Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

UN PRODUS ENGLEZESC POTRIVIT PENTRU PIAŢA DIN ROMÂNIA TOCĂTORUL DE CRENGI FORST ST6P

UN PRODUS ENGLEZESC POTRIVIT PENTRU PIAŢA DIN ROMÂNIA TOCĂTORUL DE CRENGI FORST ST6P

Tocătorul de crengi Forst ST6P este un echipament ideal pentru întreținerea spațiilor verzi și pentru orice activități legate de domeniul forestier. Forst ST6P nu trebuie să lipsească din arsenalul firmelor de peisagistică, arboricultorilor sau municipalităților responsabile de întreținerea domeniului public.

Tocătorul de crengi are întrebuințări dintre cele mai diverse, iar materialul rezultat este extrem de folositor. Forst ST6P mărunțește lemnul și vegetația într-un timp record, iar tocătura obținută poate fi utilizată în scop decorativ, ca material combustibil sau compost. Forst ST6P este un tocător tractabil, dotat cu un motor pe benzină, de 37 de cai putere, și un rezervor cu o capacitate de 30 de litri. Greutatea acestui echipament este de 750 de kilograme, ceea ce însemnă că poate fi remorcat și dacă dețineți doar un permis de conducere categoria B. Forst ST6P are o lungime de 3.350 de milime tri, lățimea de 1.335 de milimetri și înălțimea de 2.280 de milimetri, cu evacuarea deschisă. Puteți introduce o gamă largă de material vegetal și lemnos, datorită deschiderii largi de alimentare, de 150 pe 200 de milimetri.

PRINCIPALELE CARACTERISTICI ALE TOCĂTORULUI FORST ST6P

  • CONSTRUCȚIE SOLIDĂ ȘI ROBUSTĂ DIN OȚEL DE CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE
  • CAPACITATE MARE DE ÎNCĂRCARE
  • SISTEM PERFORMANT DE PRINDERE ȘI TOCARE A MATERIALULUI LEMNOS
  • DOUĂ CUȚITE CARE ASIGURĂ O TĂIERE OPTIMĂ, PRECISĂ ȘI RAPIDĂ
  • SISTEM DE ELIMINARE A BLOCAJELOR
  • EVACUARE AJUSTABILĂ
  • POSIBILITATEA DE A STABILI VITEZA DE TOCARE
  • CONTROL DEPLIN ASUPRA DIMENSIUNII TOCĂTURII REZULTATE


Tocătorul ST6P este echipat cu un motor Vanguard, companie americană cu o experiență de 36 de ani în domeniu. Acest motor este mai ușor decât unul diesel și asigură o putere mai mare, performanțe de top și o viteză ridicată de tocare. În plus, această motorizare vă asigură un consum redus de combustibil. Capota este fabricată din fibră de sticlă, ceea ce se traduce în rezistență, elasticitate și greutate redusă.

Totodată, deschiderea largă a capotei vă asigură o mentenanță fără griji și un acces facil la componente. Sistemul Auto Intelligence reglează automat viteza de tocare și de procesare a materialului lemnos, în funcție de dimensiunea setată pentru tocătura rezultată. Bucățile de lemn evacuate pot fi cuprinse între 7 și 70 de milimetri. Cuva de încărcare este prevăzută cu 4 butoane tactile, de mari dimensiuni, rezistente la apă și vibrații. Cu ajutorul acestora, veți avea un control optim asupra muncii dumneavoastră.

Gresarea tocătorului Forst ST6P este o activitate de rutină pe care o veți face cu plăcere, pentru că toate punctele de ungere se află într-un singur loc. Astfel, aveți certitudinea că nu ați ratat niciun punct de gresare și utilajul va funcționa la parametri maximi.

Tocătoarele Forst sunt fabricate de Redwood Global, în Regatul Unit. Cu o experiență de 20 de ani în domeniu, compania este unul dintre pricipalii producători de tocătoare din Regat, iar produsele Forst sunt printre cele mai bine vândute din Europa. Avantajele britanicilor constau în performanțele peste medie față de ce oferă concurența, garanție standard de 3 ani pentru toate produsele și o construcție robustă a tocătoarelor. Totodată, utilaje marca Forst sunt ușor de întreținut și de reparat.

Dacă acest utilaj v-a convins, tot ce trebuie să faceți este să contactați compania UTILBEN, care este dealer autorizat al tocătoarelor Forst. Primiți 3 ani garanție, suport pe partea de piese și service, precum și livrare rapidă. Tocătoarele Forst sunt dotate cu motoare Stage V, ceea ce le face perfecte pentru piața din România, întrucât sunt în conformitate cu reglementările europene în ceea ce privește emisiile poluante.

UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!

Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca

Telefon: 0733 040 000

Email: contact@utilben.ro

Website: www.utilben.ro

Machinery

Recent Posts:

Producător specializat care activează exclusiv în domeniul furnizării soluţiilor din industria de sortare cu spălare agregate şi recuperare nisip, Terex Washing Systems oferă echipamente mobile şi modulare pentru spălarea şi separarea sorturilor, decontaminări de piatră şi sisteme...


Citeste mai mult

Caterpillar își extinde gama Tilt Rotate System (TRS) – sistem cu rotator basculant, pentru a putea fi utilizate și de mini-excavatoare. Cat®. Sistemul este conceput pentru a economisi timp, ajutând operatorii să manevreze atașamentele în jurul obstacolelor fără a r...


Citeste mai mult

Powerscreen înseamnă lucruri diferite pentru diferiţi oameni. Pentru unii, înseamnă echipamente robuste şi fiabile de concasare şi sortare, proiectate, construite şi susţinute de experţi pasionaţi.Pentru alţii, Powerscreen înseamnă o vastă moştenire de experienţă şi...


Citeste mai mult

Datorită proprietăților unice ale bazaltului local și creșterii cererii, compania RF Sand-Baggerarbeiten und Steingewinnungsgesellschaft GmbH, din Germania, avea nevoie de un concasor primar mobil puternic, care să poată face față provocărilor. Pentru a crește producția, conducerea compa...


Citeste mai mult