Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

NOUL CAT® 963 ÎNCĂRCĂTOR CU ȘENILE DE O POLIVALENȚĂ EXCEPȚIONALĂ, LA CARE S-A ÎMBUNĂTĂȚIT CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ȘI PRODUCTIVITATEA

NOUL CAT® 963 ÎNCĂRCĂTOR CU ȘENILE DE O POLIVALENȚĂ EXCEPȚIONALĂ, LA CARE S-A ÎMBUNĂTĂȚIT CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ȘI PRODUCTIVITATEA

Când rentabilitatea maximă a investiției într-un echipament este esențială afacerii, atunci aveți nevoie de polivalența unui încărcător cu șenile care permite realizarea cu o singură mașină și un singur oper ator a operațiilor de curățare a terenului, săpare, încărcare, transport, umplere și a mult or altele.

Noul încărcător cu șenile CAT® 963, ce înlocuiește modelul 963K, combină multifuncționalitatea în operare cu o eficiență crescută a consumului de combustibil de până la 10%, o mai mare productivitate și îmbunătățiri aduse cabinei și maniabilității. Echipat cu un motor ce dezvoltă o putere de 151 kW (205,4 CP) și având o masă operațională de 20.358 kg, noul model 963 este conform cu normele de emisii de gaze poluante US EPA Tier 4 Final și UE Stage V.

OPERARE SIMPLIFICATĂ
Noul model 963 este ușor de utilizat de către operatorul instalat extrem de confortabil pe scaunul cu suspensie, cu cotiere și comenzi reglabile, din noua cabină îmbunătățită, de ultimă generație. Pe tabloul de bord, afișajul unui ecran tactil intuitiv de 254 mm (10 inch) este ușor de utilizat și are integrat de serie o cameră video de înaltă definiție, ce asigură vizibilitate în spate. În plus, afișarea direct pe ecranul tactil a indicațiilor asupra înclinării longitudinale și transversale a mașinii, simplifică mult operarea încărcătorul cu șenile.

Posibilitatea de a opta pentru joystick oferă comenzi familiare pentru operatorii cu experiență în utilizarea mini-încărcătoarelor și încărcătoarelor compacte cu șenile. Totodată, sunt disponibile, de asemenea, comenzile tradiționale, cu leviere în V și pedale. Cu oricare dintre cele două scheme de control, operatorul poate regla răspunsul echipamentului la comenzile date (precis, normal, grosier) în funcție de preferințelor sale sau de aplicație.

Încărcătorul cu șenile Cat® 963 excelează în lucrările în pantă, mai ales pe terenuri cu sol umed sau lipicios.

MAI MULTĂ PRODUCTIVITATE + MAI PUȚIN COMBUSTIBIL = PROFIT MAI MARE
CAT® 963 este pus în mișcare de un motor CAT C7.1, care îi asigură un cuplu motor maxim cu 15% mai mare decât la modelul precedent (963K), pentru o mai mare putere la sol în sarcină.
Activând funcția «Mod Auto», care va adapta turația motorului la sarcină, consumul de combustibil se reduce cu până la 10% față de modelul 963K. În schimb, utilizând funcția «Mod Eco» pentru aplicații mai ușoare, turația motorului va fi chiar mai mică și, implicit, consumul de combustibil se va reduce și mai mult, dar viteza de deplasare rămâne aceeași. Dacă însă se dorește o putere ridicată disponibilă în permanență, există posibilitatea menținerii unui regim motor ridicat prin comutarea funcției «Mod Power».

O cupă din seria «Performance», disponibilă ca opțiune, asigură o creștere cu până la 20% a productivității încărcătorului, iar un sistem de cuplare rapidă Fusion™, disponibil tot ca opțiune, permite schimbarea rapidă a atașamentelor de lucru. O varietate de cupe, furci și alte atașamente de lucru pot fi folosite atât de încărcătoarele cu șenile, cât și de încărcătoarele cu roți sau alte mașini compatibile cu tehnologia Fusion.

