vânzărilor, ce au culminat cu un record de aproape 800 de unități vândute în 2020. În mandatul său, divizia a depășit toate standardele de performanță și calitate impuse la nivel global, lucru ce a fost încununat, în 2019, printr-un amplu proces de rebranding și trecerea sub umbrela TruckStore.

Succesorul lui Vigil Titirișcă va fi Bogdan Ciubuc, care are o experiență de peste 13 ani în interior companiei, respectiv 17 ani în domeniul auto. În calitate de manager de vânzări al departamentului de vehicule comerciale ușoare, Bogdan Ciubuc a obținut performanțe remarcabile. În timpul mandatului său, Mercedes-Benz Vans România a fost de șase ori leader în piața comparativă (în intervalul 2013 – 2020). Totodată, Mercedes-Benz Vans România a fost desemnată „Market of the Year”, la nivel european, de trei ori consecutiv.

Virgil Titirișcă și Bogdan Ciubuc vor raporta către Valeriu Zaharia, CEO Mercedes-Benz Trucks & Buses România. „Suntem foarte încântați de noile schimbări organizaționale. Atât Virgil, cât și Bogdan, au o experiență vastă în vânzări și în asigurarea unei experiențe de brand remarcabilă. Ambii au demonstrat calități desăvârșite de lideri și sunt încrezător că diviziile noastre de vânzari camioane, atât noi cât și rulate, sunt pe mâini bune. Le urez mult succes în noile lor roluri.”, a declarat Valeriu Zaharia.

Începând cu 1 ianuarie 2020, brandul Mercedes-Benz este reprezentat la nivel național de două companii: Mercedes-Benz România, ce înglobează departamentele de autoturisme și vehicule comerciale ușoare și Mercedes-Benz Trucks & Buses România, sub umbrela căreia se regăsesc diviziile de camioane și autobuze/autocare.

În prezent, Mercedes-Benz Trucks & Buses România este lider în segmentul camioane noi, de șapte ani consecutiv.

News

Recent Posts:

CoBuild este principalul eveniment anual naţional dedicat sectorului utilajelor și tehnologiilor pentru construcții. Scopul evenimentului este de a aduce împreună jucătorii pieței de construcții într-un cadru informal. CoBuild este organizat pe durata a 3 zile: joi, vineri și s&...


Citeste mai mult

Luni, 6 martie 2023, la Ateneul Român, a avut loc cea de-a V-a ediţie a Galei „Women in Economy – Day by day Heroes”, organizată de către Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF*, cel mai mare eveniment de referință dedicat excelenței femin...


Citeste mai mult

Pe 17 februarie am organizat Auto Art Show – evenimentul care a avut printre oaspeţii noştri, pe lângă pasionaţii de auto, şi pasionaţii de auto şi artă din piaţa de utilaje, unii dintre aceştia fiind partenerii noştri de peste 15 ani. Ne-am bucurat că am putut să oferim at&...


Citeste mai mult

Anul trecut, Auto Art Show a fost doar o idee care a încolţit în mintea noastră, apoi totul a fost transpus într-un plan elaborat. Cu o zi înainte, cu excepția câtorva mici detalii, planul începea să capete contur, iar Griviţa Studio cu pereții ei de cărăm...


Citeste mai mult