Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

UN PRODUS ENGLEZESC POTRIVIT PENTRU PIAŢA DIN ROMÂNIA TOCĂTORUL DE CRENGI FORST ST6P

UN PRODUS ENGLEZESC POTRIVIT PENTRU PIAŢA DIN ROMÂNIA TOCĂTORUL DE CRENGI FORST ST6P

Tocătorul de crengi Forst ST6P este un echipament ideal pentru întreținerea spațiilor verzi și pentru orice activități legate de domeniul forestier. Forst ST6P nu trebuie să lipsească din arsenalul firmelor de peisagistică, arboricultorilor sau municipalităților responsabile de întreținerea domeniului public.

Tocătorul de crengi are întrebuințări dintre cele mai diverse, iar materialul rezultat este extrem de folositor. Forst ST6P mărunțește lemnul și vegetația într-un timp record, iar tocătura obținută poate fi utilizată în scop decorativ, ca material combustibil sau compost. Forst ST6P este un tocător tractabil, dotat cu un motor pe benzină, de 37 de cai putere, și un rezervor cu o capacitate de 30 de litri. Greutatea acestui echipament este de 750 de kilograme, ceea ce însemnă că poate fi remorcat și dacă dețineți doar un permis de conducere categoria B. Forst ST6P are o lungime de 3.350 de milime tri, lățimea de 1.335 de milimetri și înălțimea de 2.280 de milimetri, cu evacuarea deschisă. Puteți introduce o gamă largă de material vegetal și lemnos, datorită deschiderii largi de alimentare, de 150 pe 200 de milimetri.

PRINCIPALELE CARACTERISTICI ALE TOCĂTORULUI FORST ST6P

  • CONSTRUCȚIE SOLIDĂ ȘI ROBUSTĂ DIN OȚEL DE CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE
  • CAPACITATE MARE DE ÎNCĂRCARE
  • SISTEM PERFORMANT DE PRINDERE ȘI TOCARE A MATERIALULUI LEMNOS
  • DOUĂ CUȚITE CARE ASIGURĂ O TĂIERE OPTIMĂ, PRECISĂ ȘI RAPIDĂ
  • SISTEM DE ELIMINARE A BLOCAJELOR
  • EVACUARE AJUSTABILĂ
  • POSIBILITATEA DE A STABILI VITEZA DE TOCARE
  • CONTROL DEPLIN ASUPRA DIMENSIUNII TOCĂTURII REZULTATE


Tocătorul ST6P este echipat cu un motor Vanguard, companie americană cu o experiență de 36 de ani în domeniu. Acest motor este mai ușor decât unul diesel și asigură o putere mai mare, performanțe de top și o viteză ridicată de tocare. În plus, această motorizare vă asigură un consum redus de combustibil. Capota este fabricată din fibră de sticlă, ceea ce se traduce în rezistență, elasticitate și greutate redusă.

Totodată, deschiderea largă a capotei vă asigură o mentenanță fără griji și un acces facil la componente. Sistemul Auto Intelligence reglează automat viteza de tocare și de procesare a materialului lemnos, în funcție de dimensiunea setată pentru tocătura rezultată. Bucățile de lemn evacuate pot fi cuprinse între 7 și 70 de milimetri. Cuva de încărcare este prevăzută cu 4 butoane tactile, de mari dimensiuni, rezistente la apă și vibrații. Cu ajutorul acestora, veți avea un control optim asupra muncii dumneavoastră.

Gresarea tocătorului Forst ST6P este o activitate de rutină pe care o veți face cu plăcere, pentru că toate punctele de ungere se află într-un singur loc. Astfel, aveți certitudinea că nu ați ratat niciun punct de gresare și utilajul va funcționa la parametri maximi.

Tocătoarele Forst sunt fabricate de Redwood Global, în Regatul Unit. Cu o experiență de 20 de ani în domeniu, compania este unul dintre pricipalii producători de tocătoare din Regat, iar produsele Forst sunt printre cele mai bine vândute din Europa. Avantajele britanicilor constau în performanțele peste medie față de ce oferă concurența, garanție standard de 3 ani pentru toate produsele și o construcție robustă a tocătoarelor. Totodată, utilaje marca Forst sunt ușor de întreținut și de reparat.

Dacă acest utilaj v-a convins, tot ce trebuie să faceți este să contactați compania UTILBEN, care este dealer autorizat al tocătoarelor Forst. Primiți 3 ani garanție, suport pe partea de piese și service, precum și livrare rapidă. Tocătoarele Forst sunt dotate cu motoare Stage V, ceea ce le face perfecte pentru piața din România, întrucât sunt în conformitate cu reglementările europene în ceea ce privește emisiile poluante.

UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!

Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca

Telefon: 0733 040 000

Email: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro

Machinery

Recent Posts:

Liebherr a prezentat noul său graifer GMM 50-5, destinat celor mai solicitante aplicații din industria de reciclare și manipulare a deșeurilor. Proiectat inteligent, graiferul tip portocală cu cinci gheare nu a fost dezvoltat doar pentru clienți, ci și mai ales în colaborare cu aceștia...


Citeste mai mult

Bazându-se pe succesul încărcătoarelor frontale compacte Cat® M-Series, noile încărcătoare frontale Cat® 906, 907 și 908 de următoarea generație se prezintă cu o cabină a operatorului reproiectată, care valorifică la maximum tehnologiile Cat exclusive ce îm...


Citeste mai mult

Cu instalațiile deplasabile de concasare și sortare din seria NW Rapid™, nu mai este necesar să se facă compromisuri între timp, mobilitate și capacitate de producție și se poate profita de noi oportunități de afaceri. Echipamentele deplasabile sunt concepute special pentru prod...


Citeste mai mult

Valoarea brandului Hyundai constă în promisiunea şi e fortul de a livra mai multă performanţă şi beneficii prin produsele şi serviciile oferite. Cu investiţii masive în calitate şi inginerie inovativă, Hyundai oferă clienţilor săi tehnologie superioară de nivel mondial, sus...


Citeste mai mult