Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

UTILBEN ESTE DEALER OFICIAL ÇUKUROVA

UTILBEN ESTE DEALER OFICIAL ÇUKUROVA

Buldoexcavatorul se numără printre utilajele de construcții preferate de români și nu este deloc dificil de intuit de ce. Este un echipament care se adaptează unor condiții extreme de lucru și poate fi folosit pentru un număr mare de sarcini. Tocmai pentru că un buldoexcavator trebuie să îndeplinească fără probleme funcțiile de excavare, împingere, încărcare, descărcare și transport, este deosebit de important să alegeți un utilaj eficient și robust.

Răspunsul în acest caz nu poate fi decât producătorul Çukurova, care a creat o gamă complexă de buldoexcavatoare ce se pliază pe cele mai exigente nevoi și pe cele mai variate preferințe. Iar compania românească UTILBEN a devenit dealer oficial al acestor utilaje fiabile și performante. Grație acestei colaborări, clienții din România beneficiază de livrare rapidă de pe stoc, garanție de 36 de l uni și po sibilitate de rent-to-buy. Concret, dumneavoastră închiriați utilajul, îl puneți serios la treabă și, dacă sunteți pe deplin mul țumit de acesta, aveți posibilitatea de a-l a chiziționa. Totodată, beneficiați de sis temul buy-back pentru utilajele Çukurova achiziționate de la UTILBEN.

Dar avantajele nu se opresc aici. Buldoexcavatoarele Çukurova modelele 880S, 885 și 888 furnizate de UTILBEN au configurația Full Option și componente premium. Printre acestea, notăm motor Perkins Stage V, transmisie Carraro sau ZF, pompă hidraulică Bosch și pompă de injecție John Deere. Pe scurt, garanția achiziționării unui utilaj de top la un excelent raport calitate-preț. Buldoexcavatoarele Çukurova sunt echipate cu motoare diesel Perkins dotate cu turbină, ceea ce asigură performanțe de top și un consum redus de combustibil. Pe lângă forța impresionantă de 100 de cai putere a acestor utilaje, motoarele sunt Stage V, ceea ce înseamnă că respectă toate reglementările de mediu aflate în vigoare în ceea ce privește emisiile de dioxid de carbon.

Inovația este la ea acasă când vorbim despre buldoexcavatoarele Çukurova, mai ales dacă luăm în calcul că toată greutatea utilajului este distribuită în mod egal, astfel încât operarea să fie una facilă și în deplină siguranță. Operațiunile de săpare și de încărcare se fac în condiții de maximă stabilitate, ceea ce ușurează considerabil munca operatorului și îi permite să fie mai productiv. Confortul în operare este esențial, mai ales în cazul modelului de top, Çukurova 888.

Acest echipament performant este dotat cu două joystick-uri hidraulice, care îi permit operatorului o manevrare precisă și lipsită de efort. Controlul este unul fin și miș carea atașamentelor este una stabilă, indiferent de greutatea de lucru. Practic, presiunea este luată de pe umerii oper atorului și transferată utilajului. Cabina este de tipul ROPS/FOPS, ceea ce înseamnă că asigură protecție în caz de răsturnare și împotriva obstacolelor externe. Totodată, cabina garantează confortul și siguranța în operare, datorită geamurilor securizate de mari dimensiuni, ce conferă o vizibilitate maximă. Tot la capitolul siguranță, se încadrează semnalele acustice și vizuale de prevenire a operatorului în caz de pericol.

În interiorul unui buldoexcavator Çukurova, totul este natural și la locul potrivit. Comenzile sunt intuitive și utilajul este ușor de operat. Coloana de direcție este reglabilă și aduce volanul în poziția dorită de operator, astfel încât postura de lucru să fie optimă. Bordul secundar este unul generos și afișează informații utile și ușor de interpretat. Printre acestea, indicatori de mentenanță, timpul de lucru, nivelul combustibilului, temperatura uleiului și altele.

Exteriorul buldoexcavatoarelor Çukurova este unul atractiv și, totodată, practic. Forma capotei este una ușor descendentă, pentru o vizibilitate crescută, iar deschiderea largă a capotei înlesnește operațiunile de mentenanță. Punctele de gresare sunt ușor de identificat și sunt atent protejate împotriva impurităților.

În plus, cheltuielile de întreținere sunt mici în raport cu ce oferă concurența, iar producătorul vă garantează că buldoexcavatoarele Çukurova nu sunt predispuse la defecțiuni. Mărturie stau cei 53 de ani de experiență în fabricarea utilajelor fiabile. În cei 15 ani de experiență în domeniul comercializării de echipamente agricole și de construcții, UTILBEN a încheiat parteneriate de încredere cu peste 500 de furnizori și producători din întreaga lume.

Oferta de utilaje noi și second-hand, piese de schimb, atașamente și accesorii de pe site-ul www.utilben.ro depășește 50.000 de produse. Dar UTILBEN înseamnă mai mult decât un furnizor de echipamente fiabile, UTILBEN înseamnă adoptarea unui set de valori morale și respectarea unor principii etice în afaceri.

UTILBEN a dezvoltat constant linii noi de business și astăzi se poate mândri că le poate oferi clienților săi un pachet complet de produse și servicii: furnizare de utilaje agricole și de construcții, noi și second-hand, comercializare de accesorii și atașamente pentru acestea, vânzare de piese de schimb, închiriere de utilaje, service specializat, servicii de finanțare și sprijin logistic.

 

Machinery

Recent Posts:

Producător specializat care activează exclusiv în domeniul furnizării soluţiilor din industria de sortare cu spălare agregate şi recuperare nisip, Terex Washing Systems oferă echipamente mobile şi modulare pentru spălarea şi separarea sorturilor, decontaminări de piatră şi sisteme...


Citeste mai mult

Caterpillar își extinde gama Tilt Rotate System (TRS) – sistem cu rotator basculant, pentru a putea fi utilizate și de mini-excavatoare. Cat®. Sistemul este conceput pentru a economisi timp, ajutând operatorii să manevreze atașamentele în jurul obstacolelor fără a r...


Citeste mai mult

Powerscreen înseamnă lucruri diferite pentru diferiţi oameni. Pentru unii, înseamnă echipamente robuste şi fiabile de concasare şi sortare, proiectate, construite şi susţinute de experţi pasionaţi.Pentru alţii, Powerscreen înseamnă o vastă moştenire de experienţă şi...


Citeste mai mult

Datorită proprietăților unice ale bazaltului local și creșterii cererii, compania RF Sand-Baggerarbeiten und Steingewinnungsgesellschaft GmbH, din Germania, avea nevoie de un concasor primar mobil puternic, care să poată face față provocărilor. Pentru a crește producția, conducerea compa...


Citeste mai mult