Follow us


Aboneaza-te la newsleter

News

POWERSCREEN & IRCAT - UN NOU PARTENERIAT STRATEGIC

POWERSCREEN & IRCAT - UN NOU PARTENERIAT STRATEGIC

Powerscreen® - lider mondial in furnizarea echipamentelor mobile de concasare, sortare si transport agregate devine cel mai nou partener IRCAT. Astfel IRCAT devine distribuitor autorizat in Romania si va furniza toate produsele si serviciile specifice producatorului Powerscreen inclusiv piese de schimb si service.

"IRCAT isi desfasoara activitatea de mai bine de 20 de ani si are cunostinte vaste din sectorul concasarii si sortarii. Suntem incantati sa il primim in familia Powerscreen si credem ca sunt partenerii strategici ideali pentru a sustine obiectivele noastre de crestere in Romania", a declarat James Vaughan, Territory Sales Manager din cadrul Powerscreen.

Adrian Dragomir, Directorul General IRCAT continua "de 20 de ani am construit compania in baza unor produse de inalta calitate dar si in baza unor parteneriate puternice. Acum suntem onorati sa reprezentam Powerscreen in Romania. Consideram ca performantele ridicate ale solutiilor oferite dar si cultura corporatista a Powerscreen se aliniaza cu obiectivele noastre si in acelasi timp vor satisface cerintele clientilor nostri”.

Powerscreen inseamna lucruri diferite pentru diferiti oameni. Pentru unii, inseamna echipamente robuste si fiabile de concasare si sortare, proiectate, construite si sustinute de experti pasionati.

Pentru altii, Powerscreen inseamna o vasta mostenire de experienta si cunostinte folosite pentru a dezvolta un mediu de lucru mai sigur si mai eficient pentru toti.

Unul dintre punctele forte ale Powerscreen este reteaua globala de distribuitori. 120 de companii lucreaza neobosit in intreaga lume pentru a sprijini clientii. De la achizitia primului echipament pana la asistenta tehnica, interventii de reparatii si furnizarea de piese de schimb, Powerscreen si reteaua globala de distribuitori stau la dispozitia clientilor, acum si in Romania prin IRCAT CO.

Powerscreen se angajeaza sa vina in intampinarea companiilor cu un nivel ridicat de productivitate, eficienta, usurinta in efectuarea interventiilor de intretinere precum si functii integrate de operativitate si siguranta. Gama de echipamente Powerscreen este situata pe primele pozitii ale sectorului, fiind conceputa pentru a maximiza rentabilitatea investitiilor realizate de catre clienti.

Gama de echipemente de concasare si sortare Powerscreen este dezvoltata inca din anul 1966 si in prezent contine:

 • Concasoarele cu falci Powerscreen sunt proiectate pentru a face fata cu succes nevoilor primare de concasare ale clientilor din industria miniera, de exploatare si reciclare. Aceste echipamente sunt printre cele mai avansate si fiabile de pe piata si sunt extrem de productive intr-o varietate de aplicatii.

 

 • Gama de concasoare cu impact Powerscreen este ideala pentru obtinerea
  unei forme cat mai bune a agregatelor, inclusiv pentru producerea de nisip, reconcasarea betonului si reciclarea sticlei. Gama include atat concasoare cu ax orizontal, cat si concasoare cu ax vertical.

 

 • Concasoarele cu con Powerscreen folosesc abraziunea pentru a obtine materiale cu o cubicitate cat mai buna. Sunt utilizate in mod frecvent pentru aplicatiile de concasare secundara, tertiara sau cuaternara.

 

 • Seria suplimentara de statii de sortare Powerscreen include modelele H6203, H6203R si Powertrak 750. Modelele H6203 si H6203R sunt ideale pentru procesarea unor volume mari de materiale aderente si sunt adecvate aplicatiilor de sortare a agregatelor naturale sau concasate, in timp ce Powertrak 750 este o unitate mobila autonoma de scalpare, de capacitate ridicata.

 

 • Scalperele Powerscreen Warrior sunt echipamente de inalta capacitate, rezistente, versatile, capabile sa cearna si sa separe o mare varietate de materiale in cele mai dificile si solicitante aplicatii, incluzand: reciclare, agregate, compost, sol vegetal, carbune, deseuri din demolari, chiar si minereu de fier.

 

 • Seria scalperelor Powerscreen Titan satisface nevoia unei game secundare de scalpere si ofera solutii rentabile in aplicatii cu volum mare, acolo unde nu sunt necesare toate caracteristicile modelelor Warrior echivalente. Eficiente in agregate, biomasa, deseuri din constructii, demolari si reciclare.

 

 • Ciururile rotative Powerscreen sunt extrem de eficiente în separarea: solului, compostului, deseurilor, agregatelor, deseurilor C&D, a lemnului tocat si
  a altor materiale. Tamburul rotativ induce o actiune de rasturnare care este optima pentru separarea materialelor dificil de sortat. Schimbarea usoara a tamburului, benzile transportoare radiale si componentele durabile garanteaza ca aceste ciururi rotative reprezinta o solutie fiabila si usor de utilizat.

 

 • Gama de benzi transportoare mobile Powerscreen este proiectata sa funcționeze impreună cu toate echipamente de concasare si sortare Powerscreen.Utilizarea benzilor de transport permite o stocare mai buna si reduce manipularea materialelor la fața locului.

 

Pentru mai multe informatii despre produsele Powerscreen va invitam sa accesati site-ul www.ircat.ro.

 

Social Media Powerscreen:

Facebook: www.facebook.com/PowerscreenOfficial 

Instagram : www.instagram.com/powerscreenofficial 

LinkedIn : www.linkedin.com/company/powerscreen/ 

YouTube : www.youtube.com/user/Powerscreen/ 

News

Recent Posts:

Pentru TERRA România Utilaje de Construcții, companie care face parte din grupul austriac TERRA Holding, unul dintre cei mai mari distribuitori de utilaje de construcții din Europa de Est, 2023 a fost cel mai bun an din istoria sa pe piața autohtonă, înregistrând un număr reco...


Citeste mai mult

Ducând rezolvarea problemelor la noi niveluri epice, inteligența artificială revoluționează experiența utilizatorului. Fie c ă sporesc accesibilitatea sau sporesc eficiența, soluțiile hardware și s oftware de ultimă generație ale IA joacă un rol activ în de zvoltarea industri...


Citeste mai mult

În perioada 24 – 27 aprilie 2024, în nordul Parisului, în Parcul pentru Expoziții Villepinte, se va desfășura a 12-a ediție a târgului internațional trienal INTERMAT 2024, expoziție de soluții și tehnologii durabile pentru sectorul de excelență al construcții...


Citeste mai mult

Acum 15 ani făceam parte din sufl ul nou de oameni cu dorinţă de muncă şi afirmare. Etica muncii, calitatea acesteia, cât şi evoluţia în carieră, în paralel cu evoluţia personală, au fost cărămizi importante în formarea mea, atât pe p artea profesională, c&...


Citeste mai mult