Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

Noile încărcătoare pe roţi CASE 651G Evolution

Noile încărcătoare pe roţi CASE 651G Evolution

Încărcătoarele pe roți din seria G Evolution de la CASE Construction Equipment au fost concepute pentru a îndeplini trei cerințe simple, dar esențiale, pe care constructorii le așteaptă de la un încărcător pe roți: productivitate ridicată, o mai mare fiabilitate și mai multă profitabilitate. Venind în întâmpinarea cerințelor antreprenorilor cu afaceri premium din întreaga Europă, CASE a lansat recent noul încărcător pe roți 651G. Cu o serie de îmbunătățiri de ultimă generație, un șasiu și punți întărite, plus disponibilitatea utilizării cupei de „rehandling” cu montare directă, 651G va satisface astăzi cerințele clienților încărcătoarelor pe roți premium de mâine.

Lansate în 2017, încărcătoarele frontale CASE din seria G și-au câștigat rapid o reputație pe piață pentru performanțele lor excelente în ceea ce privește caracteristicile tehnice, productivitatea, confortul, consumul de combustibil și costurile reduse de operare. Cu toate acestea, este în ADN-ul companiei CASE CE să încerce mereu să facă mai mult, ceea ce a dat naștere, în anul 2021, noilor încărcătoare pe roți din Seria G Evolution, de capacitate medie și mare, realizare ce a reprezentat un eveniment important pentru sectorul de construcții și nu numai, din întreaga lume. Toate caracteristicile și avantajele combinate oferite de încărcătoarele pe roți din noua Serie G Evolution fac din acestea o opțiune de încredere și eficientă pentru încărcarea materialelor în diverse medii de lucru.
Productivitatea a sporit cu până la 38% din raportul sarcină utilă/masa la gol. Productivitatea a fost îmbunătățită nu doar prin optimizarea cantității de material pe care încărcătorul îl poate manipula zilnic și care, grație repartiției optime a sarcinii pe axe conferă cea mai echilibrată sarcină statică posibilă pentru fiecare model de încărcător. Productivitatea a fost îmbunătățită prin excelenta vizibilitate oferită, dar și prin asigurarea unui confort maxim operatorului, prin ușurința de operare, cât și prin capacitatea de a controla toate funcțiile mașinii. Toate încărcătoarele pe roți din seria G Evolution sunt echipate cu un ecran digital interactiv, ale cărui funcții permit operatorilor să configureze complet utilajul pentru a se adapta la stilul lor de conducere. Încărcătoarele frontale dispun, de asemenea, de trei butoane configurabile pe cotieră, pentru acces direct la cele trei funcții/ecrane utilizate cel mai frecvent. Datorită sistemului integrat standard de sarcină utilă, încărcătoarele pe roți din seria G Evolution înregistrează în mod inteligent toate datele referitoare la activitatea desfășurată. Fișele de lucru pot fi deschise, executate și închise. Această funcție se extinde până la afișarea cantității de încărcătură care trebuie descărcată pentru a atinge sarcina țintă de încărcare a vehiculului de transport.

Fiabilitatea a fost deja garantată de cele mai bune componente din clasa sa, cum ar fi axele pentru sarcini grele, diferențial blocabil automat pe axa față și cel mai eficient sistem de răcire de pe piață datorită designului său unic în formă de cub, care asigură traversarea simultană a radiatoarelor de un același flux de aer, la aceeași temperatură, eliminându-se riscul de supraîncălzire a motorului, transmisiei și circuitului hidraulic. În plus, noile încărcătoare pe roți din seria G Evolution pot fi echipate cu un sistem eficient de monitorizare a presiunii din pneuri (TPMS). La acestea se adaugă extinderea intervalelor de service ale încărcătoarelor pe roți din seria G Evolution grație integrării sistemului telematic CASE SiteConnect, ceea ce conduce la economii de până la 20% din costurile totale de întreținere. Reducând costurile de reparații și crescând timpul de funcționare, crește productivitatea!

Prin îmbunătățiri semnificative la nivelul performanței, confortului operatorului și eficienței generale, Seria G Evolution de la CASE se angajează să ofere o experiență de lucru mai productivă și să sporească rentabilitatea operațiunilor. Mai multă productivitate înseamnă, în cele din urmă, o mai mare rentabilitate pentru utilizatori, iar aceasta reflectă esența și obiectivul noii serii de încărcătoare pe roți de la CASE.

