Follow us


Aboneaza-te la newsleter

News

Mercedes-Benz Trucks & Buses România anunță schimbări importante la nivel de management

Mercedes-Benz Trucks & Buses România anunță schimbări importante la nivel de management

Mercedes-Benz Trucks & Buses România anunță două schimbări organizaționale, la nivelul structurii de management a companiei, operaționale începând din 17 mai 2021. Aceste schimbări sunt concepute pentru a spori eficiența, viteza de luare a deciziilor și capacitatea de a satisface mai bine nevoile transportatorilor din România.

Virgil Titirișcă, fost Sales & Marketing Manager TruckStore, cu o experiență de mai bine de 20 de ani în cadrul companiei, va prelua coordonarea activității de vânzări și marketing a departamentului de camioane noi, poziție deținută anterior de Cătălin Barbur, care s-a alăturat echipei Daimler Commercial Vehicles MENA, în rolul de Head of Sales & KAM.

Virgil Titirișcă are o vastă experiență în cadrul companiei, fiind unul dintre cei mai vechi angajați. De-a lungul timpului, a deținut mai multe poziții-cheie, ceea ce i-a permis cunoașterea detaliată a activității companiei, de pe toate palierele, inclusiv din cea de Reprezentant vânzări. Din 2010, deține funcția de manager al departamentului de vânzări camioane rulate, care s-a remarcat printr-o creștere constantă a vânzărilor, ce au culminat cu un record de aproape 800 de unități vândute în 2020. În mandatul său, divizia a depășit toate standardele de performanță și calitate impuse la nivel global, lucru ce a fost încununat, în 2019, printr-un amplu proces de rebranding și trecerea sub umbrela TruckStore.

Succesorul lui Vigil Titirișcă va fi Bogdan Ciubuc, care are o experiență de peste 13 ani în interior companiei, respectiv 17 ani în domeniul auto. În calitate de manager de vânzări al departamentului de vehicule comerciale ușoare, Bogdan Ciubuc a obținut performanțe remarcabile. În timpul mandatului său, Mercedes-Benz Vans România a fost de șase ori leader în piața comparativă (în intervalul 2013 – 2020). Totodată, Mercedes-Benz Vans România a fost desemnată „Market of the Year”, la nivel european, de trei ori consecutiv.

Virgil Titirișcă și Bogdan Ciubuc vor raporta către Valeriu Zaharia, CEO Mercedes-Benz Trucks & Buses România. „Suntem foarte încântați de noile schimbări organizaționale. Atât Virgil, cât și Bogdan, au o experiență vastă în vânzări și în asigurarea unei experiențe de brand remarcabilă. Ambii au demonstrat calități desăvârșite de lideri și sunt încrezător că diviziile noastre de vânzari camioane, atât noi cât și rulate, sunt pe mâini bune. Le urez mult succes în noile lor roluri.”, a declarat Valeriu Zaharia.

Începând cu 1 ianuarie 2020, brandul Mercedes-Benz este reprezentat la nivel național de două companii: Mercedes-Benz România, ce înglobează departamentele de autoturisme și vehicule comerciale ușoare și Mercedes-Benz Trucks & Buses România, sub umbrela căreia se regăsesc diviziile de camioane și autobuze/autocare.

În prezent, Mercedes-Benz Trucks & Buses România este lider în segmentul camioane noi, de șapte ani consecutiv.

News

Recent Posts:

IVECO, nume de referință în industria vehiculelor comerciale, anunță deschiderea unui nou punct de vânzare și service în orașul Deva, alături de partenerul Dutch Truck Services. Alături de echipa IVECO Romania, Dutch Truck Services și AIC Services, la ceremonia de inaugura...


Citeste mai mult

Evenimentul unde se dezbat și analizează ultimele tendințe în administrarea eficienta a flotelor auto revine cu o noua ediție pe 19 septembrie, la Crowne Plaza Bucharest. Fleet Management Conference va aduce în prim-plan cele mai bune practici pentru creșterea performanțelor flotei...


Citeste mai mult

ATP Trucks Automobile, compania românească producătoare de autovehicule de transport rutier și persoane, anunță livrarea cu succes a primului lot de 10 autobuze electrice ATP Bus către orașul Vișeu de Sus, marcând un moment important în angajamentul către o mobilitate urba...


Citeste mai mult

Podul suspendat de la Brăila, cel mai mare din România și cel mai mare de peste Dunăre, a intrat deja în topul celor mai lungi poduri din Europa, ocupând locul cinci cu o lungime totală de 1974 de metri și fiind al treilea pod suspendat după deschiderea centrală dintre pilon...


Citeste mai mult