Follow us


Aboneaza-te la newsleter

News

Schmitz Cargobull Romania - Inovatii pentru eficienta in transport

Schmitz Cargobull Romania - Inovatii pentru eficienta in transport

Schmitz Cargobull Romania a organizat in data de 6 octombrie deja tradiționalul SCB Oktoberfest – o oportunitate de a lua pulsul pieței, a întâlni jucători importanți și, bineînțeles, de a cunoaște cele mai recente inovații în materie de semiremorci.

 

Inspirat de motto-ul “Innovations for Transport Efficiency”, participantii la eveniment au putut testa cele mai noi produse Schmitz, concepute special pentru imbunatatirea eficientei economice pentru utilizatori.

 

Câștigătorul Premiului Trailer Innovation 2023– EcoFlex – este primul model din gama EcoGeneration, care poate fi comandat in Romania. Sub deviza – “Rethinking sustainability”, prin cele 3 variante EcoFIX, EcoFLEX si EcoVARIOS, Schmitz Cargobull, in calitate de lider de piață, contribuie la reducerea emisiilor de CO2 si a consumului de combustibil in transportul rutier.

 

EcoFlex si EcoVarios au o înălțime ajustabilă in două trepte pentru a asigura atât transportul de volum cat si poziția aerodinamică. La extensie maxima, înălțimea totala este de 4 metri, atât in fată cat si in spate. Partea din spate a semiremorcii poate fi coborâtă cu 50 de cm, obținând forma aerodinamică optimizată pentru reducerea consumului de combustibil. In poziție Eco, semiremorca se pretează pentru transportul de mărfuri generale grele, băuturi, role de tablă sau de hârtie, sau alte mărfuri ce nu necesita înălțime utilă mai mare de 2200 mm.

 

 

O premiera absoluta in Europa a fost prezentarea EcoVarios, potrivit mai ales pentru marfurile de volum si pentru industria de automotive. Ca si la Ecoflex, la extensie maxima, înălțimea totala este de 4 metri, atât in fată cat si in spate. In modul Eco, inaltimea in interior este de 3 m.

 

Pe langa acestea, au fost prezentate si basculantele SKI 7.2 si 8.2 si traditionala semiremorca frigorifica SKO cu sistemele antifurt TL3 si TL4 si agregatul frigorific de ultima generatie SCU.

News

Recent Posts:

Hyva lansează în portofoliul său două noi linii de produse, destinate autovehiculelor și remorcilor concepute pentru a forma un ansamblu de vehicule sau vehicule articulate: cuple de remorcare și șei de cuplare. Aceste noi produse au fost lansate în premieră la expoziția interna...


Citeste mai mult

Ideea organizării unui târg de utilaje pentru construcţii pentru piaţa din România a luat naştere acum mulţi ani. Revista Maşini şi Utilaje pentru Construcţii este prezentă pe piaţă din 2006. De atunci şi până în prezent am fost martorii multor schimbări din pia...


Citeste mai mult

Powerscreen® - lider mondial in furnizarea echipamentelor mobile de concasare, sortare si transport agregate devine cel mai nou partener IRCAT. Astfel IRCAT devine distribuitor autorizat in Romania si va furniza toate produsele si serviciile specifice producatorului Powerscreen inclusiv piese de...


Citeste mai mult

Bauma Munchen este „the ultimate fair” pentru industria utilajelor de construcții la nivel global! Ultima dată când am participat la Bauma a fost în 2019, înainte de pandemie. Multe s-au schimbat de atunci și sincer, nu prea credeam că vom vedea o Bauma în 202...


Citeste mai mult