Caracteristici și avantaje detaliate ale încărcătoarelor pe roți din Seria G Evolution

O nouă experiență de operare cu noul ecran tactil
Noul ecran tactil, ce echipează standard încărcătoarele pe roți CASE din seria G Evolution, oferă operatorului controlul deplin asupra tuturor setărilor și funcțiilor încărcătorului pe roți, având noi meniuri intuitive și noi caracteristici suplimentare special concepute pentru a îmbunătăți experiența operatorului. Practic, operatorul are un control total al utilajului la vârful degetelor, putându-l ajusta la stilul său de operare și sporind astfel productivitatea de lucru.

Producția este ținută complet sub control
Noile încărcătoare pe roți din seria G Evolution oferă acum, dar numai opțional, la cerere, un nou sistem integrat de verificare a sarcinii utile, un instrument puternic bazat pe un concept exclusiv CASE, accesibil de pe ecranul tactil. Noul sistem integrat de cântărire a sarcinii utile face posibilă citirea și înregistrarea fiecărei încărcături a cupei. De asemenea, este posibil să se optimizeze fiecare raport de lucru prin identificarea acestuia cu un set complet de date (fișa de lucru), cum ar fi numele și adresa societății distribuitoare, numele clientului,  numărul de înmatriculare al vehiculului de transport și orice alte date necesare pentru a oferi pentru a furniza informații complete pentru fiecare fișă de lucru închisă în timpul zilei.

Sistemul este capabil să indice dacă ultima încărcare a cupei depășește sarcina țintă configurată anterior și, în caz afirmativ să activeze modul "tip-off" pentru a ajuta operatorul să descarce parțial conținutul cupei până când se atinge ținta sarcina țintă, astfel încât să permită finalizarea operațiunii de încărcare fără a pierde timp pentru a reajusta sarcina utilă a vehiculului de transport înainte ca acesta să părăsească locul de încărcare. Totodată, toate aceste date pot fi trimise direct la biroul societății prin intermediul portalului SiteWatch™.

Flexibilitate în operare cu funcția de ridicare paralelă
Seria G Evolution de încărcătoare frontale de la CASE reprezintă soluția perfectă de a avea două utilaje într-unul. Acestea pot fi folosite atât pentru manipularea materialelor, cât și pentru încărcare. Această caracteristică standard este posibilă grație automatizării funcțiilor de ridicare și a tehnologiilor implementate care asigură modificarea cinematicii brațului de ridicare a încărcătorului frontal, acesta putând fi utilizat la fel de eficient ca echipament de încărcare cu cupă dar și unul de manipulare a materialelor în stivă. Doar prin apăsarea unui buton de pe tastatură sistemul de legătură Z-Bar sau XR va acționa ca un sistem de legătură XT, datorită comenzilor electro-hidraulice controlate de un software capabil să compenseze unghiurile de înclinare a brațelor în timpul operațiilor de ridicare. Furcile sau partea de jos a cupei va rămâne paralele cu solul de la cea mai joasă la cea mai înaltă poziție a bratului cu toleranțe angulare de -3° / +7°.

Optimizarea uzurii pneurilor și prelungirea duratei lor de viață
Anvelopele sunt o parte crucială a unui încărcător pe roți pentru a obține cele mai bune performanțe de la utilaj. Prin monitorizarea constantă a presiunii din pneuri, se poate prelungi semnificativ durata de viață a acestora, îmbunătățind fiabilitatea generală a utilajului și reducând costurile de exploatare.  Acum, grație sistemului opțional TPMS, disponibil la cerere, monitorizarea poate fi efectuată direct de pe afișajul noilor încărcătoare pe roți din seria G Evolution de la CASE.

Extinderea perioadelor de întreținere programată
Întreținerea periodică a devenit mai simplă și mai economică, datorită extinderii în marea majoritate a cazurilor cu până la de două ori a intervalelor de service pentru încărcătoarele pe roți CASE din seria G Evolution. Astfel a crescut și disponibilitatea utilajului datorită reducerii timpilor de nefuncționare pentru întreținere, ceea ce se traduce printr-o economie de 20% din costurile de întreținere.

Conectivitate îmbunătățită cu Centrul CASE de operare continuă a datelor
CASE SiteWatch™ utilizează modulul avansat CASE SiteConnect montat pe fiecare încărcător pentru a colecta informații de la respectivul utilaj și de la sateliții GPS. Toate aceste date sunt apoi transmise prin rețelele de comunicații mobile către portalul CASE SiteWatch™. Modulul SiteConnect este un suport proactiv și de asistență de la distanță care permite stabilirea unei comunicări bidirecționale între încărcătorul frontal și dealerul CASE.

