Follow us


Aboneaza-te la newsleter

News

Producatori de talie mondiala

In ultimul secol, domeniul agricol s-a putut dezvolta doar datorita mecanizarii asociata cu optimizarea productiei in raport cu suprafata cultivata si fertilizarea solului cu protectia fito-farmaceutica. Pentru ca toate aceste etape sa fie executate in timp, producatorii de talie mondiala din domeniu au proiectat si dezvoltat echipamente si utilaje agricole menite sa optimizeze si usureze munca fermierului, dar si sa reduca substantial timpul de lucru alocat fiecarei etape.

CASE IH
Producatorul american de traditie CASE IH pune la dispozitie o gama completa de utilaje si echipamente agricole de aproape doua secole. Una dintre cele mai importante decizii luate de marca americana a fost unirea unor mari companii si marci de renume in domeniul agricol, printre care International Harvester, Case sau David Brown.
Marca americana CASE IH produce si distribuie tractoare ce se adreseaza tuturor aplicatiilor posibile la nivel global indiferent de productivitate solicitat. Case IH reuseste prin gama larga pusa la dispozitie sa satisfaca exigent toate segmentele de agricultori din lume, fie ca discutam despre utilaje pentru manipularea materialelor sau utilaje de recoltat si insamantat.

VADERSTAD
Un alt nume pe scena domeniului agricol vine din Suedia, mai exact din orasul Vädersta. Acest producator suedez este recunoscut pentru calitatea inalta a utilajelor si a pieselor din care sunt facute. Fondatorul Rune Stark pare ca a construit si dezvoltat compania Väderstad pe baza motto-ului ”Faceti lucrurile sa dureze”, avand in prezent prim planul la nivel global in ceea ce priveste calitatea si performanta utilajelor sau echipamentelor, oferindu-i controlul deplin asupra procesului.
Piesele utilajelor marca Väderstad sunt produse din otelul suedez de inalta calitate V-55. Acest otel este tratat cu carbura de tungsten pentru a-l proteja de orice modificare a lungimii daltii, facandu-l foarte rezistent la pietre. Utilajele si componentele acestora sunt testate indelung pentru a observa reactiile la contactul cu fertilizatorii, iar in laboratoarele de semanat uzura discurilor si a patinelor. Utilajele asamblate final fiind testate intr-o cariera de granit pentru durabilitate. Acest lucru le confera fermierilor siguranta in ceea ce priveste investitia realizata.


DAMMANN
DAMMANN, este un producator de echipamente si utilaje agricole din Germania fiind chiar unul dintre cei mai apreciati producatori din Europa. A fost fondat in urma cu 40 de ani, initial ca o companie de inginerie mecanica de un inventator pasionat de acest domeniu. Domnul Dammann a parcurs toate etapele ajungand de la un inventator pasionat la un dezvoltator de renume pe plan international. Compania DAMMANN continue sa investeasca nu doar in utilaje de inalta calitate, ci se axeaza in mod special pe cercetarea si dezvoltarea noilor tehnologii in domeniul agricol prin impunerea de noi standarde si repere.
Utilajele si optiunile puse la dispozitie de producatorul german DAMMANN sunt adaptabile si stabile. Toate pulverizatoarele autopropulsate si tractate de erbicidat pot fi dotate cu echipamente diferite, oferind fiabilitate si servicii de lunga durata prin distribuirea precisa a lichidului, lucrand pe cele mai intinse suprafete agricole.

GREGOIRE BESSON
Un aport semnificativ in evolutia domeniului agricol din intreaga lume, il are producatorul francez Gregoire Besson prin inovatoarele pluguri reversibile ce practic au reprezentat ceea mai mare revolutie la momentul lansarii, sistemul de inversare fiind patentat de compania franceza. Caracteristicile de baza, ce ofera producatorului francez Gregoire Besson un avantaj substantial fata de concurenta sunt compuse din otelul de inalta calitate al cadrului, latimi generoase de lucru, adaptabilitate in configurarea numarului si pozitiei organelor active si de asemenea reglajul hidraulic precum si posibilitatea reglarii latimii de lucru.
In 2011 producatorul francez de pluguri reversibile a achizitionat si inglobat in portofoliu compania Rebe. Aceasta miscare a permis Gregoire Besson sa-si sporeasca capacitatea de productie si sa se dezvolte mai bine pe piata Europei de Est.

SULKY
Fondata in 1936, initial ca o afacere de familie, compania franceza Sulky a continuat sa se dezvolte, fiind intotdeauna ghidata de feedback-ul clientilor din domeniul agricol si bazand-se intotdeauna pe incredere si angajament. Producatorul francez s-a specializat in proiectarea, productia si comercializarea solutiilor agricole de cultivarea, semanarea si fertilizarea solului.
Producatorul francez Sulky pune la dispozitie o gama larga de masini pentru imprastiat ingrasaminte. Purtate sau tractate, distribuitoarele sunt specializate pentru pomicultura, viticultura sau pentru cultura mare. Printre ultimele solutii promovate de companie pe plan mondial, reamintim terminalul ISOBUS QUARTZ 800, catalogat ca fiind varful tehnologiei puse la dispozitie de producator.

Pe platforma Agruo.ro veti gasi un portofoliu de utilaje si echipamente de agricole de mica si mare mecanizare disponibile pentru inchiriere si vanzare cum ar fi: pluguri reversibile, tractoare, batoze, combine de recoltat, pulverizatoarele autopropulsate de erbicidat, semanatori, prese de baloti, grape rotative, freze de sol, combinatoare compacte, echipamente de prelucrare a solului, distribuitoare de ingrasaminte, tocatoare de camp, etc.

De asemenea pe platforma Agruo.ro puteti lista sau cauta atat oferte de inchiriere cat si de vanzare pentru produse si servicii in domeniul agricol.

News

Recent Posts:

Mercedes-Benz România anunță deschiderea noului Centru Logistic din Dragomirești-Vale. Creat pentru a deservi punctele de service autorizate din România, acoperind astfel toate cerințele clienților diviziilor Mercedes-Benz (Passenger Cars, Vans, Trucks & Buses) și smart, prezen...


Citeste mai mult

TERRA România Utilaje de Construcții SRL, parte a Grupului austriac Industrie Holding, cu peste 33 de puncte de vânzare în 13 țări din regiunea Europei de Est și Centrală, dealer exclusiv JCB in România, este începând cu data de 1 martie 2021 distribuitor ofi...


Citeste mai mult

Daimler Buses susține campaniile locale de vaccinare anti-Covid-19 punând la dipoziție un autobuz Setra MultiClass S 415 LE business. Până la 400 de vaccinări pot fi efectuate în fiecare zi în vehiculul cu intrare joasă pe care Dr. Jens Heinemann, manager de vânză...


Citeste mai mult

PRIAevents organizează ediția aniversară cu nr. 5 a conferinței PRIA Fire Safety in Buildings, ONLINE,  și vă invităm să dezbatem împreună despre cum putem aplica toate aceste shimbări și despre cum este mai bine să le implementăm  în legislația noastră, dar și ...


Citeste mai mult