Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

TERRA HOLDING A VÂNDUT 1000 DE BULDOEXCAVATOARE JCB ÎN 2019

 TERRA HOLDING A VÂNDUT 1000 DE BULDOEXCAVATOARE JCB ÎN 2019

Grupul TERRA a înregistrat rezultate deosebite pentru anul 2019, printr e care vânzarea a 1000 de buldoexcavatoare JCB, reprezentând o creștere de aproximativ 14% față de 2018. Buldoexcavatorul cu numărul 1000 a fost vândut de echipa TERRA Romania către ALPENSIDE SRL, companie ce activează în domeniul c onstrucțiilor de drumuri și aut ostrăzi. Acest succes a fost celebrat într-un eveniment exclusiv la care au participat reprezentanții JCB și Terra Holding, în cadrul căruia Victor Vasluian, Director General Terra Romania a înmânat premiul pentru buldoexcavatorul cu numărul 1000.

Am avut plăcerea să luăm parte la acest eveniment restrâns și să aflăm mai multe detalii direct de la reprezentanții TERRA Holding veniți în România cu această ocazie. ”Suntem foarte mândri de acest succes și doresc să felicit întreaga echipă TERRA pentru acest efort coroborat. Să vinzi 1000 de unități este un succes bine meritat, însă mult mai important pentru mine este faptul că unul din două buldoexcavatoare vândute în regiunea CEE este JCB.” ne-a declarat Arthur Schaber, CEO TERRA Holding

Evenimentul festiv a avut loc marți, 11 februarie 2020, la sediul Terra Romania din București. ”Sărbătorim azi vânzarea celui de-al 1000 buldoexcavator JCB în regiune, însă fiecare utilaj dintre cele 1000 este la fel de important pentru noi. Suntem mândri că buldoexcavatorul cu numărul 1000 a fost vândut în România. România este cea mai mare piață de buldoexcavatoare din Europa Centrală și de Est, iar noi am vândut cel mai mare număr de buldoexcavatoare, mai mult de o treime din totalul utilajelor vândute anul trecut de către Grup.” a declarat Victor Vasluian, Director General Terra România.

Deși toți au spus că piața de buldoexcavatoare o să scadă, în România buldoexcavatorul rămâne în continuare cel mai cerut utilaj de construcții și reprezintă aproximativ jumătate din piață. Unul din două buldoexcavatoare vândute în regiunea CEE este un JCB.

”Celebrăm acum un moment ce marchează succesul brandului JCB în România, însă doresc să punctez faptul că TERRA vine cu un portofoliu de mărci extrem de variat, astfel că putem să oferim o varietate de produse clienților noștri. Avem 3 companii operaționale în România care au avut o creștere semnificativă în anii precedenți.” - Arthur Schaber, CEO Terra Holding

JCB este cel mai mare producător de buldoexcavatoare din lume. Cu acest brand în portofoliu, Terra Holding este un actor extrem de puternic în rândul dealerilor de utilaje pentru construcții. Rezultatele excepționale înregistrate de echipa Terra în anul 2019 se datorează unui effort coroborat între echipa Terra și echipa JCB. Încă de la început cele două entități s-au susținut reciproc și au reușit să deschidă noi piețe de desfacere pentru brandul JCB. În egală măsură succesul livrării buldoexcavatorului cu numărul 1000 este rezultatul unei activități de echipă. ”Doresc să îl felicit pe Traian (nr. Traian Savu – Director Vânzări Terra Romania) și întreaga echipă Terra. Acest succes nu ar fi fost posibil fără un efort de echipă.” - a declarat Victor Vasluian, Director General Terra România. Considerând acest succes am fost curioși să aflăm care este următorul target al grupului TERRA.

”Suntem foarte mândri de succesul Terra și suntem recunoscători pentru implicarea și devotamentul lor. Terra este partener JCB de la început pentru această regiune, lucrăm împreună de mai bine de 25 de ani. Am construit această piață împreună și au reușit, nu numai pe buldo, ci pe tot ceea ce înseamnă JCB, să se transforme în numărul 1 nu numai în România ci și în alte piețe. În ceea ce privește targetul pentru anii viitori, noi avem un principiu pe care îl urmăm - Să nu fim niciodată mulțumiți și să ne dorim mereu să fim mai buni!” - George Struta, Regional Manager JCB CEE/Swirtzerland.

Grupul TERRA este unul dintre liderii în domeniul utilajelor de construcții și industriale. Cu peste 400 de angajați, realizează o cifră de afaceri de ~ 180 milioane de euro și au 36 de puncte de vânzare în 13 țări din regiunea CEE. Victor Vasluian, directorul general al TERRA România, a înmânat premiul pentru buldoexcavatorul cu numărul 1000 lui Vlad Vameșu, directorul general al Alpenside srl. "Acesta este un moment foarte special pentru noi și sunt foarte onorat să ofer acest premiu clientului nostru", a spus Victor Vasluian. Vlad Vameșu a adăugat: „Suntem foarte mândri să primim această mașină specială și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm în continuare.” Buldoexcavatorul va fi folosit la lucrările de construcție a autostrăzii Brașov - Comarnic în primul rând și va trece la alte proiecte mai departe.

