Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

STANDARDE DE EFICIENȚĂ ÎN ÎNTREȚINEREA DRUMURILOR IARNA

STANDARDE DE EFICIENȚĂ ÎN ÎNTREȚINEREA DRUMURILOR IARNA

Astăzi infrastructura în perfectă stare de funcționare este esențială. Mediul de afaceri și locuitorii nu mai doresc să nu beneficieze de mobilit ate din cauza drumurilor inaccesibile. Accesul facil și siguranța drumurilor sunt obiective ale oricărui administrator al parcului stradal. Metodele moderne de întreținere a drumurilor pe timp de iarnă trebuie să fie obligatoriu eficiente și să protejeze mediul.

De aceea, răspânditoarele Epoke sunt soluția perfectă, asigurând desfășurarea operațiunilor de întreținere a drumurilor pe timp de iarnă în cel mai scurt timp, cu cele mai bune rezultate și cu o protecție superioară a mediului prin reducerea consumului de sare. Comparativ cu sărărițele convenționale de sare, răspânditoarele Epoke permit reducerea semnificativă a costurilor de materiale și manoperă, conform studiilor interne ale producătorului Epoke la nivelul rețelei globale de utilizatori.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?
Răspânditoarele Epoke beneficiază de tehnologia patentată Epoke prin care mecanismul de pre-umidificare asigură uniformizarea materialului din discul de răspândire. Mecanismul este format dintr-un ax de amestecare, o rolă de livrare și o bandă transportoare.

Materialul antiderapant este nivelat de către rola de livrare și transpus pe banda transportoare, unde este dozat și transferat către discul de împrăștiat. Astfel centrul de greutate al buncărului de pe camion este menținut, realizându-se o stabilitate optimă. Fiecare răspânditor Epoke are inclus un rezervor special conceput pentru depozitarea materialelor, cel mai mare ajungând până la 9 m 3 de materiale uscate sau 11 tone de lichid. Utilizarea amestecului potrivit de sare și lichid anti-îngheț asigură reducerea cantității de sar e necesare și implicit împr ăștierea eficientă a acesteia. Răspânditoarele Epoke au grade variate de pr e-umezire între 5% și 30%, ac estea fiind și r educerile costurilor aferente materialelor. În plus, ef ectele negative asupra infrastructurii și mediului sc ad în aceleași proporții.

Avantaje:
• moment scurt de pornire;
• uzură minimă a utilajului;
• furnizarea uniformă a materialului;
• zdrobirea bulgărilor din materialul de împrăștiat;
• golirea uniformă a buncărului, ce previne deplasarea centrului de greutate a camionului;
• poate împrăștia fără probleme orice tip de material;
• consum redus de energie.

Controlul electric – garanția unei mentenanțe și utilizări facile
Telecomanda fără fir EpoMaster permite deplasarea mai rapidă a materialului, precum și selecția modelului de răspândire și ajustarea simetriei de împrăștiere. Display-ul intuitiv permite configurarea tuturor setărilor și semnalizarea precisă a problemelor întâmpinate către departamentul de service pentru remediere accelerată.

Răspânditoarele Epoke permit utilizarea a până la 6 materiale antiderapante sau antiîngheț în funcție de specificul nevoilor: sare, nisip, material grosier, material pre-umezit, lichid, lichid combinat cu uscat.

DESIGN FUNCŢIONAL
Epoke A/S produce cele mai funcționale sărărițe - SIRIUS AST. Acestea sunt foarte bine testate, având componente de înaltă calitate ce garantează fiabilitatea și durabilitatea. Construcția de bază și componentele bine montate oferă condiții optime de lucru - atât pentru operatori, cât și pentru mecanici. Funcțiile de control cum ar fi golirea, umplerea de lichid și capacul sunt amplasate corect din punct de vedere ergonomic pe spatele sărăriței. Acest lucru permite operatorului să utilizeze aceste funcții stând în picioare pe sol, fără a mai necesita urcarea acestuia pe utilaj.

