Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

NOUL MOBISCREEN MSS 802(I) EVO - MAI MULTĂ FLEXIBILITATE ȘI EFICIENŢĂ PE ȘANTIER

NOUL MOBISCREEN MSS 802(I) EVO - MAI MULTĂ FLEXIBILITATE  ȘI EFICIENŢĂ PE ȘANTIER

Cu MOBISCREEN MSS 802(i) EVO utilizatorii au acum la dispoziție o nouă instalație mobilă și eficientă de sortare grosieră, care a fost concepută pentru a face față provocărilor variate din diferite domenii de aplicare.

Cu un design bine gândit al instalației și opțiuni de conversie flexibile, Kleemann demonstrează cum poate fi garantată o producție mare de material în aplicațiile de prelucrare a piatrei naturale și de reciclare a deșeurilor de construcții, înainte de primul nivel de concasare.

CERNE PUR ȘI SIMPLU

Atunci când a proiectat ciurul vibrant mobil de ultimă generație MOBISCREEN MSS 802(i) EVO cu două etaje, care urmează modelului MS 15 Z, Kleemann a pus în mod deliberat un mare accent pe modul de operare. Tehnologia din spatele procesului de sortare trebuia să fie simplă și sigură de utilizat pentru toți operatorii. În consecință, noua instalație impresionează nu numai prin avantajele sale tehnologice, ci și prin designul ergonomic, controlul optimizat și conceptul de întreținere simplificată.

MOBILITATE ȘI FLEXIBILITATE DE NEEGALAT

Cu trenul său de rulare pe șenile cu comandă proporțională, instalația de sortare poate fi mutată rapid în incinta șantierului, dintr-un loc în altul, sau între șantiere, cu o remorcă cu platformă joasă. Pe lângă alte îmbunătățiri ale noului MOBISCREEN MSS 802(i) EVO, plierea conveierelor cu descărcare laterală, fără a fi nevoie de demontarea lor, reduce în mod semnificativ timpul de instalare și punere în funcțiune pe șantier. Peretele din spate al buncărului de alimentare poate fi pliat la trei înălțimi diferite, ceea ce oferă o mai mare flexibilitate de utilizare a ciurului vibrant mobil, făcând posibilă încărcarea cu materie primă direct din conveierele instalațiilor de concasare, chiar dacă acestea au o înălțime de descărcare mai mică. Încărcarea buncărului de alimentare se poate face și de pe lateral, cu ajutorul unui încărcător pe pneuri de mare capacitate, partea superioară a pereților laterali fiind rabatabilă independent. Capacitatea de alimentare este de la 200 t/h la 500 t/h, iar dimensiunea maximă de alimentare este de 800 x 500 x 300 mm.

Oferta mare de grile grosiere și site și reglarea simplă a parametrilor de cernere, fac posibilă adaptarea rapidă a instalației de sortare MSS 802(i) EVO la o gamă foarte largă de materii prime, scurtează timpii de instalare și pornire, precum și cerințele de personal și costurile de operare. Pentru a optimiza performanța de cernere a sitei, unghiul cutiei ecranului poate fi ajustat într-un interval mare de reglare cuprins între 15,5 – 200. Punctul forte al ciurului vibrant mobil MOBISCREEN MSS 802(i) EVO este conversia rapidă și facilă de la o sită cu trei fracții la una cu două fracții. În acest fel este posibil să se producă și să se descarce două sau trei dimensiuni de agregate, iar conversia este rapidă și simplă.

UȘURINȚĂ ÎN OPERARE ȘI ERGONOMIE, PENTRU MAI MULT CONFORT ȘI SIGURANȚĂ

Operarea intuitivă a sistemului de pornire automată reduce apariția erorilor de operare și perioada de pregătire a personalului operator. Toate funcțiile esențiale pot fi operate de la o distanță sigură, ceea ce oferă o siguranță sporită la locul de muncă. Alte aspecte ale ușurinței de operare a instalației includ opțiuni excelente de acces a componentelor și soluții inteligente de curățare care reduc la minimum timpul de nefuncționare a instalației pe perioada întreținerii.

Toate soluțiile implementate de Kleemann sunt menite să faciliteze munca zilnică a operatorilor. De exemplu, una dintre soluțiile integrate este sistemul standard de iluminare cu LED-uri, dar și sistemul premium de iluminare extinsă, disponibil ca opțiune pentru spațiile de lucru sau platformele de lucru de dimensiuni generoase.

CICLURI DE PRODUCȚIE EFICIENTE ȘI PRECISE PENTRU UN FLUX OPTIM DE MATERIAL

Realizarea unui flux de material optimizat este esențială pentru toate instalațiile de sortare și, numai atunci când toate componentele instalației sunt coordonate între ele, se poate obține o productivitate ridicată cu costuri de operare reduse. Cu noul ciur vibrant mobil pentru agregate supradimensionate, MOBISCREEN MSS 802(i) EVO, Kleemann demonstrează astfel întregul potențial al instalațiilor de sortare de ultimă generație.

Acestea sunt prevăzute cu o bandă de descărcare principală largă, pentru preluarea materiei prime de la concasor, căreia, la fel ca la toate celelalte benzi transportoare, i se poate regla în mod continuu viteza, și care poate asigura un transfer generos de material pe platforma ecranului de sortare pentru utilizarea optimă a suprafețelor sitelor. Totodată, obținerea unor cicluri de producție optime sunt garantate de înălțimile mari de descărcare și, prin urmare, de obținerea unor grămezi mai mari de agregate depozitate, posibile datorită conveierului de descărcare principal extins, disponibil opțional, și a conveierelor de descărcare laterale telescopice.

Desigur că, posibilitatea interconectării noului MOBISCREEN MSS 802 (i) EVO cu toate instalațiile de concasare EVO și PRO permite optimizarea procesului de producție și al siguranței lucrului. Flexibilitatea specială în cadrul aplicațiilor este oferită de sonda de depozitare necesară pentru cuplarea tuturor instalațiilor în cadrul procesului de producție, care poate fi plasată pe orice conveier de descărcare al instalației de sortare.

Machinery

Recent Posts:

Eficiență garantată până și în cele mai grele condiții de lucru! Este dificil să anticipezi fiecare pas pe care un nou proiect te îndeamnă să îl faci. Cu ce tip de teren va trebui să lucrezi? Va trebui să utilizezi cilindrul în pantă? Vei putea controla grad...


Citeste mai mult

Compania germană de închiriere CR Construction Rental GmbH, cu sediul central în Urmitz, în apropriere de Coblenz și o sucursală în Stuttgart, tocmai și-a întărit flota sa de mașini pentru construcții cu 50 de utilaje Hyundai, de la un mini-excavator de 1 tonă p...


Citeste mai mult

Încă de la început, intenția celor de la JCB a fost de a construi o nouă gamă de excavatoare pe șenile, avansate din punct de vedere tehnic și adaptate la cerințele clienților săi. Seria X de la JCB, lansată în 2018, se concentrează pe fiabilitate. Primul model al noii s...


Citeste mai mult

Nacelele sunt echipamente absolut necesare pentru lucrări de construcții, de întreținere, mentenanță, renovări, inspecții, amenajări și alte activități conexe. Când deții o nacelă pe autoșasiu, devii și mai productiv pentru că te poți deplasa cu utilajul de ridicat oriun...


Citeste mai mult