Follow us


Aboneaza-te la newsleter

News

PETRONAS Lubricants International lansează PETRONAS Urania, noua gamă de uleiuri de motor cu performanță mărită

PETRONAS Lubricants International lansează PETRONAS Urania, noua gamă de uleiuri de motor cu performanță mărită

PETRONAS Lubricants International (PLI) a anuntat ieri lansarea noii sale game de uleiuri PETRONAS Urania, proiectată pentru a rezista mai mult, atât pentru camioane ușoare și grele, cât și pentru vehicule comerciale. Cu noua tehnologie Strong Tech™, PETRONAS Urania furnizează uleiurile concepute să dureze mai mult, acestea având durabilitatea necesară pentru a rezista chiar și celor mai dificile situații din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.


În fața temperaturilor înalte din motoare, oxidării și depunerilor, PETRONAS Urania aduce un plus de rezistență camioanelor și vehiculelor care trebuie să supraviețuiască în condiții aspre și la încărcături grele, de la vreme extremă, până la cerere mai mare pentru reaprovizionarea rapidă a rafturilor magazinelor. Fiecare inovație a fost ajustată pentru a maximiza performanța la fiecare brand major de autovehicule. Această nouă gamă de uleiuri de înaltă calitate mărește intervalul la care uleiul trebuie schimbat, minimizează uzura, reduce timpul în care vehiculul nu poate fi utilizat și, în cele din urmă asigură flexibilitate operațională completă, printr-o formulă unică.

Dezvoltată cu tehnologia StrongTech™ în cadrul Centrului PLI Global Research & Technology din Santena (TORINO, ITALIA), noua formulă permite vehiculelor să ruleze pentru un timp mai lung, deoarece uleiul formează un film fluid puternic. Lanțurile de molecule, incredibil de robuste blochează funinginea pentru a menține vâscozitatea optimă și pentru a se apăra împotriva uzurii și oxidării, extinzând eficiența uleiului până la următoarea revizie.


PETRONAS Urania este conceput pentru a spori durata de viață a motorului sub presiune, astfel încât, managerii de flote să aibă încredere în acest produs și, totodată să atenueze provocările cu care se confruntă în prezent conducatorii auto.
Rentabilitatea, care vine odată cu timpul mai lung pe șosea și cu maximizarea capacităților vehiculului, se datorează experienței PLI de 20 de ani în îmbunătățirea eficienței consumului de combustibil și reducerea costului total de întreținere. În plus, serviciile de asistență continuă pe care PLI le oferă clienților săi permit, în continuare, utilizatorilor să obțină tot ce este mai bun de la lubrifianții lor PETRONAS Urania. Datorită celor mai inteligente tehnologii și sprijinului oferit, șoferii pot avea încrederea deplină în camionul lor pentru a-și realiza toate sarcinile în timp util și în limita bugetului.

Aceste decenii de experiență și cercetări ample au dus la o economie de combustibil, emisii reduse, fiabilitate și durabilitate sporite. PETRONAS Urania este, de asemenea, proiectat având în vedere reducerea emisiilor de CO2, astfel încât conducătorii auto pot maximiza timpul de funcționare fără a compromite durabilitatea. De exemplu, noul PETRONAS Urania 5000 5W-30 menține o peliculă mult mai subțire în comparație cu uleiurile convenționale 5W-30, reducând semnificativ consumul de combustibil și emisiile dăunătoare. În ansamblu, gama îndeplinește cele mai stricte standarde internaționale privind calitatea și impactul asupra mediului.
Menținând vehiculele, în mod responsabil, pe drum mai mult timp, managerii de flote și șoferii acestora, nu numai că pot respecta reglementările dure în ceea ce privește mobilitatea durabilă, ci și să rămână în prima linie a exploatării responsabile a parcului auto.
Domenico Ciaglia, MD EMEA, PLI, a declarat: “Clienții noștri caută o performanță în care să poată avea încredere. Mulți dintre ei se confruntă zilnic cu un program greu, terenuri care îi pun în dificultate și vreme extremă. Noua formulă PETRONAS Urania oferă camioanelor forța de a funcționa intens pentru mai mult timp datorită dezvoltării și testării la cele mai extreme evenimente, inclusiv Formula 1, Moto GP și Raliul Dakar. Această tehnologie și-a demonstrat întotdeauna calitatea. Cu PETRONAS Urania, managerii de flote, șoferii și vehiculele acestora vor putea face față oricărei provocări.”
Pentru a împărtăși mai mult din forța de bază a PETRONAS Urania, echipa PLI a adus evenimentul Eroi de neoprit - PETRONAS Urania Roadshow în Europa.
În România, evenimentul Petronas Urania - Eroi de Neoprit a fost organizat de MEC DIESEL SEE, partener Petronas de peste 20 de ani. Acesta face parte din turul ce are loc pe drumurile din Europa pentru a sărbători eforturile eroice ale șoferilor de camion în perioada pandemiei și pentru a testa fiabilitatea și durabilitatea noii game de uleiuri de motor Petronas Urania, cu tehnologia StrongTech™, uleiurile concepute să dureze mai mult.


Monica DAN, General Manager MEC DIESEL SEE, a declarat: „Suntem dornici și mereu atenți să aducem pe piața pieselor de schimb și lubrifianților din România tehnologie nouă, rezultată în urma multor ani de cercetări, tehnologie verificată, care îmbunătățeste  în primul rând performanța motoarelor vehiculelor dumneavoastră. Iubim tehnologia, performanța și campionii, suntem recunoscători partenerilor noștri de la Petronas și, în aceeași măsură, clienților noștri că au facut posibil acest eveniment. Celebrăm, astăzi, împreună, inteligența, inovația, forța, dar și prietenia și respectul. Suntem parteneri cu Petronas de mai bine de 20 ani, iar faptul că, astăzi, împreună celebrăm această lansare, este pentru noi o mare bucurie. Specializarea Mec Diesel este în motoare și piese de motoare, iar lubrifianții reprezintă peste 20% din cifra noastră de afaceri, așadar suntem pregătiți cu o rețea națională, în 13 dintre cele mai importante orașe ale țării, să aducem produse noi, inovatoare, la dumneavoastra acasă, oriunde în România!”

News

Recent Posts:

Marso Targu Mures si Total Trading inaugurează o nouă linie rapid ergonomică pentru service-urile de roţi, la distanţa de 1 an după ce a fost implementat acelaşi concept la punctul de lucru din Bucureşti. În cadrul evenimentului organizat joi, 4 iulie, invitaţi din ţară au avut ocaz...


Citeste mai mult

ATP Trucks Automobile, compania românească recunoscută pentru vehiculele sale utilitare robuste și performante, a lansat noua generație de autotractoare ATP Trucks. Aceste modele de generație a doua sunt proiectate pentru a oferi performanțe superioare, eficiență crescută și confort ...


Citeste mai mult

Hillhead s-a desfăşurat în perioada 25 – 27 iunie în UK în zona Buxton, la 3 ore de mers cu maşina înspre nord-vest de Londra. Hillhead este un târg anual care se desfăşoară într-o carieră dezafectată şi se afla anul acesta la a 42-a ediţie. După ...


Citeste mai mult

Agora Robotics, companie deep tech și pionier în domeniul roboticii, creată în România de specialiști în cercetare și dezvoltare în domeniul tehnologiei, a lansat Sweep – primul robot autonom dezvoltat și produs în România. Sweep este un robot ind...


Citeste mai mult