Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

POLIVALENT ȘI VERSATIL REFORM BOKI SATISFACE TOATE AȘTEPTĂRILE ÎN ORICE APLICAȚIE ȘI ORICE SEZON

POLIVALENT ȘI VERSATIL REFORM BOKI SATISFACE TOATE AȘTEPTĂRILE ÎN ORICE APLICAȚIE ȘI ORICE SEZON

Boki este un vehicul municipal special conceput de compania REFORM pentru efectuarea de lucrări comunale specifice intregului an. El se remarcă prin polivalența sa, putând îndeplini cele mai diverse cerințe grație multitudini de atașamante cu care poate fi echipat. Gama largă de vehicule municipale Boki combină dimensiunile compacte, cu o manevrabilitate sporită, o sarcină utilă optimă și motoare ultra-puternice.

Vehiculele municipale Reform Boki oferă un grad ridicat de personalizare. Clientul poate contribui la configurarea tehnică a vehiculului pentru a îndeplini cerințele sale foarte specifice. Sunt disponibile o multitudine de lățimi ale vehiculelor, de ampatamente, motorizări și transmisii și, bineînțeles, de atașamente specifice fiecărei lucrări în parte. De fapt, vehiculele municipale Reform Boki au fost special dezvoltate pentru a fi utilizate cu un număr foarte mare de atașamente diferite. Astfel UN SINGUR VEHICUL POATE SĂ FIE FOLOSIT ÎN ORICE SEZON – cu atașamentul potrivit sezonului/aplicației dorite. Se stabilesc astfel standarde complet noi în ceea ce privește întreținerea, versatilitatea și economia, date de utilizarea unui singur vehicul întregul an.


Aplicabilitatea acestui vehicul în orice sezon se datorează multitudinii de atașamente ce pot fi montate pe acesta. În acest sens Boki are 4 zone pentru montarea atașamentelor:
1. Zona frontală
Pe cadrul principal din față se pot monta diverse atașamente precum lama sau freza de zăpadă dacă este iarnă, sau tocătoare de vegetație dacă e primavară, sau sisteme de udat flori/gazon vara sau aspiratoare frunze pentru toamnă, și multe altele.

2. Cadru platformă
În spatele cabinei se poate monta o macara.


3. Bena basculabilă
Șasiul Boki este conceput pentru a se monta direct pe el diverse atașamente, precum: echipament de întreținere pentru iarnă, sau sistem de aspirare a frunzelor, rezervoare de apă și multe altele.


4. Zona pentru atașamente spate
De acestă zonă în 3 puncte de prindere se pot cupla atașamente precum gura de aspirație a periei de drum sau o remorcă măturătoare, bara de spalare drumuri etc. Un lucru foarte important este faptul că toate aceste atașamente se pot monta foarte ușor de la câteva minute până la maxim 30 minute pentru cele mai complexe atașamente, fiind folosite foarte multe sisteme de cuplare rapidă. Pentru partea din față de exemplu lucrurile stau și mai simplu iar schimbarea atașamentelor se face chiar fără instrumente suplimentare totul fiind acționat hidraulic.

Machinery

Recent Posts:

În ceea ce privește profilurile de fălci ale concasorului cu fălci, cele mai utilizate sunt fălcile cu profil Quarry (de carieră). De asemenea, Quarry este și camera de concasare cel mai des instalată din fabrică la noile livrări de concasoare cu fălci Nordberg din Seria C™.Cu ...


Citeste mai mult

Compania Develon, fostă Doosan Construction Equipment, a lansat noul excavator pe șenile DX140LC-7K de 14,6 tone, care înlocuiește modelul de succes DX140LC-7 al companiei.Chiar dacă performanțele și gama de lucru sunt aceleași ca la vechiul model DX140LC-7, noul utilaj încorporea...


Citeste mai mult

Miniîncărcătoare? Sunward! Miniexcavatoare, midiexcavatoare și excavatoare? Sunward! Nacele? Sunward!Sunward produce o gamă completă de echipamente de construcții, apreciate la nivel european datorită performanțelor pe care le asigură, precum și datorită unui excelent raport calitat...


Citeste mai mult

JCB și-a prezentat primul încărcător pe roți complet electric, care oferă cele mai bune performanțe din clasa sa și o utilizare pe întreaga durată a zilei de lucru, cu un nivel redus de zgomot și cu emisii zero, fiind ideal pentru lucrul în fermele de animale și în ...


Citeste mai mult