Varianta LGP (Low Ground Pressure) a încărcătorului cu șenile CAT® 963, în versiunea specifică pentru manipularea deșeurilor, este echipat standard cu un tren de rulare special, ce asigură o
presiune scăzută asupra solului, cu protecții specializate suplimentare, un sistem de răcire cu eficiență superioară și alte funcționalități special concepute pentru condiții de lucru dintre cele mai exigente.

Noul încărcător cu șenile Cat® 963 își dovedește cu adevărat polivalența în echiparea cu cuplajul rapid Fusion™, care permite schimbarea rapidă și facilă a atașamentului de lucru.

CONECTARE TELEMATICĂ, PENTRU O MAI MARE EFICIENȚĂ
Tehnologia telematică Cat LINK contribuie semnificativ la simplificarea gestionării șantierului, prin colectarea datelor generate de echipamente, materiale și persoane și furnizarea acestor informații sub forma unor formate digitale personalizate.
• Product Link™ colectează automat și cu precizie date provenind de la echipamente (de orice tip și marcă), care pot fi vizualizate on-line prin intermediul aplicațiilor web și pentru dispozitive mobile.
• VisionLink™ permite accesarea informațiilor oriunde și oricând. Dealerii Caterpillar sunt disponibil oricând pentru a vă ajuta la configurarea unui abonament personalizat, disponibil prin rapoarte livrate de mobil, satelit sau ambele.
• Aplicația Cat ajută la gestionarea activelor în orice moment, de pe un dispozitiv mobil.
• Depanarea la distanță economisește timp și bani, permițând dealerilor Cat teste de diagnoză de la distanță. Procesul de actualizare Flash, de la distanță, a software-ului computerului de bord, în timp util și fără a fi nevoie de intervenția vreunui tehnician Cat, reduce potențial durata de actualizare cu până la 50%.
• Profilul aplicației și ID-ul operatorului economisesc timp la punerea în funcțiune a mașinii, prin salvarea setărilor preferate ale mașinii.
• Un cod de acces oferă un nivel suplimentar de securitate, disponibil la cerere, solicită operatorulului să-și introducă ID-ul înainte de pornirea mașinii.

Modelul 963, special conceput în varianta cu presiune scăzută asupra solului (LGP), garantează o distribuție optimă a greutății pe sol pentru o tracțiune și o portanță superioară atunci când se lucrează în condiții de noroi sau sol stâncos. Este disponibilă și o versiune pentru manipularea deșeurilor, cu protecții și etanșări specifice instalate din fabrică.

Machinery

Recent Posts:

Noua grindă extensibilă AB 200, cu o lățime de bază de doar 1,10 m, este cea mai mică grindă a producătorului de finisoare rutiere Vögele, care completează perfect gama de aplicații ale finisoarelor de asfalt SUPER 700 (i) și SUPER 800 (i) din clasa Mini. Clasa Mini de finisoar e de ...


Citeste mai mult

În cadrul noii generații de excavatoare, cu modelul CAT® 335 cu consolă spate scurtă, lansat în decembrie 2020, Caterpillar stabilește un nou etalon în rândul excavatoarelor din clasa medie, determinând creșterea performanțelor, cu tehnologii simplu de utiliza...


Citeste mai mult

În nordul îndepărtat al Norvegiei, pe insula Husøy i Troms situată pe o ramificație a fiordului Øyfjord, compania Senjen Invest AS are o fabrică de procesare a peștilor. În această fabrică, peștele pescuit din Marea Norvegiei și Marea Barents este prelucrat ...


Citeste mai mult

Tehnologiile de topire și rafinare a metalelor neferoase dezvoltate de Metso Outotec asigură o utilizare  durabilă a resurselor naturale ale pământului printr-o recuperare ridicată, chiar și din minereuri de calitate inferioară, costuri de operare reduse și realizarea de produse f...


Citeste mai mult