Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

OFERIND PROTECŢIE SUPLIMENTARĂ CELOR MAI VALOROASE BUNURI ALE DUMNEAVOASTRĂ METSO OUTOTEC VĂ ADUCE LINIȘTEA SUFLETEASCĂ

OFERIND PROTECŢIE SUPLIMENTARĂ CELOR MAI VALOROASE BUNURI ALE DUMNEAVOASTRĂ METSO OUTOTEC VĂ ADUCE LINIȘTEA SUFLETEASCĂ

Serviciile de Protecție a Echipamentelor de la Metso Outotec oferă protecție suplimentară pentru cele mai valoroase active ale dumneavoastră, fixe sau mobile. Cu pachetul de servicii de protecție de la Metso Outotec, este ușor să câștigi liniște sufletească, știind că echipamentul tău este asigurat și protejat. Soluția oferită limitează riscurile financiare și vă ajută să gestionați structura costurilor prin evitarea unor creșteri neașteptate ale costurilor pentru piese sau servicii, menținând în același timp funcționarea fără probleme a echipamentului dumneavoastră în toate etapele de operare.

Pe șantier se poate întâmpla orice. Atunci când gestionați o flotă de echipamente mobile de concasare, de multe ori răspândite în zone îndepărtate sau chiar în întreaga lume, menținerea performanței optime de operare pentru fiecare unitate poate fi o provocare. Cu echipamente noi, probabilitatea defecțiunilor neașteptate este scăzută și orice lucrare de remediere necesară este de obicei acoperită de garanție.

Oricum, după încheierea perioadei standard de garanție, echipamentul se poate defecta dacă sunt utilizate piese necorespunzătoare sau dacă echipamentul nu este întreținut într-un mod optim. Riscurile neașteptate pot cauza întârzieri sau perioade de întrerupere a producției și a lucrărilor planificate, precum și costuri neașteptate. De asemenea, creșterile neașteptate ale costurilor datorate apariției unor defecțiuni majore ale componentelor pot provoca surprize neplăcute în ceea ce privește așteptările privind veniturile obținute sau rentabilitatea generală a investiției.

TREI ELEMENTE DE BAZĂ ALE PACHETULUI
Soluția noastră de protecție este construită pe trei elemente de bază. În primul rând, un program de garanție extinsă este oferit până la 10 000 de ore de funcționare sau pe o perioadă de cinci ani, pentru principalele componente specificate ale echipamentului desemnat în contract. Acest program, prin extinderea garanției disponibile a echipamentului scade riscurile de reducere a productivității. Al doilea element de bază îl reprezintă inspecțiile programate la fiecare 1 000 de or e de funcționare, cu tehnicienii instruiți și certificați de Metso Outotec. Acest lucru asigură valoarea activelor prin inspecții complete programate și îndrumări primite de la experții OEM care cunosc echipamentul până în cele mai mici detalii și pot anticipa și minimiza defecțiunile neașteptate ale echipamentului pentru a preîntâmpina perioadele de oprire neplanificate ale echipamentului.

“Soluțiile de Protecție a Echipamentelor vă oferă cu adevărat liniște sufletească după încheierea unei garanții standard, dacă aveți nevoie de o garanție suplimentară fie nu vă puteți permite costurile unor reparații neprevăzute. De asemenea, acestea reprezintă o modalitate excelentă de a maximiza valoarea de revânzare a echipamentului prin inspecții regulate și utilizarea pieselor OEM.” - JUHA YLI-PETÄYS, VICEPREȘEDINTE METSO MINERALS

Elementul de bază final este soluția telematică Metso Metrics Services, bazată pe cloud, care este concepută pentru a maximiza durata de funcționare a echipamentului. Metrics Services oferă acces 24/7 la datele de operare ale echipamentelor din cadrul flotelor deținute și, totodată, ajută la identificarea activelor neperformante, permițând aplicarea măsurilor necesare pentru a îmbunătății eficiența operațională pentru a obține maximum de productivitate.VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ GARANTATE, MAI PUȚINE SURPRIZE ȘI ACCES LA DATE CRITICE
Există trei avantaje principale care vin o dată cu Serviciile de Protecție a Echipamentelor (SPE). Primul se referă la capabilitatea de a asigura valoarea și performanța activului dumneavoastră. Concentrându-se pe întreținerea preventivă și utilizând piesele OEM după cum este necesar, o soluție SPE vă ajută să gestionați și să reduceți în mod proactiv riscul de defectare a mașinii pe toată perioada de prelungire a garanției.