Mașini&Utilaje: Care au fost criteriile de selecție în alegerea echipamentelor JCB?
Vlad Vameșu: Ceea ce ne-a făcut să alegem aceste echipamente a fost raportul preț-calitate, care ni s-a părut unul bun și corect, iar pentru gama lor de produse sunt cei mai buni. În plus, un aspect f oarte important pentru noi l-a reprezentat și îl reprezintă asigurarea serviciilor de mentenanță a utilajelor, iar pentru echipamentele JCB sunt oferite lucrări de service profesioniste și de calitate.

Mașini&Utilaje: Pentru ce activități veti utiliza aceste echipamente? Care este
profilul companiei Alpenside?
Vlad Vameșu: Compania Alpenside are numeroase proiecte în domeniul infrastructurii rutiere, atât urbane, cât și extraurbane. Din acest punct de vedere, fiind utilaje versatile, buldoexcavatoarele sunt foarte eficiente în mediul urban, în care Alpenside desfășoară ample lucrări de reabilitare a drumurilor. Pe de altă parte, excavatoarele pe roți, categorie din care am făcut recent o achiziție, sunt echipamente mobile eficiente, ceea ce constituie un mare avantaj în lucrările de săpături în casetă pe care le executăm în cadrul proiectelor de reabilitare și modernizare ale drumurilor județene.

Mașini&Utilaje: Cum se desfășoară colaborarea cu echipa Terra Romania?
Vlad Vameșu: Echipa Terra Romania este formată din profesioniști, iar compania oferă produse de înaltă calitate, de la o gamă largă de furnizori, astfel că opțiunile sunt multiple și variate. Dintre toate ofertele analizate pe piața de profil, la compania Terra Romania, am identificat servicii performante, la cele mai înalte standarde de calitate pentru utilaje în domeniul construcțiilor, iar Alpenside pune accent pe calitatea produselor și a serviciilor, pentru a oferi beneficiarilor lucrări de foarte mare calitate. Cu o experiență mare în domeniul comercializării de utilaje, Terra Romania oferă flexibilitate și promptitudine în relația cu toți clienții săi, ceea ce pentru Alpenside a contat și contează foarte mult.

Mașini&Utilaje: Care sunt avantajele utilizării echipamentelor JCB?
Vlad Vameșu: JCB inovează permanent în construirea echipamentelor oferind clienților performanță, confort, siguranță și eficiență. Pe de altă parte, sunt de remarcat fiabilitatea și costurile mici de întreținere.

Mașini&Utilaje: Considerați achiziționarea altor utilaje pe viitor?
Vlad Vameșu: Cu siguranță, compania Terra Romania, dar și echipamentele JCB vor rămâne printre primele opțiuni în alegerea utilajelor de care avem nevoie.

JCB caută mereu soluții pentru a inova și pentru a îmbunătății produsele sale. Alături de grupul Terra, JCB are direcții clare de creștere și de dezvoltare. România este o piață în creștere cu un potențial mare pentru întreaga gamă a utilajlor JCB.

”Ca un trend general vedem ca piețele stabile precum Austria, Germania, Italia și Franța se orientează pentru utilaje specializate mai ales datorită costului ridicat cu forța de muncă și a pregătirii pe care trebuie să o aibă operatorii. Buldoexcavatorul este un utilaj care necesită un anumit nivel de pregătire al operatorului și nu găsești astfel de operatori în noile generații, și este mult mai ușor să lucrezi acum cu utilaje specilizate. Un alt motiv esențial în trecerea spre echipamente specializate este creșterea productivității.” George Struta, Regional Manager JCB CEE/Swirtzerland. 

 

TERRA ROMÂNIA UTILAJE DE CONSTRUCȚII SRL
ECHIPAMENTE DE CONSTRUCȚII
Punct de lucru Tunari- Șoseaua de Centură, nr. 11, km. 7, Comuna Tunari, Jud. Ilfov
Call Center: 031 730 7301 (2,3,4) / 0372 383 772
Fax: 031 730 7307
E-mail: office.ro@terra-world.com
terra-service.ro@terra-world.com

 

Industry

Recent Posts:

Companiile care reciclează asfaltul vechi creează noi surse de venit.Această industrie se confruntă cu numeroase provocări, cum ar fi costurile ridicate de îndepărtare a pavajului și de transport a materialului, în condițiile în care se asigură în același timp prote...


Citeste mai mult

Bianchi Casseforme, prin dealer exclusiv Gabor Concrete, își afirmă din nou prezența în România prin furnizarea de standuri autoportante pentru construcția de grinzi ‘’I’’ pentru poduri și două utilaje Speedy pentru distribuția betonului.Sediul PORR C...


Citeste mai mult

Conceput în secolul 17 și cu o istorie de peste 400 de ani, Sumitomo a dezvoltat mai multe sub-companii de succes, printre care și Sumitomo Heavy Industries.Înființată în anul 1888 cu scopul confecționării și reparării utilajelor, Sumitomo Heavy Industries s-a dezvoltat mai...


Citeste mai mult

Volvo Construction Equipment este lider în domeniul sustenabilității și economiei circulare în industria utilajelor pentru construcții, remarcându-se printre ceilalți producători de utilaje prin focusul pe inovație. Despre tendințele generale de digitalizare și electrifica...


Citeste mai mult