Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

Sunward SWE 365F, un excavator de 36 de tone construit în spiritul eficienței

Sunward SWE 365F, un excavator de 36 de tone construit în spiritul eficienței

Compania Sunward Intelligent Equipment Group s-a remarcat la nivel mondial grație inovației și durabilității utilajelor de construcții pe care le produce de 22 de ani. Sunward Intelligent Equipment Group este pe locul 31 în lume în clasamentul celor mai mari producători de echipamente de construcții, Yellow Table. Este o statistică ce vorbește de la sine și demonstrează performanțele incontestabile ale produselor Sunward, mai ales pentru că vorbim despre o companie relativ tânără, dar care a obținut rezultate uimitoare într-un timp relativ scurt.

Excavatorul Sunward SWE 365F nu face excepție de la regula prezentată mai sus și și-a câștigat deja renumele de „colos industrial” pe care te poți baza indiferent de situație. Sunward 365F a fost special creat pentru construcții industriale, decopertări și lucrări de infrastructură. Este un excavator de forță, ideal pentru sarcinile cele mai solicitante: săpături adânci sau încărcături mari. Fie că încărcați sau descărcați materiale de construcții, Sunward 365F își va face treaba cu brio!

Excavatorul Sunward SWE 365F are nu mai puțin de 35,9 tone, ceea ce se traduce în eficiență și robustețe. Motorul diesel Cummins are 338 de cai putere și este un simbol al forței și anduranței. Compania americană Cummins este un adevărat etalon în domeniul fabricării de motoare, cu o experiență în domeniu de peste 100 de ani. Produsele care ies de pe poarta fabricii sunt apreciate la nivel mondial, datorită performanțelor de top și durabilității. Iar motorul Cummins este inima excavatorului Sunward SWE 365F.

Sunward este producătorul din China care distribuie în Europa cea mai mare diversitate de utilaje dotate cu motoare Stage V, în conformitate cu noile prevederi în materie de clasă de emisii. Acesta este un avantaj considerabil în fața competitorilor săi, mai ales pentru că legislația europeană este tot mai strictă și a impus noi limitări în ceea ce privește emisiile de noxe și dioxid de carbon produse de motoarele utilajelor.
Sunward 365F ajunge la o adâncime maximă de săpare de 7.465 de milimetri și este echipat standard cu o cupă de 1,6 metri cubi. Lungimea șenilelor metalice este de aproape 5 metri, iar lățimea este de 60 de centimetri, așa că nu aveți de ce să vă faceți griji în ceea ce privește tracțiunea. Sunward 365F are o lungime de 11,17 metri, lățimea de 2,96 metri și înălțimea de 3,4 metri. Prin urmare, renumele de „colos industrial” este pe drept atribuit. Totuși, acest gigant poate fi îmblânzit cu ușurință, dacă luăm în calcul modul facil și prietenos de operare.

Excavatorul Sunward SWE 365F este fabricat cu subansambluri și componente premium, ceea ce vă asigură o funcționare optimă pe termen lung și o productivitate ridicată. Totul, la un excelent raport calitate-preț. În plus, costul total de operare al acestui utilaj impresionant este foarte avantajos raportat la ce oferă principalii competitori. Motorul Cummins vă garantează un consum redus de combustibil, iar producătorul Sunward vă oferă dotări premium în varianta standard. Enumerăm doar câteva: instalație de aer condiționat și încălzire, scaun ergonomic, două joystick-uri și un ecran tactil.

Excavatoarele Sunward sunt importate direct de către UTILBEN, companie aflată în topul vânzărilor de utilaje în România. UTILBEN are o experiență de 15 ani în domeniul furnizării de echipamente fiabile, timp în care a stabilit relații solide cu peste 500 de parteneri din întreaga lume. Oferta de utilaje și atașamente agricole și de construcții cuprinde peste 30.000 de produse, pe care le găsiți pe site-ul www.utilben.ro.

Prin colaborarea cu UTILBEN, beneficiați de garanție extinsă de până la 3 ani pentru utilajele Sunward, condiții avantajoase de finanțare și livrare rapidă. În plus, UTILBEN vă asigură suport after-sales, grație unui stoc generos de piese și service-ului profesionist.


UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!

Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca
Telefon: 0733 040 000
Email: contact@utilben.ro
Website: www.utilben.ro

Beneficiile achiziționării unui utilaj Sunward:

  • Garanție extinsă de până la 3 ani
  • Finanțare în 48 de ore și dobândă 0%
  • Service cu acoperire națională
  • Intervenție service în maximum 48 de ore
  • Stoc de piese cu livrare rapidă
  • Stoc de atașamente cu livrare rapidă
  • Închiriere utilaje cu posibilitate de achiziție
  • Buyback pentru utilajele Sunward achiziționate de la UTILBEN

Machinery

Recent Posts:

Grupul Manitou, recunoscut la nivel mondial în domeniul echipamentelor specializate de manipulare și stivuire, a platformelor de lucru la înălțime și a utilajelor terasiere și de manipulare compacte, a anunțat la sfârșitul lunii februarie lansarea unei noi game de platforme ...


Citeste mai mult

HD Hyundai Construction Equipment (CE) a dezvăluit alte opt mini-excavatoare, cu greutăți de operare cuprinse între 1,7 și 5,5 tone, ce vor completă o gamă de 12 modele. Mini-excavatoarele din seria A, câștigătoare ale premiului RED DOT DESIGN, stabilesc noi niveluri de performan...


Citeste mai mult

Încărcătorul pe șenile este singura mașină pentru lucrări terasiere care poate face totul - curăță, încarcă, sapă, transportă, astupă și multe altele - chiar și în condiții de teren dificil, dur sau alunecos.Noul încărcător pe șenile Cat® 973 oferă o p...


Citeste mai mult

Un suflu energetic inovator impulsionează industria construcțiilor. Utilizarea pe scară tot mai largă a echipamentelor de concasare, sortare și transport acționate 100% de energia electrică este o veste bună pentru toată lumea. Investițiile în asemenea echipamente reprezintă o inves...


Citeste mai mult