De asemenea, Metso Outotec Metrics vă ajută să urmăriți evenimentele critice de service, astfel încât să puteți planifica și reduce în continuare riscurile și timpii morți. Soluțiile de protecție vă ajută să vă asigurați valoarea activelor dumneavoastră. Al doilea mare avantaj îl reprezintă costurile previzibile, care conduc la mai puține surprize neplăcute. Garanția extinsă de la Metso Outotec acoperă costurile de expediere și de reparare sau de înlocuire ale componentelor majore, reducând la minimum creșterile neprevăzute ale prețurilor pieselor sau tarifelor de servicii.

Elementul de bază final este soluția telematică Metso Metrics Services, bazată pe cloud, care este concepută pentru a maximiza durata de funcționare a echipamentului. Metrics Services oferă acces 24/7 la datele de operare ale echipamentelor din cadrul flotelor deținute și, totodată, ajută la identificarea activelor neperformante, permițând aplicarea măsurilor necesare pentru a îmbunătății eficiența operațională pentru a obține maximum de productivitate.

VALOARE ȘI PERFORMANȚĂ GARANTATE, MAI PUȚINE SURPRIZE ȘI ACCES LA DATE CRITICE
Există trei avantaje principale care vin o dată cu Serviciile de Protecție a Echipamentelor (SPE). Primul se referă la capabilitatea de a asigura valoarea și performanța activului dumneavoastră. Concentrându-se pe întreținerea preventivă și utilizând piesele OEM după cum este necesar, o soluție SPE vă ajută să gestionați și să reduceți în mod proactiv riscul de defectare a mașinii pe toată perioada de prelungire a garanției.

Și nu în ultimul rând, datele critice despre echipamentul dumneavoastră vă sunt disponibile la îndemână, oricând. Metso Outotec Metrics este o soluție digitală care vă oferă informații esențiale despre performanța flotei dumneavoastră, de oriunde în lume. Metrics oferă informații despre operațiunile echipamentului și permite luarea deciziilor pe baza datelor disponibile. Acest lucru elimină nevoia de a ghici ce se întâmplă și permite echipamentului să funcționeze fără probleme și, totodată, vă permite să luați măsuri corespunzătoare pentru a îmbunătăți eficiența operațională și vă ajută să obțineți performanțe maxime de la operațiunile dumneavoastră.

REDUCEREA RISCURILOR IMPLICĂ CUNOȘTINȚE DE SPECIALITATE
Pachetul de Servicii de Protecție a Echipamentelor este conceput pentru a oferi protecție suplimentară pentru cele mai valoroase active ale dumneavoastră, reducând în același timp riscurile financiare prin anticiparea și minimizarea defecțiunilor neașteptate ale echipamentelor. Aceasta ajută la gestionarea proactivă și la reducerea riscului de defectare ale mașinii în timpul perioadei de garanție extinsă.

Cunoașterea modului în care funcționează echipamentul, alături de inspecțiile programate, reduce și mai mult riscurile și vă garantează că echipamentul sau valoarea de revânzare sunt sigure. Dacă se întâmplă ceva, echipa noastră de experți la nivel mondial este acolo pentru a sprijini și pentru a găsi o soluție optimă pentru a rezolva problemele. În final, știind că echipamentul dumneavoastră este protejat, pachetul nostru de protecție vă asigură liniștea sufletească.

Machinery

Recent Posts:

Liebherr a prezentat noul său graifer GMM 50-5, destinat celor mai solicitante aplicații din industria de reciclare și manipulare a deșeurilor. Proiectat inteligent, graiferul tip portocală cu cinci gheare nu a fost dezvoltat doar pentru clienți, ci și mai ales în colaborare cu aceștia...


Citeste mai mult

Bazându-se pe succesul încărcătoarelor frontale compacte Cat® M-Series, noile încărcătoare frontale Cat® 906, 907 și 908 de următoarea generație se prezintă cu o cabină a operatorului reproiectată, care valorifică la maximum tehnologiile Cat exclusive ce îm...


Citeste mai mult

Cu instalațiile deplasabile de concasare și sortare din seria NW Rapid™, nu mai este necesar să se facă compromisuri între timp, mobilitate și capacitate de producție și se poate profita de noi oportunități de afaceri. Echipamentele deplasabile sunt concepute special pentru prod...


Citeste mai mult

Valoarea brandului Hyundai constă în promisiunea şi e fortul de a livra mai multă performanţă şi beneficii prin produsele şi serviciile oferite. Cu investiţii masive în calitate şi inginerie inovativă, Hyundai oferă clienţilor săi tehnologie superioară de nivel mondial, sus...


Citeste mai mult