Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

SUB AUSPICIILE BAUMA 2022 GRUPUL WIRTGEN VA EXPUNE SUB MOTOUL: VIITORUL ÎN CONSTRUCŢIA DE DRUMURI SMART. SIGUR. DURABIL.

SUB AUSPICIILE BAUMA 2022 GRUPUL WIRTGEN VA EXPUNE SUB MOTOUL: VIITORUL ÎN CONSTRUCŢIA DE DRUMURI SMART. SIGUR. DURABIL.

La München, în perioada 24 – 30 octombrie, Grupul Wirtgen va prezenta soluții durabile – și, prin urmare, de pionierat – pentru industria construcțiilor de drumuri și demonstrând încă o dată capacitatea remarcabilă de inovare. Liderul tehnologiilor de ultimă oră din industrie și al doilea cel mai mare expozant, va apare din nou la eveniment împreună cu John Deere. Pe un spațiu expozițional de 13 000 m2, vor fi expuse peste 90 de exponate și 33 de premiere mondiale. Motto-ul comun al prezenței celor doi la Bauma din acest an este: „Viitorul în construcția drumurilor – Smart. Sigur. Durabil.”

ACCENTUL SE VA PUNE PE CONSTRUCȚIA DURABILĂ A DRUMURILOR

Grupul Wirtgen sprijină și își ajută clienții să răspundă de o manieră rapidă și eficientă din punct de vedere al costurilor la nevoile mondiale în continuă creștere în ceea ce privește infrastructura rutieră și la îndeplinirea criteriilor din ce în ce mai stricte din cadrul licitațiilor, legate de protecția mediului și siguranța oamenilor și a naturii. Pentru aceasta, Grupul Wirtgen oferă soluții nu numai de mașini și tehnologii de execuție a motoarelor și trenurilor de rulare ale acestora, ci și pentru sisteme complete de producție din sectorul construcțiilor de drumuri.

ZONĂ DE EXPUNERE SEPARATĂ PENTRU SISTEMELE INTELIGENTE DE PRODUCȚIE

Abordarea holistică a grupului de companii asupra întregului lanț de procese de construcție a drumurilor asigură cea mai eficientă realizare a a celor mai mari potențiale ecologice și economice. Grupul Wirtgen oferă soluții pentru întregul lanț al procesului de construcție a drumurilor și va prezenta o imagine de ansamblu a acestora într-o zonă specială de expunere, la standul său. Aici, vizitatorii profesioniști vor putea obține informații despre modul în care clienții își pot realiza în mod durabil și profitabil proiectele de construcție de drumuri prin interacțiunea eficientă a echipamentelor de construcții și a soluțiilor tehnice de la mărcile de produse specializate Wirtgen, Vögele, Hamm, Kleemann și Benninghoven.

DIGITALIZAREA CA MOTOR AL SIGURANȚEI ȘI DURABILITĂȚII

Pe lângă eficiența mașinilor și procesele alternative de aplicare, tranziția digitală și soluțiile de sisteme interconectate sunt factori importanți pentru dezvoltarea continuă a întregului proces de construcție a drumurilor. În „Zona Tehnologică”, Grupul Wirtgen va prezenta tehnologii emblematice specifice aplicațiilor, precum și soluții digitale și tehnologiile de mâine care sunt deja disponibile astăzi.

GRUPUL WIRTGEN ÎȘI VA PREZENTA PROPRIA STRATEGIE DE SUSTENABILITATE

Grupul Wirtgen este un pionier în realizarea unei mobilități mai mari în construcția de drumuri, iar în acest proces, sustenabilitatea este un pilon de bază al strategiei sale de afaceri. Ca parte a diviziei John De ere de echipamente pentru construcții și silvicultură, obiectivele de sustenabilitate ale Grupului Wirtgen aduc o contribuție valoroasă la strategia generală. De exemplu, o reducere semnificativă a emisiilor de CO2 generate de transportul și utilizarea mașinilor de construcții, precum și de funcționarea fabricilor și unităților deproducție ale grupului este programată să fie realizată până în 2030. În același timp, planurile grupului prevăd o creștere continuă a numărului de soluții sustenabile de mașini și tehnologie, până în 2026. Vizitatorii standului Grupului Wirtgen vor pute afla mai multe despre obiectivele de dezvoltare durabilă ale grupului într-o zonă de expunere special amenajată pe terasa acoperișului „Zonei Tehnologice”.PREMIERE MONDIALE ȘI INOVAȚII DE LA TOATE BRANDURILE GRUPULUI

