Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

OFERIND PERFORMANŢE EXCEPŢIONALE, CONFORT, PRODUCTIVITATE ȘI FIABILITATE, NOUA SERIE SV DE BULDOEXCAVATOARE CASE TE FACE SĂ TE SIMŢI CA UN REGE

OFERIND PERFORMANŢE EXCEPŢIONALE, CONFORT, PRODUCTIVITATE ȘI FIABILITATE, NOUA SERIE SV DE BULDOEXCAVATOARE CASE TE FACE SĂ TE SIMŢI CA UN REGE

În cadrul show-ului «The King – Live The Legend» transmis pe internet pe 23 s eptembrie, CASE Construction Equipment și-a prezentat noul buldoexcavator din seria SV, ce face parte dintr-o linie de ma șini a cărei moștenire se întinde pe o perioadă de peste 60 de ani și c are a poziționat în mod cl ar CASE ca „legendarul rege al buldoexcavatoarelor”.

Deschizătoare de noi drumuri în tehnica mașinilor pentru construcții, încă de la lansarea pe piață în anul 1957, buldoexcavatoarele de la CASE din seria SV s-au situat constant în poziția de lider de piață. Noua serie SV oferă o cabină nouă, mai largă, cu comenzi îmbunătățite, un nou motor FPT Stage V și cele mai bune caracteristici și performanțe din clasă. Cu aceste caracteristici, noile buldoexcavatoare oferă numeroase avantaje, inclusiv un confort mai mare al operatorului, o productivitate crescută, emisii de noxe reduse și un cost total de proprietate (TCO) mai mic, toate acestea fiind susținute, bineînțeles, de soluțiile de întreținere asigurate de programul CASE® Service Soluțions.

„Cu noua serie SV de buldoexcavatoare oferim cele mai performante, mai productive, mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și mai fiabile buldoexcavatoare disponibile pe piață”, a declarat Egidio Galano, director de marketing al produselor la CASE Construction Equipment - Europa.

„Am reproiectat complet cabina pentru a optimiza confortul operatorului și am introdus un motor Stage V dezvoltat de FTP, care reduce semnificativ emisiile gazelor de eșapament menținând în același timp performanțe ridicate. În plus, sunt prezente încă acele caracteristici unice, precum cuplajul rapid integrat, care fac încă parte dintre cele mai bune specificații din clasă.”

CONFORTUL DEOSEBIT ASIGURAT OPERATORULUI ȘI CONTROLUL ÎMBUNĂTĂȚIT AL MAȘINII ASIGURĂ O PRODUCTIVITATE CRESCUTĂ
Cabina, complet reproiectată, beneficiază de un nou design, atât la interior, cât și la exterior, fiind acum mai largă și oferind operatorului mai mult spațiu pentru a-și mișca picioarele atunci când întoarce scaunul pentru a-l așeza în poziția de lucru „încărcător” sau „excavator”, oferind în același timp și un acces mai ușor în cabină.

Noul design al consolei din stânga din cabină a permis amplasarea rezervorului de lichid de spălare a parbrizului sub unul dintre noile compartimente de depozitare, permițând umplerea convenabilă de la nivelul solului, prin ușa deschisă din stânga.

„Operatorii care lucrează într-o cabină confortabilă sunt operatori mai productivi, iar noua serie SV de buldoexcavatoare încorporează multiple îmbunătățiri care se traduc în câștiguri semnificative de productivitate”, continuă Galano. „Am repoziționat frâna de parcare, am adăugat o nouă opțiune pentru vitezometrului, am grupat comutatoarele de pe consola din dreapta, am integrat un nou comutator F/N/R pe pârghia de comandă a încărcătorului, pe modelul Power Shift, am adăugat un nou comutator glisant pe joystick pentru a extinde funcționarea balansierului și am repoziționat pârghiile stabilizatoare - iar toate acestea înseamnă economii de timp.”

Echipa tehnică care a proiectat seria SV a dedicat, de asemenea, mult timp și energie sporirii siguranței și confortului mașinii. Prin urmare, cu noile geamuri spate, care oferă o vizibilitate mai mare și sunt mai ieftine de înlocuit, siguranța operatorului a fost îmbunătățită. Caracteristicile suplimentare de siguranță includ reducerea zgomotului intern al cabinei cu până la 74 db(A), valoare care este cu 3db(A) mai mică decât la modelul anterior și repoziționarea butonului de acționare a avertizorului sonor pe maneta schimbătorului de viteze din stânga, la modelele Power Shift, pentru un acces mai rapid și mai ușor în caz de urgență.

