Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

NOUA GENERAŢIE DE ÎNCĂRCĂTOARE COMPACTE CAT® 906, 907 ȘI 908 OFERĂ COMENZI SIMPLE, INTUITIVE, OPŢIUNI EXTINSE ȘI PERFORMANŢE DE OPERARE MAI BUNE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE

NOUA GENERAŢIE DE ÎNCĂRCĂTOARE COMPACTE CAT® 906, 907 ȘI 908 OFERĂ COMENZI SIMPLE, INTUITIVE, OPŢIUNI EXTINSE ȘI PERFORMANŢE DE OPERARE MAI BUNE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE

Bazându-se pe succesul încărcătoarelor frontale compacte Cat® M-Series, noile încărcătoare frontale Cat® 906, 907 și 908 de următoarea generație se prezintă cu o cabină a operatorului reproiectată, care valorifică la maximum tehnologiile Cat exclusive ce îmbunătățesc experiența operatorului și oferă confortul unui model de încărcător frontal pe pneuri mai mare, pe o platformă mai mică. Cu noul motor Cat C2.8 și o transmisie îmbunătățită, viteza de deplasare este mai mare și performanțele de lucru mai bune. Sistemul hidraulic și structurile au fost complet reproiectate, astfel încât noile modele de încărcătoare compacte să fie pe deplin adecvate pentru numeroase aplicații.

O EXPERIENȚĂ DE OPERARE ÎMBUNĂTĂȚITĂ
Noua cabină etanță și presurizată oferă un confort sporit operatorului, păstrând în același timp beneficiile funcționale ale designului anterior, cum ar fi podeaua supraînălțată în zona pedalelor și două uși de acces pentru o curățare mai ușoară a cabinei.

Oglinzile laterale standard mai mari și oglinda interioară asigură o vizibilitate optimă. În plus, sunt disponibile opțional oglinzi exterioare parabolice, cu încălzire electrică și camere video pentru vedere în față și în spate. Noile geamuri dintr-o singură bucată din față și din spate oferă lamelelor ștergătoarelor cu 60% mai multă acoperire.

Comenzile montate pe scaun oferă o ergonomie mai bună la încărcătoarele frontale compacte din noua generație. Pentru un plus de siguranță, operatorul poate să controleze cu o singură mână, de la joystick-ul multifuncțional situat pe consola din dreapta scaunului: direcția și viteza de deplasare, controlul proporțional al debitului în sistemul hidraulic auxiliar, blocarea diferențialului și debitul constant de ulei hidraulic. La fel ca în cazul încărcătoarelor cu roți mai mari de la Cat, pentru operator sunt disponibile opțional mai multe scaune diferite, inclusiv un nou scaun premium cu încălzire și ventilație.

Pentru prima dată introduse în această clasă de încărcătoare frontale compacte, noua funcție de decuplare a atașamentului, programabilă din cabină, se bazează pe senzorii giroscopici de înaltă definiție montați pe brațele încărcătoarelor și protejează mai bine operatorii de vibrațiile și șocurile nedorite cauzate de contactul mai dur al cupelor cu solul și/sau lovirea opritoarelor de redresare, la înălțimea maximă de descărcare.

Funcționarea corectă a funcției de decuplare economisește, de asemenea, până la 20% din durata de viață a muchiei de tăiere a cupei. În loc să fie nevoit să iasă din cabină pentru a face ajustări, operatorul rămâne în interiorul cabinei în timp ce ajustează pozițiile de lucru superioară și inferioară, precum și de oprire a echipamentului cu o simplă apăsare a unui buton. De asemenea, este prevăzută o amortizare a cilindrului hidraulic pentru a oferi operatorului o protecție suplimentară.

Caracteristica principală a cabinei de nouă generație este monitorul său de control, care afișează o gamă largă de informații despre funcționarea mașinii în timp real. Acest lucru permite operatorului să configureze răspunsul transmisiei hidrostatice, oprirea automată a motorului la ralanti și un mod de propulsie utilitar care să ofere operatorilor o metodă mai intuitivă de control al vitezei de deplasare și al turației motorului, ceea ce este ideal când se lucrează cu atașamente hidromecanice.GRUP MOTOPROPULSOR ÎMBUNĂTĂȚIT
Proiectat special pentru produsele Cat, noul motor Cat C2.8 are aceeași putere brută de 55,7 kW (75,75 CP) ca și predecesorul său, oferind în schimb un cuplu motor cu 13% mai mare, ceea ce are ca rezultat o îmbunătățire a performanței de conducere și a puterii de tracțiune. Motorul Cat C2.8 îndeplinește standardele de emisii EU Stage V și US EPA Tier 4 Final. Transmisia hidrostatică controlată electronic de tip «shift-on-the-go» oferă de această dată o viteză de deplasare mai mare, de 40 km/h, iar capacitățile mai mari ale rezervorului de combustibil, cu 30% (la modelul 906) și, respectiv 12% (la modelele 907 și 908), asigură cicluri de lucru prelungite.

