Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

SUNWARD SWE 365F UN EXCAVATOR DIN CATEGORIA GREA, IDEAL PENTRU CONSTRUCŢII INDUSTRIALE, DECOPERTĂRI ȘI LUCRĂRI DE INFRASTRUCTURĂ

SUNWARD SWE 365F UN EXCAVATOR DIN CATEGORIA GREA, IDEAL PENTRU CONSTRUCŢII INDUSTRIALE, DECOPERTĂRI ȘI LUCRĂRI DE INFRASTRUCTURĂ

Sunward Intelligent Equipment Group este un fabricant de utilaje recunoscut la nivel mondial pentru inovațiile tehnologice aduse produselor sale an de an și pentru fiabilitatea echipamentelor de construcții pe care le produce. Ca urmare, față de anul 2020, Sunward a urcat 4 poziții în renumitul clasament internațional Yellow Table și ocupă astăzi poziția 31 în rândul celor mai mari producători de utilaje de construcții din lume. Sunward a vândut anul trecut echipamente grele în valoare de 1,2 miliarde de dolari, un record absolut în istoria de 22 de ani a companiei.

Excavatorul Sunward SWE 365F este cel mai nou produs ieșit de pe porțile fabricii din China. Acest utilaj impresionant este destinat construcțiilor industriale, decopertărilor, precum lucrărilor de infrastructură. Sunward 365F este un excavator pe șenile puternic și robust, de încredere atunci când aveți nevoie să efectuați săpături adânci sau când trebuie să încărcați și descărcați greutăți impresionante.

Sunward SWE 365F are o greutate operațională de 35,9 tone, ceea ce înseamnă că se pliază pe cele mai dificile proiecte. Este dotat cu un motor diesel Cummins de 338 de cai putere, cu o capacitate cilindrică de 8,9 litri.

Producătorul american Cummins are peste 100 de ani de experiență în fabricarea de motoare pentru utilaje grele. Clienții din întreaga lume apreciază puterea pe care o asigură motoarele Cummins și durabilitatea acestora.

Sunward este producătorul din China care distribuie în Europa cea mai mare diversitate de utilaje dotate cu motoare Stage V, în conformitate cu noile prevederi în materie de clasă de emisii. Acesta este un avantaj considerabil în fața competitorilor săi, mai ales pentru că legislația europeană este tot mai strictă și a impus noi limitări în ceea ce privește emisiile de noxe și dioxid de carbon produse de motoarele utilajelor.

Excavatorul Sunward 365F este dotat cu o cupă standard de 1,6 metri cubi, care asigură o adâncime maximă de săpare de aproape 7,5 metri. Șenilele au o lungime de 4.942 de milimetri și o lățime de 600 de milimetri. Sunward 365F are o lungime de 11,17 metri, lățimea de 2,96 metri și înălțimea de 3,4 metri. Este un utilaj cu adevărat impresionant și deosebit de eficient în muncă. Principalele avantaje ale acestui excavator din categoria grea țin de folosirea de componente și subansambluri de la producători de top.

În plus, utilajele Sunward sunt recunoscute pentru tehnologia avansată de care dispun, datorită resurselor dedicate cercetării și inovării. Producătorul chinez a construit un institut dedicat dezvoltării tehnologice – Sunward Technology Center - care are nu mai puțin de 300 de cercetători angajați, ce au în portofoliu peste 800 de brevete tehnologice. Eficiența operațională a excavatorului Sunward 365F este asigurată de costul total de operare, care este foarte avantajos în comparație cu ce oferă concurența. Consumul de combustibil este redus, datorită performantului motor Cummins QS69S5-C338. Sunward SWE 365F beneficiază de dotări premium în varianta standard. Printre acestea, instalație de aer condiționat și încălzire, două joystick-uri și un ecran tactil. În plus, utilajele Sunward au costuri reduse de întreținere, datorită construcției ingenioase și componentelor de înaltă calitate folosite.

Sunward are peste 5.000 de angajați în toată lumea, iar focusul cade pe fabricarea de utilaje de construcții și echipamente de excavare. Ca urmare, capacitatea de producție de excavatoare a ajuns la peste 10.000 de unități pe an. Utilajele construite de Sunward se remarcă prin robustețe și fiabilitate. Ușor de manevrat și, poate cel mai important, ușor de reparat. Producătorul chinez a adoptat o manieră simplistă, dar ingenioasă de a fabrica utilaje. Excavatoarele Sunward sunt importate direct de către UTILBEN, companie aflată în topul vânzărilor de utilaje în România. UTILBEN are o experiență de 15 ani în domeniul furnizării de echipamente fiabile, timp în care a stabilit relații solide cu peste 500 de parteneri din întreaga lume. Oferta de utilaje și atașamente agricole și de construcții cuprinde peste 30.000 de produse, pe care le găsiți pe site-ul www.utilben.ro.

Prin colaborarea cu UTILBEN, beneficiați de garanție extinsă de până la 3 ani pentru utilajele Sunward, condiții avantajoase de finanțare și livrare rapidă. În plus, UTILBEN vă asigură suport after-sales, grație unui stoc generos de piese și service-ului profesionist.

Machinery

Recent Posts:

Eficiență garantată până și în cele mai grele condiții de lucru! Este dificil să anticipezi fiecare pas pe care un nou proiect te îndeamnă să îl faci. Cu ce tip de teren va trebui să lucrezi? Va trebui să utilizezi cilindrul în pantă? Vei putea controla grad...


Citeste mai mult

Compania germană de închiriere CR Construction Rental GmbH, cu sediul central în Urmitz, în apropriere de Coblenz și o sucursală în Stuttgart, tocmai și-a întărit flota sa de mașini pentru construcții cu 50 de utilaje Hyundai, de la un mini-excavator de 1 tonă p...


Citeste mai mult

Încă de la început, intenția celor de la JCB a fost de a construi o nouă gamă de excavatoare pe șenile, avansate din punct de vedere tehnic și adaptate la cerințele clienților săi. Seria X de la JCB, lansată în 2018, se concentrează pe fiabilitate. Primul model al noii s...


Citeste mai mult

Nacelele sunt echipamente absolut necesare pentru lucrări de construcții, de întreținere, mentenanță, renovări, inspecții, amenajări și alte activități conexe. Când deții o nacelă pe autoșasiu, devii și mai productiv pentru că te poți deplasa cu utilajul de ridicat oriun...


Citeste mai mult