Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

NOUL ÎNCĂRCĂTOR CASE 821G EVOLUTION OPEREAZĂ ÎN PORTUL SAVONA

NOUL ÎNCĂRCĂTOR CASE 821G EVOLUTION OPEREAZĂ ÎN PORTUL SAVONA

Noul încărcător Case 821G Evolution operează de acum și în portul Savona din Liguria, pentru BuT Srl, o companie de servicii portuare care se bazează pe CASE pentru a garanta o gestionare eficientă și neîntreruptă a mărfurilor.

Portul Savona este al doilea din Liguria, după portul Genova și printre primele din Italia și din Marea Mediterană. Compania de servicii portuare BuT Srl își desfășoară activitatea în acest port din 1996, furnizând servicii portuare care include descărcarea și gestionarea mărfurilor (vrac solid) pentru terți. O profesie care necesită organizare perfectă, mult profesionalism, precum și structuri și vehicule dotate cu cele mai noi tehnologii.

Clienții săi sunt specializați în furnizarea de materii prime pentru producția de sticlă, precum și pentru marii dis tribuitori de îngrășăminte și sare de dezgheț. În plus, BuT operează și cu alte tipuri de mărfuri, cu excepția cerealelor pentru uz alimentar și a cocsului.

Portul Savona este al doilea din Liguria, după portul Genova și printre primele din Italia și din Marea Mediterană. Compania de servicii portuare BuT Srl își desfășoară activitatea în acest port din 1996, furnizând servicii portuare care include descărcarea și gestionarea mărfurilor (vrac solid) pentru terți. O profesie care necesită organizare perfectă, mult profesionalism, precum și structuri și vehicule dotate cu cele mai noi tehnologii.

Clienții săi sunt specializați în furnizarea de materii prime pentru producția de sticlă, precum și pentru marii dis tribuitori de îngrășăminte și sare de dezgheț. În plus, BuT operează și cu alte tipuri de mărfuri, cu excepția cerealelor pentru uz alimentar
și a cocsului.

Pentru a garanta o muncă eficientă și neîntreruptă, compania BuT Srl se bazează pe CASE Construction Equipment. De aceea, BuT Srl este client de șapte ani al reprezentanței CASE în regiune, Centro Macchine Operatici (CMO) Srl, din Treviolo (Bergamo) și își propune să se consolideze pe piață și să crească din ce în ce mai mult, folosind numai mașini CASE. Tocmai din acest motiv a achiziționat cel mai recent utilaj CASE, noul încărcător frontal 821G Evolution, de 18 tone.

Enzo Seminara, director comercial al CMO spunea: „BuT Srl a solicitat în mod expres noul încărcător frontal 821G Evolution pentru a-și moderniza parcul de mașini, format din alte trei încărcătoare CASE (două 721G și un 821F) c u care se lucrează aproximativ 1500 de ore pe an”. Claudio Barlassina, director general al companiei din Liguria, a explicat astfel opțiunea achiziției: „Am ales un 821G Evolution pentru că, istoricește vorbind, ne-a plăcut dintotdeauna marca CASE. Experiența ne-a învățat că sunt mașini durabile și extrem de fiabile. Noua serie G Evolution garantează, de asemenea, performanțe mai mari datorită electronicii foarte sofisticate și confortului în cabină”.

“În această aplicație, noul cântar de sarcină utilă integrat este foarte util, permițând operatorilor să citească masa încărcăturii din benă pe noul afișaj, fără a fi nevoit să mai piardă timpul cu activități suplimentare de cântărire. Tot pe display este posibil să se citească ciclurile de încărcaredescărcare și să se urmărească activitatea. Toate acestea reprezintă o modalitate de simplificare a muncii care duce la o profitabilitate mai mare.” - GIULIANO BELLARDI, DIRECTOR COMERCIAL LA CASE ITALIADE LA DEBARCARE ȘI PÂNĂ LA MANIPULAREA MĂRFII
Noul încărcător frontal este la lucru în portul Savona de câteva luni. Un job care se desfășoară rapid și în care nu sunt permise întreruperile. Este împărțit în două părți principale: descărcarea navei și depozitarea și manipularea mărfurilor în depozitul propriu de 22 000 m 2 (cu o suprafață neacoperită de 8 000 m 2). În fiecare an, prin depozitul companiei BuT tranzitează câteva mii de tone de mărfuri, în mare parte destinate pieței de nord-vest a Italiei, dar cu posibilitatea de a acoperi și alte zone.

În portul Savona, datorită caracteristicilor naturale care garantează adâncimi de până la 15 metri, la dana BuT pot fi primite nave de toate dimensiunile care sunt descărcate cu macarale autopropulsate în buncărele camioanelor de navetă, toate cu respectarea reglementărilor în vigoare în domeniul siguranței, securității și protecției mediul înconjurător. Odată ajunsă în depozit, marfa este răsturnată în cutii și stivuită la înălțimi considerabile pentru a primi cea mai mare cantitate posibilă, operație pe care noul 821G Evolution o realizează cu ajutorul unui spalier special de împingere, care garantează randamente considerabile la descărcare și poate satisface piața de transport maritim, sector care necesită viteze de descărcare din ce în ce mai mari. Mai târziu, încărcătorul căruia i sa atașat bena, este folosit pentru a încărca buncărele care alimentează patru linii de ambalare pentru saci mari de la 500 la 1000 kg sau saci mici de la 5 la 50 kg. O alternativă la sacii mari este transportul mărfurilor în vrac în camioane dedicate, care sunt încărcate cu încărcătoarele CASE.

