Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

UN AUTOVEHICUL DE IARNĂ, ALTUL DE VARĂ? SAU UNUL SINGUR MULTIFUNCŢIONAL?

UN AUTOVEHICUL DE IARNĂ, ALTUL DE VARĂ? SAU UNUL SINGUR MULTIFUNCŢIONAL?

O întrebare cheie atunci când dimensionăm parcul auto. Bineînteles, nevoile sunt clare și atât de diferite, iar o soluție de mijloc poate părea dificil de găsit. Cu toate acestea, soluția există și este chiar accesibilă: utilajele multifuncționale ce folosesc o gamă vastă de accesorii perfect adaptate nevoilor funcționale și volumice ale beneficiarilor și asigură un randament cost-beneficii optim pentru întreaga durată de viață.

Toate autovehiculele multifuncționale se diferențiază față de alte autovehicule printr-o manevrabilitate și capacitate sporită de rulare în teren accidentat sau cu aderență scăzută (drumuri acoperite de gheață și zăpadă), precum și în condiții de vreme defavorabilă (rulaj la temperaturi scăzute, vânt, căderi masive de zăpadă). Una dintre secțiunile principale din portofoliul Grădinariu este cea de echipamente și utilaje multifuncționale care ne-a plasat în cei peste 25 de ani de experiență în poziția de lider al pieței locale.

Grădinariu își concretizează toată experiența dovedită într-o gamă largă de produse care le permit clienților săi să facă față oricărei probleme de deszăpezire și curățare a suprafeței drumurilor. Adaptăm echipamentele noastre speciale personalizate pentru întreținerea drumurilor de iarnă la nevoile dumneavoastră și căutăm împreună cel mai bun rezultat. Toate produsele noastre nu sunt soluții standard, ci sisteme capabile să se adapteze exact în functie de nevoile beneficiatrilor – de l a dimensiunile infrastructurii locale, condițiile geografice și climatice, până la parcul auto existent.

SOLUȚII PERSONALIZATE
Utilajele și echipamentele de întreținere a drumurilor pe timp de iarnă (lame și pluguri de zăpadă, sărărițe de material antiderapant, benzi transportoare de material antiderapant solid sau lichid), alături de o gamă largă de dispozitive pentru gestionarea zonelor urbane (automăturători, module și sisteme multifuncționale de măturare, periere și stropire, accesorii pentru cosirea, tăierea spațiului verde de pe marginea drumurilor) acordă o mare atenție nevoilor specifice ale clienților noștri și se constituie astfel în soluții personalizate eficiente care optimizează procesele de lucru.

Putem concepe și adapta diferite tipuri de echipamente speciale personalizate pentru întreținerea drumurilor de iarnă și vară conform specificațiilor cerute pentru a îndeplini orice nevoie a proiectului dumneavoastră. Cu sprijinul unei rețele extinse de parteneriate de încredere și peste 25 de ani de experiență în domeniu, Grădinariu oferă o gamă completă de autovehicule și accesorii de curățare a drumurilor pentru gestionarea eficientă a zonelor urbane.

Ingineria și inovația sunt principiile principale care ne ghidează fiecare proiect și stă la baza unor propuneri viabile din punct de vedere tehnologic și comercial care să poată soluționa nevoile beneficiarilor noștri. Între partenerii noștri tradiționali, este inclus Snow Service (Italia) care în cei peste 10 ani de activitate a consolidat una dintre cele mai importante linii de producție pentru accesorii dedicate autovehiculelor multifuncționale de iarnă, utilizate în peste 21 de țări din întreaga lume.

Toate produsele Snow Service din portofoliul Grădinariu sunt fiabile, eficiente și de lungă durată, fiindcă sunt fabricate cu cele mai bune materiale și proiectate de o echipă de tehnicieni specializați. Gama largă de sărărițe proiectate și fabricate de Snow Service include următoarele produse:

SĂRĂRIȚELE ALASKA
Seria de vârf din această linie de produse este concepută pentru compatibilitate optimă cu șasiurile de la 6 până la 18 tone. Două versiuni disponibile: 1°) realizată complet din oțel inoxidabil AISI 304; 2°) cu buncăr din Fe 420 protejat anticoroziv. Toate versiunile sunt echipate cu o bandă transportoare tip fagure din oțel inoxidabil AISI 316 sau, ca opțiune alternativă, cu o bandă de cauciuc sau un sistem cu melc dublu. Pentru antrenarea benzii și discului de împrăștiere a materialului antiderapant este folosit un motor reductor hidraulic, iar pentru pornirea discului de împrăștiere este folosit motorul hidraulic orbital. De asemnea, este posibilă includerea unui sistem de vibrare care permite eliminarea riscului de lipre a materialului antiderapant de margini, eficientizând astfel consumul de materie primă.