Ca noutăți disponibile acum pe portalul CASE SiteWatch™ sunt:

  • rapoartele de înregistrare a sarcinii utile în timp real;
  • optimizarea rapoartelor privind utilizarea încărcătoarelor;
  • asistență la distanță: servicii de diagnosticare și actualizări de software de la distanță, activate de către operator prin intermediul aplicației CASE SiteManage


CASE 651G, ultimul nou lansat încărcător frontal din Seria G Evolution
CASE 651G este cel mai nou încărcător frontal al generației G Evolution. Cu masa operațională cuprinsă între 14 și 14,6 tone, el umple un gol între modelele 621G și 721G, oferind performanțe maxime de încărcare și stabilind un nou standard în segment pentru clienții de încărcătoare frontale premium. Noul 651G este propulsat de un motor FPT N67, ce dezvoltă o putere maximă de 128 kW (174 CP). Motorul este echipat cu un sistem de post-tratare a gazelor de evacuare Hi-eSCR 2 DOC + SCRoF), fără supapă EGR, ce respectă nivelul de emisii UE Stage V.

Proiectat pentru a suporta o sarcină în echilibru static de 10 340 kg la bracaj maxim, ceea ce demonstrează o stabilitate excepțională, o sarcină utilă maximă de 5170 kg și cu o capacitate a cupei de 2,3 m³, acest încărcător pe roți este perfect pentru o utilizare multifuncțională în proiecte de infrastructură, reciclare și în cariere. În aceste condiții, operatorul poate lucra liniștit și eficient, întotdeauna în deplină siguranță, mai ales că, cabina conformă cu prescripțiile standardelor FOPS sau ROPS garantează un nivel înalt de protecție.

Nivelul maxim de zgomot în cabină este de 68 dB(A), semnificativ mai scăzut decât limita de 72 dB(A) impusă de legislația europeană, iar vibrațiile resimțite în cabină nu trec de 0,5 m/s2.

Transmisia Powershift ZF cu cinci viteze înainte și trei înapoi, ambreiaj pentru blocarea convertizorului și sistem de control inteligent al ambreiajului (ICCO – Intelligent Clutch Cut Off) ce are capacitatea de a detecta momentele potrivite pentru a decupla ambreiajul automat, fără intervenția directă a operatorului. Viteza maximă de deplasare ajunge până la 45 km/h. Sistemul de frânare de tip  „fără întreținere”, cu auto-reglare și discuri în baie de ulei la toate roțile. Circuitele hidraulice sunt dezvoltate cu componente Bosch-Rexroth, cu supape de control a sarcinii, ce permit reglarea automată a debitului hidraulic. Pompa hidraulică simplă cu cilindree variabilă asigură un debit maxim de 190 l/min la o turație a motorului de 2000 rpm și o presiune de lucru de 249 – 255 bar.

Machinery

Recent Posts:

Grupul Manitou, recunoscut la nivel mondial în domeniul echipamentelor specializate de manipulare și stivuire, a platformelor de lucru la înălțime și a utilajelor terasiere și de manipulare compacte, a anunțat la sfârșitul lunii februarie lansarea unei noi game de platforme ...


Citeste mai mult

HD Hyundai Construction Equipment (CE) a dezvăluit alte opt mini-excavatoare, cu greutăți de operare cuprinse între 1,7 și 5,5 tone, ce vor completă o gamă de 12 modele. Mini-excavatoarele din seria A, câștigătoare ale premiului RED DOT DESIGN, stabilesc noi niveluri de performan...


Citeste mai mult

Încărcătorul pe șenile este singura mașină pentru lucrări terasiere care poate face totul - curăță, încarcă, sapă, transportă, astupă și multe altele - chiar și în condiții de teren dificil, dur sau alunecos.Noul încărcător pe șenile Cat® 973 oferă o p...


Citeste mai mult

Un suflu energetic inovator impulsionează industria construcțiilor. Utilizarea pe scară tot mai largă a echipamentelor de concasare, sortare și transport acționate 100% de energia electrică este o veste bună pentru toată lumea. Investițiile în asemenea echipamente reprezintă o inves...


Citeste mai mult