Follow us


Aboneaza-te la newsleter

News

Schmitz Cargobull Romania - Inovatii pentru eficienta in transport

Schmitz Cargobull Romania - Inovatii pentru eficienta in transport

Schmitz Cargobull Romania a organizat in data de 6 octombrie deja tradiționalul SCB Oktoberfest – o oportunitate de a lua pulsul pieței, a întâlni jucători importanți și, bineînțeles, de a cunoaște cele mai recente inovații în materie de semiremorci.

 

Inspirat de motto-ul “Innovations for Transport Efficiency”, participantii la eveniment au putut testa cele mai noi produse Schmitz, concepute special pentru imbunatatirea eficientei economice pentru utilizatori.

 

Câștigătorul Premiului Trailer Innovation 2023– EcoFlex – este primul model din gama EcoGeneration, care poate fi comandat in Romania. Sub deviza – “Rethinking sustainability”, prin cele 3 variante EcoFIX, EcoFLEX si EcoVARIOS, Schmitz Cargobull, in calitate de lider de piață, contribuie la reducerea emisiilor de CO2 si a consumului de combustibil in transportul rutier.

 

EcoFlex si EcoVarios au o înălțime ajustabilă in două trepte pentru a asigura atât transportul de volum cat si poziția aerodinamică. La extensie maxima, înălțimea totala este de 4 metri, atât in fată cat si in spate. Partea din spate a semiremorcii poate fi coborâtă cu 50 de cm, obținând forma aerodinamică optimizată pentru reducerea consumului de combustibil. In poziție Eco, semiremorca se pretează pentru transportul de mărfuri generale grele, băuturi, role de tablă sau de hârtie, sau alte mărfuri ce nu necesita înălțime utilă mai mare de 2200 mm.

 

 

O premiera absoluta in Europa a fost prezentarea EcoVarios, potrivit mai ales pentru marfurile de volum si pentru industria de automotive. Ca si la Ecoflex, la extensie maxima, înălțimea totala este de 4 metri, atât in fată cat si in spate. In modul Eco, inaltimea in interior este de 3 m.

 

Pe langa acestea, au fost prezentate si basculantele SKI 7.2 si 8.2 si traditionala semiremorca frigorifica SKO cu sistemele antifurt TL3 si TL4 si agregatul frigorific de ultima generatie SCU.

News

Recent Posts:

Luni, 6 martie 2023, la Ateneul Român, a avut loc cea de-a V-a ediţie a Galei „Women in Economy – Day by day Heroes”, organizată de către Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF*, cel mai mare eveniment de referință dedicat excelenței femin...


Citeste mai mult

Pe 17 februarie am organizat Auto Art Show – evenimentul care a avut printre oaspeţii noştri, pe lângă pasionaţii de auto, şi pasionaţii de auto şi artă din piaţa de utilaje, unii dintre aceştia fiind partenerii noştri de peste 15 ani. Ne-am bucurat că am putut să oferim at&...


Citeste mai mult

Anul trecut, Auto Art Show a fost doar o idee care a încolţit în mintea noastră, apoi totul a fost transpus într-un plan elaborat. Cu o zi înainte, cu excepția câtorva mici detalii, planul începea să capete contur, iar Griviţa Studio cu pereții ei de cărăm...


Citeste mai mult

Un nou trend a apărut de câţiva ani referitor la modul de a face business. În timp ce acum 10 ani, să zicem, ideea de business era sinonimă cu structură, rigiditate, costum la patru ace şi cravată, stilou Montblanc şi leadership dictatorial, în prezent ideea de business a p...


Citeste mai mult