Nu în ultimul rând, accentul a fost pus pe confortul și cerințele operatorului. Astfel au fost integrate două porturi USB, o priză de 12V pe tabloul de bord, un suport pentru smartphone, cea mai recentă tehnologie de conectivitate Bluetooth și o capacitate de depozitare unică la această clasă, de patru ori mai mare decât la seria anterioară. În fapt, cabina buldoexcavatorului este echipată cu două compartimente de depozitare ce se pot încuia, două suporturi pentru sticle, patru compartimente deschise de depozitare și un compartiment frigorific, toate finisate cu materiale plastice practice și elegante, turnate prin injecție.

EFICIENȚĂ ÎMBUNĂTĂȚITĂ, EMISII ȘI COSTURI TOTALE DE PROPRIETATE SCĂZUTE, TOATE DATORITĂ UNUI AVANSAT MOTOR FPT STAGE V
Colaborarea dintre CASE și FPT a avut drept rezultat noul motor F36, ce îndeplinește norma de poluare UE Stage V și care oferă aproape imposibilul: emisii reduse de noxe fără compromiterea performanțelor și o fiabilitate mai mare, ceea ce în ansamblu înseamnă e reducere a costului total de proprietate (TCO). Motorul a fost special conceput pentru operațiunile cu sarcină medie, tipice pentru buldoexcavatoare.

Ca exemplificare, FPT a dezvoltat un sistem specific de post-tratare optimizată a gazelor de evacuare pentru vehiculele compacte. Convertorul catalitic compact de înaltă eficiență SCR2 (Hi-eSCR2) este proiectat pentru aplicații cu cicluri de funcționare care generează în mod obișnuit temperaturi scăzute în evacuare și includ cicluri frecvente de funcționare și de oprire. Un sistem EGR (Recircularea Gazelor de Eșapament) cu debit redus ajută la reducerea emisiilor de NOx prin utilizarea unui sistem SCR (Reducere Catalitică Selectivă) de dimensiuni compacte, în timp ce tehnologia optimizată DPF (Filtru Particule Diesel) asigură o eliminare excelentă a particulelor (PM) la temperaturi scăzute de funcționare. Toate aceste inovații, combinate cu modul ECO de operare, conduc la economii de combustibil de până la 10%. Motorul de 3,6 litri, cu sistem de injecție „common rail” la 1800 bar, 4 cilindri și 16 supape, este prevăzut cu un turbocompresor WG ce îi oferă o putere maximă de până la 82 kW și un cuplu motor maxim de 460 Nm.

Amplasarea motorului și a anexelor sale respectă același design compact ca și modelele anterioare de buldoexcavatoare, iar acest lucru asigură o manevrabilitate ridicată a mașinii, menținând în același timp o vizibilitate foarte bună în timpul deplasării și spre echipamentul de lucru frontal. Recircularea eficientă a gazelor de eșapament (EGR) și modul ECO controlat de operator îmbunătățesc și mai mult eficiența și productivitatea buldoexcavatorului.

Stabilirea unui nou interval de schimb a uleiului (la fiecare 500 de ore), montarea unei pompe cu deplasare variabilă care furnizează ulei numai atunci când este nevoie și a unui sistem de post-tratare a gazelor de eșapament fără întreținere (ATS), generează costuri de funcționare ale mașinii reduse la un nivel minim, iar timpul de funcționare este maximizat. Binecunoscuta amplasare pe o singură parte a punctelor majore de service a fost păstrată pentru a facilita și eficientiza lucrările de întreținere. Sistemul unic Hi-eSCR2 nu necesită întreținere, are costuri de operare reduse și nu necesită un timp de oprire pentru înlocuirea filtrului sau curățarea mecanică în primele 8.000 de ore de funcționare.

SPORIREA TIMPULUI DE FUNCȚIONARE ȘI CREȘTEREA SATISFACȚIEI CLIENȚILOR, CU CASE® SERVICE SOLUTIONS
Pentru a optimiza în continuare productivitatea, profitabilitatea și durata de funcționare a excepționalei linii de noi buldoexcavatoare CASE din seria SV, CASE a lansat CASE Service Solutions, o gamă de servicii Aftermarket pentru clienți, conectate și neconectate, concepute pentru a sprijini în continuare experiența clienților în utilizarea mașinilor CASE.