CĂUTAŢI O MODALITATE SĂ REDUCEŢI COSTURILE OPERAŢIUNILOR DE ÎNTREŢINERE A DRUMURILOR PE TIMP DE IARNĂ?
Utilizarea răspânditoarelor Epoke alături de opțiunea EpoSat - cu capacitate de monitorizare GPS, permite monitorizarea și optimizarea rutelor și costurilor implicate.

TIPURI DE DRUMURI ȘI SĂRĂRIŢELE EPOKE
Modelul de răspânditor SIRIUS AST asigură dozarea corectă a cantitătii de material utilizat, indiferent de viteză, cantitate sau suprafața de împrăștiere. Dimensionat perfect pentru șasiuri de dimensiuni medii și mari, acesta este soluția perfectă pentru drumuri având:
• Lățime de împrăștiere: de la 2 la 12 metri;
• Capacitate stocare: de la 3 până la 9 m3.

"Ca performanțe în ansamblu, siguranța și controlul materialelor, nu se poate compara cu ce am folosit înainte pentru deszăpezire și polei." - C.N. INSPECTOR DE SALUBRITATE

REDUCEREA CONSUMULUI DE SĂRURI
Una dintre municipalitățile americane ce utilizează Epoke a înregistrat reduceri de 50% ale costurilor de materiale antiderapante și anti-îngheț comparativ cu cele înregistrate cu soluțiile tehnologice utilizate anterior.

FIABILITATE CU O DURATĂ DE VIAŢĂ MARE
La bazele companiei daneze Epoke au stat mereu fiabilitatea, inovarea și funcționalitatea. Cu peste 2000 de produse fabricate anual, Epoke este lider de piaț ă în peste 27 de ț ări. Întreaga gamă de produse profesionale Epoke folosește tehnologie patentată, considerată și astăzi cel mai precis sistem pentru produsele de deszăpezire.

RĂSPÂNDITOARELE EPOKE ÎN ROMANIA
Prezența produselor Epoke în Romania este asigurată de distribuitorul autorizat – Grădinariu. Dorința de a transmite beneficii reale utilizatorilor finali a stat la baza acestui parteneriat de peste 20 ani.

EXPERTIZĂ DE NIVEL ÎNALT ȘI CONSULTANŢĂ PROFESIONISTĂ
Permanent conectați la cele mai noi tendințe și concentrată pe soluții adaptate fiecărui beneficiar, echipa Grădinariu vă stă la dispoziție pentru consiliere competentă în alegerea soluției perfecte individualizate. Instalarea produselor Epoke în cadrul echipamentelor dedicate noi, sau adaptarea la cele existente cu ajutorul echipei Grădinariu este sigură și rapidă.

Toate produsele Epoke sunt destinate utilizării profesionale. Experiența solidă, cercetarea continuă, alături de controlul standardelor de calitate asigură utilizatorilor din întreaga lume performanțe optime de utilizare.

Machinery

Recent Posts:

Buldoexcavatorul Çukurova 885 este un echipament care se remarcă datorită calității construcției, a motorului puternic și rezistent, precum și grație confortului sporit în operare. Demn de menționat este că în fabricarea acestui utilaj intră componente premium, așa că...


Citeste mai mult

În cei peste 25 de ani de experiență, Gradinariu și-a structurat portofoliul de produse pentru a veni în sprijinul municipalităților și companiilor private cu soluții optime pentru infrastructură și dezvoltarea urbanistică. Politicile de transport și mobilitate, deja implement...


Citeste mai mult

Cu scopul de a îmbunătăți rata de operare și calitatea forajului, compania Hanil Cement a decis să achiziționeze de la Epiroc o instalație de forare SmartROC T35, pentru cariera sa de lângă Danyang. Echipamentul a îndeplinit perfect așteptările companiei, care și-a redus...


Citeste mai mult

O dată cu lansarea pe piață a noului MOBICAT MC 110(i) EVO2, compania Kleemann, parte a grupului Wirtgen, prezintă o noua generație de concasoare primare mobile cu fălci. Dezvoltarea în continuare a liniei dovedite MOBICAT 110 EVO, are avantajul de a oferi utilizatorilor tehnologii avans...


Citeste mai mult