Orientarea către sustenabilitate a Grupului Wirtgen se reflectă, de asemenea, în premierele mondiale și inovațiile mărcilor sale de produse. De exemplu, sistemul de control al mașinii „Mill Assist” vă asigură de acum și funcționarea durabilă și eficientă a mașinilor din noua generație de mașini de frezat compacte de la Wirtgen, iar malaxorul cu reciclare la rece KMA 240i, pe lângă faptul că va asigura o producție de asfalt de înaltă calitate din materiale vechi reciclate, va face de acum posibilă și producerea de straturi de bază stabilizate cu liant hidraulic din ciment. Noua generație de finis oare de a sfalt „Dash 5” ce va fi e xpusă la Bauma 2022, demonstrează că la Vögele, verdele nu este doar o c uloare de ma șină. De asemenea, vor fi e xpuse finisoarele de asfalt din clasa Highway SUPER 1900-5(i) și SUPER 2100-5(i), precum și model ele AB 500 și AB 6 00 din cea mai recentă generație de ș ape extensibile.

În viitor, cilindrii compactori tandem HD CompactLine cu alimentare electrică de la Hamm vor putea salva situația ori de câte ori un contract necesită o compactare cu emisii zero. Cilindrii compactori tandem cu acționarea electrică sunt ideali pentru toate zonele în care este necesară compactarea cât mai silențioasă. Deoarece, în multe cazuri, în caietele de sarcini pentru lucrări sunt specificate, de asemenea, niveluri scăzute de vibrație, Hamm va prezenta la Bauma 2022, alături de cilindri compactori tandem cu acționare electrică cu tamburi de vibrații și cu tamburi de oscilații, și un model de cilindru compactor tandem cu acționare electrică și tamburi combinați, cu oscilație.

Sistemul de antrenare al noului concasor mobil cu impact MOBIREX MR 130 (i) PRO de la Kleemann este, de asemenea, complet electric. Datorită opțiunii de conectare la o sursă de alimentare externă, instalația permite prelucrarea materialelor cu un consum redus de energie pe tonă de produs final. Kleemann va expune la Bauma 2022, noul concasor cu impact MOBIREX MR 130(i) PRO, complet eletric. Datorită opțiunii de conectare la o sursă de alimentare externă, instalația permite prelucrarea materialelor cu un consum redus de energie pe tonă de produs finit.

Pentru producția sustenabilă de asfalt cu malaxoare în modul de producție discontinuă („batch”), Benninghoven va prezenta în premieră la Bauma 2022, printre altele, sistemul inovator REVOC. Un alt produs revoluționar ce va fi expus este arzătorul EVO JET permite utilizarea mai multor tipuri de combustibili și, de asemenea, poate genera căldură din combustibili regenerabili precum BtL (Biomass to Liquid) și praful de lemn. Ambii combustibili au o amprentă neutră de carbon. Benninghoven oferă, de asemenea, rezervoare de bitum încălzite electric pentru depozitarea bitumului cu carbon neutru.

În plus, Grupul Wirtgen va prezenta în premieră mondială instalația de mixare asfaltică iNova 2000 de la Ciber. Ciber este principalul producător din America Latină de centrale de mixare asfaltică pentru producția continuă de asfalt. Pentru piețele care utilizează atât procesarea continuă a asfaltului, dar și procesarea discontinuă, Ciber, al șaselea brand de produs al Wirtgen Group, completează portofoliul de centrale de mixare asfaltică al grupului, pentru o piață specifică. John Deere va fi prezent la târgul Bauma 2022 cu o selecție reprezentativă de mașini și tehnologii de construcții adaptate cerințelor pieței europene și care completează în mod ideal portofoliul Grupului Wirtgen.

Machinery

Recent Posts:

Grupul Manitou, recunoscut la nivel mondial în domeniul echipamentelor specializate de manipulare și stivuire, a platformelor de lucru la înălțime și a utilajelor terasiere și de manipulare compacte, a anunțat la sfârșitul lunii februarie lansarea unei noi game de platforme ...


Citeste mai mult

HD Hyundai Construction Equipment (CE) a dezvăluit alte opt mini-excavatoare, cu greutăți de operare cuprinse între 1,7 și 5,5 tone, ce vor completă o gamă de 12 modele. Mini-excavatoarele din seria A, câștigătoare ale premiului RED DOT DESIGN, stabilesc noi niveluri de performan...


Citeste mai mult

Încărcătorul pe șenile este singura mașină pentru lucrări terasiere care poate face totul - curăță, încarcă, sapă, transportă, astupă și multe altele - chiar și în condiții de teren dificil, dur sau alunecos.Noul încărcător pe șenile Cat® 973 oferă o p...


Citeste mai mult

Un suflu energetic inovator impulsionează industria construcțiilor. Utilizarea pe scară tot mai largă a echipamentelor de concasare, sortare și transport acționate 100% de energia electrică este o veste bună pentru toată lumea. Investițiile în asemenea echipamente reprezintă o inves...


Citeste mai mult