În mediile cu praf, o nouă opțiune de ventilator reversibil ajută la menținerea curată a radiatoarelor de răcire, pentru un control mai eficient al temperaturii. Prin intermediul unui buton tactil din interiorul cabinei, sistemul poate fi astfel oprit, operat în mod automat sau activat temporar de către șofer. În modul automat, ventilatorul este setat din fabrică să inverseze sensul de suflare a aerului timp de 10 secunde la fiecare 10 minute. Operatorul poate schimba cu ușurință frecvența și durata inversării automate de pe noul monitor de control.

SISTEMUL HIDRAULIC ȘI STRUCTURA DE LUCRU ÎMBUNĂTĂȚITE
Pentru a îndeplini cerințele pentru mai multe funcții cu ridicare și înclinare cu funcționarea simultană a atașamentelor hidromecanice, încărcătoarele frontale compacte din noua generație sunt echipate standard cu o nouă supapă de reglare a presiunii, pentru a oferi operatorului posibilitatea de a controla simultan atașamentele de lucru, cât și posibilitatea de a opera fără probleme echipamentele hidromecanice. Presiunea de lucru crescută de la sistemul hidraulic auxiliar face munca mai ușoară, îmbunătățește direcția, reducând factorii de oboseală a operatorului.

Modificările aduse cuplajului rapid opțional îmbunătățesc vizibilitatea prin cuplajul rapid la reglarea furcilor. Împreună cu realinierea suportului furcii, aceste modificări au îmbunătățit vizibilitatea spre înainte a încărcătorului compact pe roți. Capacitatea cupei a fost crescută în întreaga gamă, crescând astfel și mai mult capacitatea de operare, deja impresionantă, a utilajelor Cat.

Pentru încărcătorul compact Cat 908 este disponibilă o configurație opțională cu braț lung, pentru sarcini grele, nouă în această clasă de dimensiuni, dar care se dovedește ideală pentru clienții din sectoarele agricole, industriale și de gestionare a deșeurilor. Combinată cu caracteristica opțională de ventilator reversibil, configurația de ridicare a sarcinilor grele cu braț lung oferă fermierilor, o productivitate și fiabilitate crescute, pe lângă posibilitatea de a ridica la mare înălțime Cu anvelope solide și opțiunea de ridicare mare, noul încărcător compact 908 este perfect pentru aplicații industriale și de gestionare a deșeurilor.

Eficientele luminile LED, de mare intensitate, sunt disponibile opțional atât pentru proiectoarele de lucru, cât și pentru farurile cu fază scurtă și cele cu fază lungă. Este disponibilă și iluminarea specială cu LED-uri a compartimentului motor pentru a facilita întreținerea în condiții de lumină slabă. Un bloc unic cu rezistențe este încorporat în carcasa farurilor cu LED pentru a menține ansamblul lămpii suficient de cald pentru a topi zăpada și gheața, îmbunătățind astfel eficiența de funcționare față de farurile cu LED tradiționale atunci când noua generație de încărcătoare frontale compacte Cat este exploatată în climat rece.

 

Machinery

Recent Posts:

În ceea ce privește profilurile de fălci ale concasorului cu fălci, cele mai utilizate sunt fălcile cu profil Quarry (de carieră). De asemenea, Quarry este și camera de concasare cel mai des instalată din fabrică la noile livrări de concasoare cu fălci Nordberg din Seria C™.Cu ...


Citeste mai mult

Compania Develon, fostă Doosan Construction Equipment, a lansat noul excavator pe șenile DX140LC-7K de 14,6 tone, care înlocuiește modelul de succes DX140LC-7 al companiei.Chiar dacă performanțele și gama de lucru sunt aceleași ca la vechiul model DX140LC-7, noul utilaj încorporea...


Citeste mai mult

Miniîncărcătoare? Sunward! Miniexcavatoare, midiexcavatoare și excavatoare? Sunward! Nacele? Sunward!Sunward produce o gamă completă de echipamente de construcții, apreciate la nivel european datorită performanțelor pe care le asigură, precum și datorită unui excelent raport calitat...


Citeste mai mult

JCB și-a prezentat primul încărcător pe roți complet electric, care oferă cele mai bune performanțe din clasa sa și o utilizare pe întreaga durată a zilei de lucru, cu un nivel redus de zgomot și cu emisii zero, fiind ideal pentru lucrul în fermele de animale și în ...


Citeste mai mult