Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

SOLUŢII ŞI ECHIPAMENTE PENTRU PILONARE ŞI FUNDAŢII

SOLUŢII ŞI ECHIPAMENTE PENTRU PILONARE ŞI FUNDAŢII

SOLUŢII DE BATERE PILONI ŞI PALPLANŞE

Soluţiile de batere piloni şi palplanşe sunt folosite în aplicaţii speciale de tipul apărări şi consolidări de maluri, fundaţii speciale și alte lucrări hidrotehnice speciale. Varietăţile de utilizări sunt multiple şi rezultă din combinarea diferitelor condiţii de sol, tipuri de şantiere, condiţii climatice - de la zone îngheţate la zone toride, precum şi o varietate largă de aplicaţii de la drumuri, căi ferate şi civile la căi navigabile şi cheiuri, utilităţi, mediu şi energie.

CE SUNT PALPLANŞELE?

Palplanşele sunt secţiuni din materiale de tablă cu margini interconectabile, care sunt introduse în pământ, pentru a a sigura o mai bună s tabilitate a s olului şi suport pentru excavare. Cel mai adesea, palplanşele sunt fabricate din oţel, dar pot fi găsite şi în compoziţie din lemn sau din oţel beton. Palplanşele se instalează în succesiune pentru a proiecta adâncimea de-a lungul perimetrului de excavare planificat sau aliniamentului digului. Palplanșele interconectate formează un perete pentru susţinerea laterală permanentă sau temporară a pământului. Pentru dezvoltarea palplanșelor, există două tehnici principale: laminate la cald și formate la rece.

AVANTAJELE PALPLANŞELOR:
• Reciclabile și reutilizabile;
• Greutate redusă, facilitând ridicarea și manipularea;
• Disponibile într-o varietate largă de lungimi, dimensiuni și opţiuni de oţ el;
• Poate fi folosit pentru structuri temporare și permanente;
• Poate fi instalat folosind metode silenţioase şi fără vibraţii.

METODE DE MANIPULARE A PALPLANŞELOR

Ataşamente de prindere şi ghidare prin vibrare, de înaltă frecvenţă, montate pe excavator, care oferă soluţia optimă pentru o gamă largă de cerinţe, mai ales atunci când este necesar un grad ridicat de precizie, în medii sensibile și atunci când spaţiul limitat.

Aceeași unitate poate manipula, înclina și conduce – și extrage – diferite tipuri de palplanşe și este capabilă să realizeze întregul proces de pilonare fără a fi nevoie de manipulare manuală sau de asistare a utilajelor. Bătătoare de palplanşe sunt de fapt ciocane hidraulice, de tip șoc cu dublă acțiune, utilizate pentru ghidarea şi baterea palplanșelor, chiar și în cele mai dificile condiții de sol.

Bătătoarele de palplanşe pot fi utilizate pentru a finaliza o instalare de piloni sau palplanşe după ce se ajunge la refuzul variantei prin vibrare sau când este necesară testarea sarcinii. Acestea pot fi utilizate şi independent pentru o gamă largă de palplanşe de tablă, grinzi în H, piloni tubulari de oțel, palplanşe de lemn sau prefabricate din beton.

UTILAJE PORTANTE PENTRU BĂTĂTOARE DE PALPLANŞE

Excavatorul trebuie să fie adecvat și să se potrivească cu bătătorul de palplanşe specific, în ceea ce privește puterea hidraulică (debit ulei şi presiune) și trebuie să aibă, de asemenea, o capacitate de manipulare suficientă pentru o funcționare stabilă. CTE Solution este reprezentant Hyundai în România, oferind prin noua gamă de excavatoare Seria A unul dintre cele mai fiabile şi robuste excavatoare, pentru un interval larg de capacități de până la 50 tone.

În completare, pentru soluțiile care reclamă excavatoare de până la 15 tone, CTE Solution oferă ca alternativă şi gama de excavatoare multifuncționale Mecalac, pe roți sau şenile, precum şi cu echipare specială pentru rulare pe calea ferată.

Machinery

Recent Posts:

Producător specializat care activează exclusiv în domeniul furnizării soluţiilor din industria de sortare cu spălare agregate şi recuperare nisip, Terex Washing Systems oferă echipamente mobile şi modulare pentru spălarea şi separarea sorturilor, decontaminări de piatră şi sisteme...


Citeste mai mult

Caterpillar își extinde gama Tilt Rotate System (TRS) – sistem cu rotator basculant, pentru a putea fi utilizate și de mini-excavatoare. Cat®. Sistemul este conceput pentru a economisi timp, ajutând operatorii să manevreze atașamentele în jurul obstacolelor fără a r...


Citeste mai mult

Powerscreen înseamnă lucruri diferite pentru diferiţi oameni. Pentru unii, înseamnă echipamente robuste şi fiabile de concasare şi sortare, proiectate, construite şi susţinute de experţi pasionaţi.Pentru alţii, Powerscreen înseamnă o vastă moştenire de experienţă şi...


Citeste mai mult

Datorită proprietăților unice ale bazaltului local și creșterii cererii, compania RF Sand-Baggerarbeiten und Steingewinnungsgesellschaft GmbH, din Germania, avea nevoie de un concasor primar mobil puternic, care să poată face față provocărilor. Pentru a crește producția, conducerea compa...


Citeste mai mult