SĂRĂRIȚELE K2
Sărarițele cu autoîncărcare pentru tractoare agricole sau masini de operare. Versiunea standard este asigurată cu ataș în 3 puncte, grătar de protecție depozitare, picioare de parcare, lumini intermitente spate și lumină de lucru și 6 conducte cu racorduri rapide unificate.

SĂRĂRIȚELE DIN SERIA SPR 400
Distribuitor de sare din Oțel inoxidabil conceput pentru a se potrivi camioanelor cu masa totală maximă autorizată egală sau mai mică cu 6 tone. Acționat hidraulic, prin  intermediul unui sistem special construit pe vehicul, sau, ca opțiune alternativă, prin sistemul hidraulic acționat de motorul auxiliar instalat pe distribuitorul de sare. Toate sărărițele din seria SPR sunt echipate cu o bandă transportoare metalică din oțel inoxidabil AISI 316 cu o formă specifică și realizate din zale tip fagure din același material conectate prin pivoți. Această formă particulară a lanțului transportor permite transferul materialului în speranță și o tracțiune constantă a sării/nisipului/ materialului amestecat, oferind astfel o împrăștiere uniformă.

AVANTAJELE SĂRĂRIȚELOR ACEST TIP DE SISTEM INCLUDE:
• Împrăștierea constantă și uniformă în timp a materialului antiderapant utilizat – sistemul este conceput astfel încât banda transportoare să răspândească materialul independent de nivelul de umiditate al acestuia în timpul transferului/tracțiunii în buncăr;
• Eficiența sporită a sistemului de transport al benzii transportoare exclude necesitatea unui arbore de concasor în interiorul buncărului pentru o durată lungă de viață și întreținere minimă;
• Banda transportoare metalică poate fi folosită cu orice fel de material (sare, nisip, material mixt), indiferent de condițiile materialului;
• Banda transportoare este realizată integral din oțel inoxidabil AISI 316, fiind rezistentă la coroziune salină;
• 10 ani garanție pentru banda transportoare metalică.

În calitate de partner autorizat Snow Service în România, specialiștii din echipa Grădinariu oferă servicii de design, implementare și mentenanță pentru autovehicule echipate cu pluguri de zăpadă, sărărițe, freze de zăpadă atât pentru clienții privați, cât și pentru cei publici.Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile noastre si pentru o ofertă personalizată pentru echipamentele speciale pentru întreținerea drumurilor de iarnă nu ezitați să ne contactați:

www.gradinariu.ro

Machinery

Recent Posts:

Producător specializat care activează exclusiv în domeniul furnizării soluţiilor din industria de sortare cu spălare agregate şi recuperare nisip, Terex Washing Systems oferă echipamente mobile şi modulare pentru spălarea şi separarea sorturilor, decontaminări de piatră şi sisteme...


Citeste mai mult

Caterpillar își extinde gama Tilt Rotate System (TRS) – sistem cu rotator basculant, pentru a putea fi utilizate și de mini-excavatoare. Cat®. Sistemul este conceput pentru a economisi timp, ajutând operatorii să manevreze atașamentele în jurul obstacolelor fără a r...


Citeste mai mult

Powerscreen înseamnă lucruri diferite pentru diferiţi oameni. Pentru unii, înseamnă echipamente robuste şi fiabile de concasare şi sortare, proiectate, construite şi susţinute de experţi pasionaţi.Pentru alţii, Powerscreen înseamnă o vastă moştenire de experienţă şi...


Citeste mai mult

Datorită proprietăților unice ale bazaltului local și creșterii cererii, compania RF Sand-Baggerarbeiten und Steingewinnungsgesellschaft GmbH, din Germania, avea nevoie de un concasor primar mobil puternic, care să poată face față provocărilor. Pentru a crește producția, conducerea compa...


Citeste mai mult