Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

UTILBEN Rental și cele 18 categorii de utilaje de construcții disponibile pentru închiriere

UTILBEN Rental și cele 18 categorii de utilaje de construcții  disponibile pentru închiriere


Închirierea de utilaje de construcții câștigă teren la nivel mondial și, mai ales, în rândul clienților din România. Iar motivele sunt întemeiate. Tot mai mulți constructori își pun întrebarea dacă este mai profitabil să închirieze echipamente pe o perioadă determinată, decât să aibă utilajele respective în proprietate și să își asume costurile cu întreținerea și eventualele reparații. Desigur, este o mutare inteligentă să te folosești de un produs doar cât ai nevoie și doar când ai nevoie.

Prin serviciul de închiriere de utilaje, compania UTILBEN vine în sprijinul clienților care nu vor să își țină banii blocați într-un echipament pe care îl folosesc doar câteva luni pe an și, totodată, care vor să își diversifice activitatea. De exemplu, închiriați un excavator, ați terminat lucrarea, apoi închiriați un încărcător frontal pentru un alt proiect. Nu trebuie să dețineți o întreagă flotă de utilaje și nu sunteți limitat de echipamentele pe care le dețineți.

Cele 18 categorii de utilaje din flota UTILBEN Rental sunt: încărcătoare telescopice, buldoexcavatoare, miniexcavatoare, midiexcavatoare, excavatoare pe roți, excavatoare pe șenile, miniîncărcătoare, încărcătoare frontale, buldozere, cilindri compactori, autogredere, stivuitoare telescopice, pompe de beton, pompe de șapă, nacele foarfecă, nacele pe autoșasiu, minidumpere și motostivuitoare.

Încărcătoarele telescopice din oferta UTILBEN Rental sunt modelul JCB 531-70. Acest utilaj are o greutate proprie de 7.500 de kilograme și este echipat cu un motor diesel de 74 de cai putere. Buldoexcavatoarele de închiriat sunt JCB 3CX, Caterpillar 428 și Çukurova 880S, 885 și 888, dotate cu motoare Perkins Stage V, transmisie Carraro, pompă hidraulică Bosch și pompă de injecție John Deere.

Miniexcavatoarele disponibile pentru închiriere sunt JCB 57C-1 și Sunward modelele 17F, 20F, 25F, 25UF și 35UF. Toate miniexcavatoarele Sunward din flota UTILBEN Rental sunt fabricate în anul 2022, ceea ce vă asigură tehnologie de ultimă oră și performanțe fără egal. Midiexcavatoarele pe care le puteți închiria sunt JCB 100C-1 și Sunward 60UF și 90UF. Cele 2 modele Sunward sunt apreciate pentru ușurința în manevrare și confortul de care beneficiază operatorul.

Excavatoarele pe roți din portofoliul de închiriere al UTILBEN sunt JCB JS160W și Atlas 160W. Excavatoarele Atlas sunt produse integral în Germania, o garanție a înaltei calități. Excavatoarele pe șenile pe care vi le propune UTILBEN sunt Komatsu PC360 și Sunward 155F, 215F și 365F. Toate excavatoarele Sunward sunt fabricate în anii 2021 și 2022.

Miniîncărcătoarele destinate închirierii sunt Sunward modelele 2820, 2830, 3230 și 4038, care are o înălțime de ridicare de 3 metri și o capacitate de ridicare de 1.300 de kilograme. Încărcătoarele frontale care pot fi închiriate sunt Atlas Weycor modelele AR420, AR640 și AR680, care are o capacitate de ridicare de 11.540 de kilograme și o înălțime de ridicare de 3,9 metri.

Buldozerele din flota UTILBEN Rental sunt modelul Liebherr PR 726 LGP, un utilaj impresionant, cu o greutate proprie de 19,6 tone și un motor de 190 de cai putere. Cilindri compactori pe care îi puteți închiria sunt Atlas Weycor AW1140/5, cu o greutate proprie de 14 tone și un motor Deutz Stage V de 130 de cai putere.

Autogrederele din oferta de rental sunt modelul HBM-NOBAS BG 180 TA-7, de 19 tone, dotat cu un motor Perkins Stage V de 205 cai putere. Autogrederele HBM-NOBAS sunt fabricate integral în Germania. Stivuitoarele telescopice disponibile pentru închiriere sunt Faresin modelele 7.45, 14.42 și 17.40, care are o înălțime de ridicare de 16,4 metri și o capacitate de ridicare de 4.000 de kilograme.

Pompele de beton disponibile pentru închiriere sunt Putzmeister P 720 TD și P 730 TD, care are un buncăr cu o capacitate de 300 de litri, iar rata de livrare este cuprinsă între 3 și 30 de metri cubi pe oră, la o presiune maximă de 55 de bari. Pompele de șapă pe care le puteți închiria de la UTILBEN sunt Putzmeister M 740 DHBS și Putzmeister M 760 DHBS, ambele modele fabricate în 2022 și echipate cu motoare Deutz diesel Stage V.

Nacelele foarfecă pe care vi le propune UTILBEN sunt Sunward 1212DC, care au o înălțime de lucru de 12 metri, o capacitate de ridicare de 320 de kilograme și o greutate proprie de 2.950 de kilograme. Nacelele pe autoșasiu care pot fi închiriate de la UTILBEN sunt Movex TLR 20, care ajung la o înălțime de ridicare de 18 metri. Nacelele Movex din oferta UTILBEN Rental sunt fabricate în anul 2022.

Minidumperele pe care le puteți închiria sunt Ausa D450 AHG, cu o greutate proprie de 3 tone, motor de 44 de cai putere și o capacitate de încărcare de 4,5 tone. Motostivuitoarele din oferta UTILBEN sunt Baoli KBD 25+, echipate cu un motor diesel de 49 de cai putere, au o capacitate de încărcare de 2.500 de kilograme și o înălțime de ridicare de 4 metri.

Lista completă și specificațiile tehnice ale utilajelor care pot fi închiriate este disponibilă pe site-ul www.utilben.ro/inchirieri sau puteți contacta un consultant UTILBEN la numărul de telefon 0733 040 000 pentru mai multe detalii.


Website: www.utilben.ro
Email: contact@utilben.ro
Telefon: 0733 040 000

Machinery

Recent Posts:

Pentru TERRA România Utilaje de Construcții, companie care face parte din grupul austriac TERRA Holding, unul dintre cei mai mari distribuitori de utilaje de construcții din Europa, 2022 a fost mai ales despre consolidare, stock management ( controlul stocurilor) într-o piață cu evol...


Citeste mai mult

În munții arizi din sudul Perului, compania Anglo American a trecut la următorul pas în industria minieră: un gigantic complex de exploatare a cuprului, la suprafață, este exploatat în mare parte cu roboți.Pe un drum de mină prăfuit din munții Anzi, un o basculantă rigid...


Citeste mai mult

Conveierele mobile cu bandă MOBIBELT de la Kleemann asigură o organizare mai flexibilă a proceselor de lucru pe șantiere, fiind utilizate pentru eficientizarea proceselor logistice. Aceste conveiere mobile extind în mod flexibil raza de acțiune a instalațiilor de concasare și sortare ș...


Citeste mai mult

Datorită proprietăților unice ale bazaltului local și creșterii cererii, compania RF Sand-Baggerarbeiten und Steingewinnungsgesellschaft GmbH, din Germania, avea nevoie de un concasor primar mobil puternic, care să poată face față provocărilor. Pentru a crește producția, conducerea compa...


Citeste mai mult