Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

UTILBEN a introdus în portofoliul său autogrederele HBM-NOBAS

UTILBEN a introdus în portofoliul său autogrederele HBM-NOBAS

Autogrederele HBM-NOBAS sunt apreciate pentru tehnologia de top pe care o folosesc, aspect care le face ideale pentru lucrări de infrastructură și lucrări de terasament. Autogrederele HBM-NOBAS sunt ajutorul potrivit dacă aveți de efectuat lucrări terestre pregătitoare, lucrări terestre principale sau finisări de lucrări terestre. Dezvoltarea și producția autogrederelor are loc în Germania, o garanție a înaltei calități, a fiabilității și a rigorii care însoțesc produsele HBM-NOBAS. Compania are clienți în peste 100 de țări din întreaga lume, o dovadă a aprecierii de care se bucură brand-ul german la nivel mondial.
Autogrederele HBM-NOBAS au intrat în oferta UTILBEN, companie românească de prestigiu, cu 15 ani de experiență în industrie și 100 de angajați profesioniști. UTILBEN vine astfel în întâmpinarea clienților care au nevoie de un utilaj puternic și de încredere. Fără îndoială, HBM-NOBAS este răspunsul căutărilor dumneavoastră, un producător de autogredere care are o cotă de piață de peste 70% la nivel european și este unul dintre principalii jucători la nivel mondial în materie de autogredere.

Beneficii unice ale achiziției unui autogreder HBM-NOBAS de la UTILBEN:

  • Garanție extinsă de până la 3 ani
  • Vânzare rapidă din stoc
  • Leasing cu dobândă 0%
  • Posibilitate de închiriere
  • Închiriere cu posibilitate de achiziție
  • Ocazia de a testa utilajele înainte de achiziție
  • Buyback pentru utilajele achiziționate de la UTILBEN


Autogrederul HBM BG 180 TA-7 este recomandarea UTILBEN, un utilaj performant, care se remarcă prin durabilitate și forță. Combină performanțele înalte, cu emisiile reduse și reușește să îndeplinească cele mai solicitante sarcini. În plus, HBM BG 180 TA-7 este ușor de manevrat chiar și în spații înguste, datorită dimensiunilor compacte și sistemului articulat de virare. Lungimea totală a autogrederului HBM BG 180 TA-7, cu lamă frontală și scarificator, este de 10.285 de milimetri, lățimea de 2.684 de milimetri și înălțimea de 3.220 de milimetri.

Detaliile tehnice cheie sunt transmisia 6x6, motor de 205 cai putere, greutate operațională de 19 tone, lamă frontală de tip buldozer, lamă centrală și scarificator. La capitolul avantaje, enumerăm vizibilitatea excelentă pentru operator și gradul sporit de confort, motorul silențios și accesul facil la componente. Autogrederul HBM BG 180 TA-7 este ideal pentru construcția de drumuri, proiecte de infrastructură rutieră și feroviară, piste aeroportuare, terenuri de sport și agrement, precum și alte lucrări de construcții care necesită aportul unui utilaj puternic și rezistent.

Autogrederul HBM BG 180 TA-7 este dotat cu un motor diesel Perkins de 205 cai putere, care respectă normele de poluare Stage V, ceea ce îl face perfect pentru țara noastră. Sistemul de transmisie al autogrederului HBM BG 180 TA-7 este unul deosebit de performant și poartă semnătura ZF. Transmisia hidrodinamică ZF are convertizor de cuplu, care adaptează puterea în timp real în funcție de sarcina de lucru. Autogrederul HBM BG 180 TA-7 are două axe spate motoare și o axă față viratoare.

Cabina respectă standardele ROPS/FOPS, iar panoul de bord afișează informații dintre cele mai utile: temperatura motorului, presiunea uleiului de motor, nivelul de combustibil, turația motorului, timpul de lucru și altele. Pentru un grad ridicat de confort, autogrederul HBM BG 180 TA-7 este dotat cu un performant sistem de încălzire și aer condiționat, iar scaunul operatorului este ajustabil.

HBM-NOBAS se concentrează pe oferirea de soluții diverse, de la gama largă de autogredere, la dotarea acestora cu accesorii și atașamente dintre cele mai utile. Filosofia companiei este de a se adapta la nevoile clientului, indiferent cât de specifice sunt acestea. Fie că vorbim despre construcția de drumuri, munci forestiere, activități miniere, domeniul militar sau lucrări municipale.

HBM-NOBAS a luat naștere prin contopirea companiilor HBM și NOBAS, ambele cu o lungă tradiție în fabricarea de utilaje. NOBAS a produs primele sale tractoare în anul 1931, în orașul german Nordhausen, pentru ca apoi să facă tranziția către fabricarea de excavatoare, până în anul 1990. HBM are o vastă experiență în manufacturarea de autogredere, respectiv între anii 1956 și 1990, în fabrica sa din orașul german Halle. În 1993, ambele companii au fost achiziționate de GP Papenburg Maschinenbau și așa s-a format HBM-NOBAS.

UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!
Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca
Telefon: 0733 040 000
Email: contact@utilben.ro
Website: www.utilben.ro

Machinery

Recent Posts:

Liebherr a prezentat noul său graifer GMM 50-5, destinat celor mai solicitante aplicații din industria de reciclare și manipulare a deșeurilor. Proiectat inteligent, graiferul tip portocală cu cinci gheare nu a fost dezvoltat doar pentru clienți, ci și mai ales în colaborare cu aceștia...


Citeste mai mult

Bazându-se pe succesul încărcătoarelor frontale compacte Cat® M-Series, noile încărcătoare frontale Cat® 906, 907 și 908 de următoarea generație se prezintă cu o cabină a operatorului reproiectată, care valorifică la maximum tehnologiile Cat exclusive ce îm...


Citeste mai mult

Cu instalațiile deplasabile de concasare și sortare din seria NW Rapid™, nu mai este necesar să se facă compromisuri între timp, mobilitate și capacitate de producție și se poate profita de noi oportunități de afaceri. Echipamentele deplasabile sunt concepute special pentru prod...


Citeste mai mult

Valoarea brandului Hyundai constă în promisiunea şi e fortul de a livra mai multă performanţă şi beneficii prin produsele şi serviciile oferite. Cu investiţii masive în calitate şi inginerie inovativă, Hyundai oferă clienţilor săi tehnologie superioară de nivel mondial, sus...


Citeste mai mult