Follow us


Aboneaza-te la newsleter

News

Total Trading inaugurează o nouă linie rapidă ergonomica pentru service-urile de roţi

Total Trading inaugurează o nouă linie rapidă ergonomica pentru service-urile de roţi

Marso Targu Mures si Total Trading inaugurează o nouă linie rapid ergonomică pentru service-urile de roţi, la distanţa de 1 an după ce a fost implementat acelaşi concept la punctul de lucru din Bucureşti. În cadrul evenimentului organizat joi, 4 iulie, invitaţi din ţară au avut ocazia să asiste la la prezentarea şi demonstraţia noului concept.

Începând cu data de 8 iulie, Marso Târgu MUREŞ îşi aşteaptă clienţii în locaţia complet modernizată şi utilată cu cele mai noi şi inovatoare echipamente: linia ergonomica AHCON alcătuită din lift pneumatic pentru roti, masa cu role, masa pentru depresare anvelope, maşina automată montat+demontat roţi fără levier TEC0 480 Top, umflare automată PCL şi echilibrarea roţilor cu maşina  complet automată TECO 740, care furnizează şi raportul de diagnoză a jantei şi anvelopei). Pentru a completa seria serviciilor venite în întâmpinarea clienţilor săi, Marşo Târgu Mureş a implementat şi sistemul automatizat RAASM pentru distribuţie lichid parbriz, prezent la fiecare rampă de lucru.

Prezent de peste 30 de ani pe piața din România, Total Trading oferă soluții profesionale pentru service auto și camioane, utilaje grele și industriale, fiind specializat în echipamente service roți. Având o lungă tradiție de a veni în întâmpinarea nevoilor pieței locale cu cele mai performante echipamente, utilaje de ultimă generație, cele mai noi tehnici și inovații din industrie, precum și cu personal specializat și dedicat, Total Trading este în permanenţă preocupată de găsirea celor mai innovative şi revoluţionare echipamente şi servicii din industrie.  

Service-urile pentru roti, în căutare de noi soluţii de eficientizare a fluxului de lucru şi preocupate de uşurarea efortului angajaţilor, care doresc să își crească  productivitatea vor regăsi la Total Trading consultanţă de specialitate în vederea configurării personalizate a soluţiilor ergonomice.  

Linia ergonomică TECO - AHCON, dezvoltată de compania daneză cu același nume, care activează de peste 50 de ani în domeniu, este un concept revoluţionar pentru service roți, care constă într-o serie de echipamente, mese de lucru, lifturi, cărucioare roti,  proiectată să vină în sprijinul mecanicilor și lucrătorilor din service-uri, optimizându-le activitatea. În același timp, această soluţie eficientizează procesarea unui set de roţi într-un timp de până la trei ori mai mic, reducând astfel timpul de așteptare al clientului.

Soluția TECO - AHCON pentru sistematizarea fluxurilor de lucru, în vederea reducerii erorilor, ușurării muncii umane și a minimizării pericolului a fost deja implementată de către Total Trading în multiple configuraţii.

 

News

Recent Posts:

ATP Trucks Automobile, compania românească recunoscută pentru vehiculele sale utilitare robuste și performante, a lansat noua generație de autotractoare ATP Trucks. Aceste modele de generație a doua sunt proiectate pentru a oferi performanțe superioare, eficiență crescută și confort ...


Citeste mai mult

Hillhead s-a desfăşurat în perioada 25 – 27 iunie în UK în zona Buxton, la 3 ore de mers cu maşina înspre nord-vest de Londra. Hillhead este un târg anual care se desfăşoară într-o carieră dezafectată şi se afla anul acesta la a 42-a ediţie. După ...


Citeste mai mult

Agora Robotics, companie deep tech și pionier în domeniul roboticii, creată în România de specialiști în cercetare și dezvoltare în domeniul tehnologiei, a lansat Sweep – primul robot autonom dezvoltat și produs în România. Sweep este un robot ind...


Citeste mai mult

Cu ocazia celei de-a doua ediții CoBuild, Titan Machinery România a participat cu gama de utilaje de la CASE Construction Equipment, utilajele producătorului Wacker Neuson și cele ale producătorului ceh FirstGreen. La standul lor participanții au avut ocazia să vadă gama de utilaje...


Citeste mai mult