Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

POLIVALENT ȘI VERSATIL REFORM BOKI SATISFACE TOATE AȘTEPTĂRILE ÎN ORICE APLICAȚIE ȘI ORICE SEZON

POLIVALENT ȘI VERSATIL REFORM BOKI SATISFACE TOATE AȘTEPTĂRILE ÎN ORICE APLICAȚIE ȘI ORICE SEZON

Boki este un vehicul municipal special conceput de compania REFORM pentru efectuarea de lucrări comunale specifice intregului an. El se remarcă prin polivalența sa, putând îndeplini cele mai diverse cerințe grație multitudini de atașamante cu care poate fi echipat. Gama largă de vehicule municipale Boki combină dimensiunile compacte, cu o manevrabilitate sporită, o sarcină utilă optimă și motoare ultra-puternice.

Vehiculele municipale Reform Boki oferă un grad ridicat de personalizare. Clientul poate contribui la configurarea tehnică a vehiculului pentru a îndeplini cerințele sale foarte specifice. Sunt disponibile o multitudine de lățimi ale vehiculelor, de ampatamente, motorizări și transmisii și, bineînțeles, de atașamente specifice fiecărei lucrări în parte. De fapt, vehiculele municipale Reform Boki au fost special dezvoltate pentru a fi utilizate cu un număr foarte mare de atașamente diferite. Astfel UN SINGUR VEHICUL POATE SĂ FIE FOLOSIT ÎN ORICE SEZON – cu atașamentul potrivit sezonului/aplicației dorite. Se stabilesc astfel standarde complet noi în ceea ce privește întreținerea, versatilitatea și economia, date de utilizarea unui singur vehicul întregul an.


Aplicabilitatea acestui vehicul în orice sezon se datorează multitudinii de atașamente ce pot fi montate pe acesta. În acest sens Boki are 4 zone pentru montarea atașamentelor:
1. Zona frontală
Pe cadrul principal din față se pot monta diverse atașamente precum lama sau freza de zăpadă dacă este iarnă, sau tocătoare de vegetație dacă e primavară, sau sisteme de udat flori/gazon vara sau aspiratoare frunze pentru toamnă, și multe altele.

2. Cadru platformă
În spatele cabinei se poate monta o macara.


3. Bena basculabilă
Șasiul Boki este conceput pentru a se monta direct pe el diverse atașamente, precum: echipament de întreținere pentru iarnă, sau sistem de aspirare a frunzelor, rezervoare de apă și multe altele.


4. Zona pentru atașamente spate
De acestă zonă în 3 puncte de prindere se pot cupla atașamente precum gura de aspirație a periei de drum sau o remorcă măturătoare, bara de spalare drumuri etc. Un lucru foarte important este faptul că toate aceste atașamente se pot monta foarte ușor de la câteva minute până la maxim 30 minute pentru cele mai complexe atașamente, fiind folosite foarte multe sisteme de cuplare rapidă. Pentru partea din față de exemplu lucrurile stau și mai simplu iar schimbarea atașamentelor se face chiar fără instrumente suplimentare totul fiind acționat hidraulic.

Machinery

Recent Posts:

Kobelco Construction Machinery Europe B.V. (KCME) relansează mini-excavatoarele SK45SRX-6E și SK55SRX-6E, acum echipate cu noi motoare, conforme cu norma europeană de emisii poluante UE Stage V.În calitate de producător de mașini pentru construcții, specializat în dezvoltarea de ex...


Citeste mai mult

Mașinile de pavat cu șenile, precum finisorul de beton cu cofraj glisant model SP 62i, se dovedesc soluția ideală pentru pavarea economică a suprafețelor din beton de mari dimensiuni utilizând tehnologia „inset”, în principal pentru construcția autostrăzilor și piste...


Citeste mai mult

Pentru compania Steypustöðin ehf., cel mai mare contractor de servicii de concasare din Islanda, energia electrică se dovedește esențială în ceea ce privește rentabilitatea afacerii. Într-o carieră din apropriere de Reykjavik, această companie operează cu concasoare elec...


Citeste mai mult

Al doilea val al epidemiei de COVID-19, mai agresiv și cu mai multe victime s-a abătut la începutul toamnei asupra Europei, iar acum se constată o scădere a incidenței cazurilor. Dar cel de-al doilea val al epidemiei de COVID-19 a generat probleme grave sistemului sanitar din întrea...


Citeste mai mult