Instrument complet de gestionare a flotei, CASE SiteWatch™ oferă geo-localizarea mașinii, protecția flotei utilizând garduri virtuale („geofence”), alerte de utilizare neautorizată și opțiuni de r aportare flexibile. Aceasta include indicatori cheie de performanță (KPI), cum ar fi consumul de combustibil, rata de utilizare, orele de funcționare și timpii de ne funcționare, astfel încât să se poată monitoriza și maximiza performanța și profitabilitatea mașinilor. Accesul la date este facilitat de portalul telematic.

CASE SiteConnect optimizează datele de telemetrie utilizate de echipa CASE Uptime Center pentru a oferi dealerilor mesaje de avertizare cu privire la performanțele mașinii. Timpii de nefuncționare pot fi astfel minimizați prin acțiuni corective imediate, deoarece dealerii au acces de la distanță la datele mașinii și, prin urmare, pot lua măsuri corective mai rapid. Prin urmare, dealerii pot gestiona în mod proactiv mașinile clienților, asigurându-le o eficiență continuă ridicată.

Platformele SiteWatch și SiteConnects sunt disponibile ca opțiuni pentru noua serie SV de buldoexcavatoare de la CASE. Cu serviciile CASE Care, CASE Protect și CASE Fluid Analysis, clienții beneficiază de o fiabilitate operațională sporită. CASE Care este un program standard de întreținere planificată, care include piese de schimb originale și lubrifianți. Programul este susținut de serviciul pentru clienți, logistica și cunoștințele tehnice ale extinsei rețele de dealeri CASE. CASE

Protect este un program de garanție extinsă, iar CASE Fluid Analysis își propune să prevină defecțiuni majore, să optimizeze fiabilitatea mașinilor și să le extindă durata de viață. Programul CASE Service Solutions este conceput pentru a menține echipamentele clientului în stare optimă de funcționare, cât mai mult timp posibil, fără costuri neprevăzute și cu o rentabilitate maximă. Această soluție este disponibilă în prezent pe unele piețe, dar va ajunge în curând în toată Europa.

O VIAȚĂ DE INOVAȚIE: LEGENDA REGELUI CONTINUĂ
„Această ultimă serie SV de la CASE reprezintă continuarea unei istorii de peste șaizeci de ani de ino vație, care a dat tuturor buldoexcavatoarelor CASE numele neoficial de Regele Încărcătoarelor”, spune Galano. „CASE a construit în 1957 primul buldoexcavator din lume asamblat într-o fabrică, urmat îndeaproape de primul model cu motor diesel, în 1959. Au urmat multe alte premiere tehnologice, cum ar fi controlul suspensiei brațului de încărcare în timpul deplasării, transmisia automată „powershift” și cuplajul rapid integrat în brațul de săpat al excavatorului, deosebit de flexibil - o c aracteristică esențială. Chiar și la modelele actuale.”

La final, Galano a concluzionat: „Caracteristicile revoluționare ale buldoexcavatoarelor din seria SV au fost în mare măsură modelate de clienții și dealerii noștri, precum și de abordarea noastră concretă de rezolvare a problemelor, care oferă soluții fiabile și promovează satisfacția clienților. Atunci când vor alege seria SV, clienții noștri vor descoperi noi modalități de lucru bazate pe fiabilitate, performanță ridicată, confort și reducerea costurilor.”

Machinery

Recent Posts:

Producător specializat care activează exclusiv în domeniul furnizării soluţiilor din industria de sortare cu spălare agregate şi recuperare nisip, Terex Washing Systems oferă echipamente mobile şi modulare pentru spălarea şi separarea sorturilor, decontaminări de piatră şi sisteme...


Citeste mai mult

Caterpillar își extinde gama Tilt Rotate System (TRS) – sistem cu rotator basculant, pentru a putea fi utilizate și de mini-excavatoare. Cat®. Sistemul este conceput pentru a economisi timp, ajutând operatorii să manevreze atașamentele în jurul obstacolelor fără a r...


Citeste mai mult

Powerscreen înseamnă lucruri diferite pentru diferiţi oameni. Pentru unii, înseamnă echipamente robuste şi fiabile de concasare şi sortare, proiectate, construite şi susţinute de experţi pasionaţi.Pentru alţii, Powerscreen înseamnă o vastă moştenire de experienţă şi...


Citeste mai mult

Datorită proprietăților unice ale bazaltului local și creșterii cererii, compania RF Sand-Baggerarbeiten und Steingewinnungsgesellschaft GmbH, din Germania, avea nevoie de un concasor primar mobil puternic, care să poată face față provocărilor. Pentru a crește producția, conducerea compa...


Citeste mai mult