De asemenea, oamenii companiei apreciază în mod deosebit electronica avansată a noii serii de încărcătoare de la CASE. În acest sens, Spiega Barlassina, director general al BuT, declara: „Pentru noi puterea mașinii este perfectă și, luând în considerație tranziția tehnologică și modernizarea companiei, ea ne permite să optimizăm și comunicarea cu sistemele noastre electronice. Avem depozitul împărțit în mai multe standuri pentru a ține separate diferitele tipuri de mărfuri și, cu noul sistem telematic al încărcătorului, operatorul știe din timp de unde să aducă marfa sau de unde să încarce, dar și ce cantități. Îmbunătățirea față de trecut este remarcabilă, atât pentru viteza de comunicare cu toți operatorii noștri, cât și pentru posibilitatea de a avea informații actualizate în timp real despre starea mașinii”. De asemenea, operatorii sunt mulțumiți și subliniază în mod special confortul cabinei și vizibilitatea ridicată datorată capotei coborâte și camerei de video din spate, precum și reactivitatea deosebită a comenzilor care permit cicluri rapide de încărcare și descărcare. Barlassina conchide: „Ne confruntăm cu vremuri dificile, cu costuri în continuă creștere ale tuturor materiilor prime și energiei. Acesta este motivul pentru care am vrut să jucăm în avans, extinzându-ne flota și concentrândune și mai mult pe calitatea serviciului. Și trebuie să recunosc că, și datorită noului încărcător de la CASE, rezultatele sunt deja apreciate, mai ales dacă luăm în considerare și consumul semnificativ mai mic față de încărcătoarele de generație mai veche”.

ÎNCĂRCĂTORUL CASE PENTRU MANIPULAREA MĂRFURILOR VRAC – MAȘINA POTRIVITĂ LA LOCUL POTRIVIT
Încărcătoarele Case G-Series sunt potrivite cu deosebire pentru aplicații portuare. În fapt, acestea sunt echipate cu motoare FPT Industrial pe care este implementată tehnologia specială HI-eSCR 2, de reducere a emisiilor fără recircularea gazelor de eșapament. Această tehnologie, datorită componentelor sale cu durată lungă de viață, nu necesită întreținere și permite obținerea unui consum redus. În plus, are avantajul suplimentar de a asigura siguranța lucrului în apropierea materialelor inflamabile, deoarece temperatura gazelor de eșapament este menținută în jur de 400 ° C, mult mai mică decât cea a unui filtru de particule diesel (DPF) convențional (aproximativ 700 ° C).

O altă caracteristică utilă în manipularea materialelor este sistemul unic „Case Cooling Cube”, care previne înfundarea cu materiale și resturi a rețelei de lamele schimbătoare de căldură. Radiatoarele cu miezuri mari sunt dispuse într-un cub, în loc să se suprapună, ca în cazul modelelor convenționale, ceea ce mărește eficiența de răcire și performanța de autocurățire a ventilatorului reversibil. Noua gamă de încărcătoare din seria G Evolution, produse în uzina din Lecce și lansată pe piață în primăvara anului trecut, adaugă la conținutul deja popular al Serii G, noi caracteristici precum conectivitatea, noul monitor tactil cu noile funcții ale sistemului integrat de cântărire și monitorizarea presiunii în pneuri, precum și extinderea intervalelor de întreținere de la 500 la 1.000 de ore. Noile caracteristici integrate în noile încărcătoare din seria G Evolution au fost create de inginerii de la CASE, în baza feedbackului cu clienții și dealerii, pentru a crește productivitatea, fiabilitatea și profitabilitatea.

Machinery

Recent Posts:

Alegerea unui tocător de crengi nu este o sarcină ușoară, mai ales pentru că oferta este destul de vastă în acest sector. Trebuie să luați în calcul forța și viteza de tocare a materialului lemnos, ușurința în operare și rezistența la uzură. Forst este un tocător de...


Citeste mai mult

Excavatoarele CASE au fost întotdeauna foarte apreciate pentru fiabilitatea lor excelentă, cea mai bună potrivire din sector între viteză și controlabilitate, confort optim și consum foarte scăzut de combustibil. Lansate în UE la începutul lunii martie 2023 și în...


Citeste mai mult

Stewart Gregory, director comercial la compania FAUN-Zoeller (FZ UK), prezintă argumentele pro pentru echipamentul Rotopress. Din interviurile revistei britanice LAPV (Local Authority Plant & Vehicles).Text: Ing. Valeriu BEZDEDEANUEchipamentul Rotopress de colectare a deșeurilor produs de comp...


Citeste mai mult

Toți antreprenorii doresc să-și maximizeze profiturile într-un mod durabil. Pentru producătorii de agregate, provocarea cheie este de a minimiza cheltuielile și de a maximiza producția la cel mai mic cost posibil pe tona de agregate produsă. Dar care sunt toate aceste provocări de prod...


Citeste mai mult