Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

Mini-încărcătorul Sunward 3230, un utilaj robust și eficient

Mini-încărcătorul Sunward 3230, un utilaj robust și eficient

UTILBEN, companie aflată în topul vânzărilor de utilaje în România, este unic importator al produselor SUNWARD, unul dintre cei mai mari producători de echipamente de construcții din Asia și numărul 34 în lume. UTILBEN a primit cea mai înaltă distincție din partea SUNWARD și, totodată, recunoaștere mondială, odată cu titlul „Best Dealer”, care i-a fost acordat pentru cea mai rapidă creștere a vânzărilor și cea mai mare cotă de piață.

Ruben Marian, CEO al companiei UTILBEN, declara, la ultima sa vizită în China: „Parteneriatul nostru cu SUNWARD a început în 2017, iar, în 3 ani, am reușit să obținem cea mai mare cotă de piață la utilajele de construcții compacte, devenind lideri în România. Doar anul trecut, numărul de echipamente de construcții noi SUNWARD vândute în țara noastră de către UTILBEN s-a triplat față de 2018. Clienții din România apreciază calitatea utilajelor SUNWARD, tehnologia inovatoare, termenele scurte de livrare, condițiile bune de finanțare, garanția extinsă și suportul excelent pe partea de service și postvânzare. Aceste calități, cumulate cu experiența și implicarea echipei UTILBEN, au dus la această performanță extraordinară!”
    
Unul dintre cele mai apreciate utilaje SUNWARD de către clienții din România este mini-încărcătorul 3230. Este robust, versatil și fiabil. Are o putere de 55 de kilowați, o greutate de 3.450 de kilograme și o capacitate de încărcare de 1.100 de kilograme. Mini-încărcătorul SUNWARD 3230 este o nouă generație de utilaj compact multifuncțional, care combină tehnologiile electrică, hidraulică și mecanică. Grație inovației și folosirii tehnologiilor avansate, fiecare indicator de performanță atinge niveluri internaționale ridicate. Principalele avantaje ale mini-încărcătorului SUNWARD 3230 sunt:

 • Structură compactă
 • Performanță optimă
 • Funcționare în condiții grele
 • Eficiență ridicată
 • Multifuncționalitate
 • Întreținere ușoară

Mini-încărcătorul SUNWARD 3230 este ideal pentru infrastructura urbană, construcția de drumuri și clădiri, pentru munca în depozite, docuri sau pe nave. În general, acest mini-încărcător este perfect pentru manevrarea în spații înguste. Prin simpla schimbare a atașamentelor, mini-încărcătorul SUNWARD 3230 poate executa sarcini dintre cele mai diverse, între care încărcare/descărcare, ridicare, săpare, curățare de drumuri și lucrări de pavaj.

SUNWARD a conceput mai multe sisteme care fac din mini-încărcătorul 3230 ajutorul potrivit pentru orice situație. Rezervorul de combustibil și șasiul au fost concepute ca o structură integrată, ceea ce face ca utilajul să fie compact și robust. Punctele forte sunt construcția tubulară din oțel, care conferă rigiditate și rezistență ridicată întregului utilaj. Sistemul hidraulic este echipat cu un mecanism care nu permite supraîncărcarea și, astfel, mini-încărcătorul este perfect protejat. Motorul KUBOTA este puternic, fiabil, produce un zgomot redus și se încadrează în toate standardele de emisii de dioxid de carbon ale diferitelor regiuni ale lumii. Motorul este dotat cu funcția de auto-frânare, care permite operarea utilajului în condiții de maximă siguranță și operativitate.

Structura mini-încărcătorului SUNWARD 3230 permite ca utilajul să aibă o înălțime de ridicare peste media celorlalți producători. Sistemul unic de încărcare verticală asigură o capacitate mare de înălțare, ridicarea la înălțimi mari și parcurgerea unei distanțe mari până la descărcare. Sistemul hidraulic orizontal ridică partea mobilă a cupei într-un unghi optim, astfel încât materialul din cupă să nu fie vărsat accidental.

Interiorul este spațios și îi conferă operatorului o vizibilitate excelentă. Accesul în interior este facil, atât la intrare, cât și la ieșire. Toate butoanele și comenzile sunt ușor de accesat, iar întreg panoul de bord este intuitiv. Joystick-urile sunt ușor de folosit și agile, astfel încât să ajute la eficientizarea muncii. Mini-încărcătorul SUNWARD 3230 este echipat standard cu sistem de încălzire și aer condiționat.

SUNWARD pune accent pe siguranța în muncă și protecția operatorului. Astfel, cabina mini-încărcătorului 3230 respectă normele FOPS/ROPS, de protecție în caz de răsturnare și de protecție împotriva pericolelor externe. În plus, sistemul electric de pornire asigură protecție pe 3 niveluri. Totodată, utilajul este dotat cu sisteme de avertizare acustică și luminoasă pentru marșarier, dar și în caz de pericol de răsturnare.

Pentru o întreținere conformă și acces facil la componentele utilajului, mini-încărcătorul SUNWARD 3230 are 3 trăsături definitorii. Cabina se basculează la 30°, capota motorului se ridică la 60°, iar portiera din spatele utilajului se deschide la 90°. Alte dotări standard sunt: sistem hidraulic suplimentar, asistență la coborâre, funcție de nivelare, cuplă rapidă, lumini de lucru și altele.


Poate unul dintre principalele motive pentru care Mini-încărcătorul SUNWARD 3230 este atât de apreciat este versatilitatea sa. I se poate atașa o multitudine de atașamente, între care:

 • Freză de zăpadă
 • Freză de asfalt
 • Trencher
 • Compactor
 • Cupă malaxor
 • Foreză
 • Picon
 • Cupă multifuncțională
 • Braț de excavare
 • Lamă de zăpadă


SUNWARD Intelligent Equipment Group are peste 5.000 de angajați în toată lumea și active de peste 2 miliarde de euro. SUNWARD produce echipamente pentru construcția de drumuri, fundații, piloți, foraje, tunele, macarale, avioane și utilaje pentru industria aeronautică. Iar UTILBEN se află într-o companie selectă și și-a făcut loc între liderii din industria utilajelor, grație unui model de business bazat pe integritate și caracter. Așadar, o colaborare în sprijinul clienților din România, care beneficiază de cele mai fiabile produse, la cele mai bune prețuri.

Machinery

Recent Posts:

Producător specializat care activează exclusiv în domeniul furnizării soluţiilor din industria de sortare cu spălare agregate şi recuperare nisip, Terex Washing Systems oferă echipamente mobile şi modulare pentru spălarea şi separarea sorturilor, decontaminări de piatră şi sisteme...


Citeste mai mult

Caterpillar își extinde gama Tilt Rotate System (TRS) – sistem cu rotator basculant, pentru a putea fi utilizate și de mini-excavatoare. Cat®. Sistemul este conceput pentru a economisi timp, ajutând operatorii să manevreze atașamentele în jurul obstacolelor fără a r...


Citeste mai mult

Powerscreen înseamnă lucruri diferite pentru diferiţi oameni. Pentru unii, înseamnă echipamente robuste şi fiabile de concasare şi sortare, proiectate, construite şi susţinute de experţi pasionaţi.Pentru alţii, Powerscreen înseamnă o vastă moştenire de experienţă şi...


Citeste mai mult

Datorită proprietăților unice ale bazaltului local și creșterii cererii, compania RF Sand-Baggerarbeiten und Steingewinnungsgesellschaft GmbH, din Germania, avea nevoie de un concasor primar mobil puternic, care să poată face față provocărilor. Pentru a crește producția, conducerea compa...


Citeste mai mult