Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

Pompele Putzmeister de beton și șapă sunt furnizate de UTILBEN

Pompele Putzmeister de beton și șapă  sunt furnizate de UTILBEN

Orice constructor știe că nu este loc de compromisuri atunci când ridici o clădire, iar pompele de beton și șapă sunt esențiale pentru astfel de lucrări. UTILBEN, unul dintre liderii industriei de utilaje din România, înțelege nevoile constructorului român și a încheiat un parteneriat cu renumita companie germană Putzmeister. De 64 de ani, Putzmeister produce echipamente de construcții la cele mai înalte standarde de calitate și, astfel, a ajuns în TOP 3 la nivel mondial în domeniul pompelor de beton și șapă.

Pompele de beton Putzmeister sunt echipate cu motoare diesel Stage V în 3 cilindri, marca Deutz. Sunt dotate cu un sistem de filtrare a particulelor, ceea ce le permite funcționarea în spații parțial închise. Pompele de beton Putzmeister ajustează perfect turația motorului la rata de livrare necesară, ceea ce face posibilă o economie de combustibil de până la 15%. Rata de livrare este ajustabilă electric, iar presiunea de livrare poate fi redusă până la 40 de bari. Demn de menționat, pompele de beton Putzmeister nu necesită AdBlue.

Pompa de beton Putzmeister P 720 TD are un buncăr cu o capacitate de 250 de litri, rata de livrare este cuprinsă între 3 și 21 de metri cubi pe oră la o presiune maximă de 80 de bari, iar granulația maximă este de 16 milimetri. Pompa Putzmeister P 720 TD procesează șapă autonivelantă, beton cu granulație fină și torcret. Distanța de livrare în plan orizontal este de 300 de metri, iar în plan vertical, de 100 de metri. Greutatea proprie este de 2.050 de kilograme, lungimea de 4.800 de milimetri, lățimea de 1.491 de milimetri și înălțimea de 1.916 milimetri, ceea ce o face potrivită pentru circulația pe drumurile publice.

Pompa de beton Putzmeister P 730 TD are un buncăr cu o capacitate de 300 de litri, rata de livrare este cuprinsă între 3 și 30 de metri cubi pe oră la o presiune maximă de 55 de bari, iar granulația maximă este de 32 de milimetri. Pompa de beton Putzmeister P 730 TD este ideală pentru furnizorii de servicii de pompare și pentru companiile de construcții, întrucât este compactă și versatilă. Distanța de livrare în plan orizontal este de 300 de metri, iar în plan vertical, de 100 de metri. Greutatea proprie este de 2.450 de kilograme, lungimea de 4.810 milimetri, lățimea de 1.592 de milimetri și înălțimea de 1.983 de milimetri.

Pompele de șapă Putzmeister sunt echipate cu motoare diesel Stage V în 3 cilindri, common-rail, marca Deutz. Sunt dotate cu un sistem de filtrare a particulelor, ceea ce le permite funcționarea în spații parțial închise. Puteți ajusta puterea motorului în funcție de aplicație, ceea ce vă garantează o economie de combustibil de până la 20%. Pompele de șapă Putzmeister au un meniu complex de service, astfel încât să nu pierdeți timp în cazul apariției unei defecțiuni, iar diagnoza să se facă rapid.
    

Pompa de șapă Putzmeister M 740 DH are o cuvă cu o capacitate de 260 de litri, capacitatea de pompare este de 3,8 metri cubi pe oră la o presiune de 8 bari, iar granulația maximă este de 16 milimetri. Distanța de livrare în plan orizontal este de 180 de metri, iar în plan vertical, de 90 de metri. Șasiul este aprobat pentru viteze de până la 80 de kilometri pe oră, iar capacitatea rezervorului de combustibil este de 70 de litri. Greutatea proprie este de 1.715 kilograme, lungimea de 4.780 de milimetri, lățimea de 1.480 de milimetri și înălțimea de 1.520 de milimetri.

Pompa de șapă Putzmeister M 760 DHBS are o cuvă cu o capacitate de 260 de litri, capacitatea de pompare este de 5 metri cubi pe oră la o presiune de 8 bari, iar granulația maximă este de 16 milimetri. Distanța de livrare în plan orizontal este de 190 de metri, iar în plan vertical, de 135 de metri. Șasiul este aprobat pentru viteze de până la 80 de kilometri pe oră, iar capacitatea rezervorului de combustibil este de 70 de litri. Greutatea proprie este de 1.900 de kilograme, lungimea de 5.075 de milimetri, lățimea de 1.480 de milimetri și înălțimea de 2.431 de milimetri.

Pentru mai multe informații despre pompele Putzmeister de beton și șapă, accesați site-ul www.utilben.ro/putzmeister sau apelați 0733 040 000, iar un consultant vă va oferi toate detaliile de care aveți nevoie. Alegeți pompele Putzmeister fabricate în Germania, o garanție a performanței și excelenței ridicate!

 

Sediul UTILBEN Cluj-Napoca
Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Sediul UTILBEN Baciu
Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj

Sediul UTILBEN București
Adresa: Strada Ithaca, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu

Sediul UTILBEN Iași
Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

Telefon: 0733 040 000
Email: contact@utilben.ro
Website: www.utilben.ro

Machinery

Recent Posts:

Alegerea unui tocător de crengi nu este o sarcină ușoară, mai ales pentru că oferta este destul de vastă în acest sector. Trebuie să luați în calcul forța și viteza de tocare a materialului lemnos, ușurința în operare și rezistența la uzură. Forst este un tocător de...


Citeste mai mult

Excavatoarele CASE au fost întotdeauna foarte apreciate pentru fiabilitatea lor excelentă, cea mai bună potrivire din sector între viteză și controlabilitate, confort optim și consum foarte scăzut de combustibil. Lansate în UE la începutul lunii martie 2023 și în...


Citeste mai mult

Stewart Gregory, director comercial la compania FAUN-Zoeller (FZ UK), prezintă argumentele pro pentru echipamentul Rotopress. Din interviurile revistei britanice LAPV (Local Authority Plant & Vehicles).Text: Ing. Valeriu BEZDEDEANUEchipamentul Rotopress de colectare a deșeurilor produs de comp...


Citeste mai mult

Toți antreprenorii doresc să-și maximizeze profiturile într-un mod durabil. Pentru producătorii de agregate, provocarea cheie este de a minimiza cheltuielile și de a maximiza producția la cel mai mic cost posibil pe tona de agregate produsă. Dar care sunt toate aceste provocări de prod...


Citeste mai mult