Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

UTILBEN a primit trofeul Best Sales Performance la nivel european din partea producătorului Çukurova

UTILBEN a primit trofeul Best Sales Performance la nivel european din partea producătorului Çukurova

UTILBEN este lider în vânzări pe gama de buldoexcavatoare Çukurova! Compania românească a primit trofeul Best Sales Performance, în cadrul unui eveniment la care au participat furnizori de utilaje din întreaga lume. Cu această ocazie, delegația UTILBEN a avut oportunitatea de a descoperi în premieră noile buldoexcavatoare Çukurova, ce vor fi disponibile clienților din România începând de anul viitor. Vă dezvăluim doar atât: accentul cade pe inovație și durabilitate, precum și pe un design mai atractiv!

Buldoexcavatoarele Çukurova se remarcă datorită componentelor premium care le alcătuiesc: motor Perkins Stage V, transmisie Carraro, pompă hidraulică Bosch, pompă de injecție John Deere. Cumulate, toate acestea reprezintă o garanție incontestabilă a calității. În plus, aveți certitudinea că veți achiziționa un utilaj fiabil la un preț corect. O nevoie tot mai mare a clienților din România, dacă ținem cont că dezvoltarea infrastructurii din țara noastră este prioritară, iar Uniunea Europeană ne sprijină cu fonduri prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

În acest articol, vă vom prezenta vârful de lance al producătorului Çukurova: modelul 888. Acesta este un utilaj care se pliază pe nevoile pieței de profil din țara noastră, pentru că este capabil să îndeplinească și cele mai riguroase cerințe. Buldoexcavatorul Çukurova 888 este un echipament robust și puternic, apreciat la scară largă datorită unui set de trăsături pe care le vom detalia în cele ce urmează.

Motorul diesel Perkins Stage V, de 100 de cai putere, vă asigură toată forța necesară pentru a obține performanțe de top și un nivel maxim de productivitate pe orice șantier. Un aspect deloc de neglijat, acest motor se supune reglementărilor de mediu aflate în vigoare și emite un nivel scăzut de emisii poluante. Echilibrul este asigurat de maniera în care a fost proiectat buldoexcavatorul Çukurova 888, astfel încât greutatea să fie distribuită în mod egal între cele două punți. Rezultatul se traduce în ușurință în operare și o stabilitate optimă.

Buldoexcavatorul Çukurova 888 este un etalon în materie de control, grație celor două joystick-uri hidraulice care acționează cupa frontală și brațul de excavare. Datorită acestora, operatorul va depune mai puțin efort pentru a-și face treaba și, totodată, va fi mai precis în mișcări. În fond, acuratețea este una dintre marile calități ale buldoexcavatorului Çukurova 888. Cele două joystick-uri hidraulice îi asigură utilizatorului un control fin asupra manevrelor pe care le efectuează și o stabilitate optimă.

Siguranța operatorului nu este nici ea ignorată, iar dovadă stă cabina de tipul ROPS/FOPS, care oferă protecție împotriva răsturnării și împotriva pericolelor externe. Și, pentru că tot am ajuns la cabină, trebuie să știți că aceasta vă oferă un înalt grad de vizibilitate, grație parbrizului generos și geamurilor de mari dimensiuni, fabricate din sticlă securizată. În completare, buldoexcavatorul Çukurova 888 este echipat cu semnale acustice și vizuale de prevenire a operatorului în caz de pericol.

Aspectul exterior al buldoexcavatorului Çukurova 888 exprimă forță, agresivitate și durabilitate. Adică, întocmai caracteristicile care l-au făcut să fie atât de apreciat de către clienții din România. Elementele de design nu sunt doar atractive, ci și practice. Un exemplu în acest sens este forma și deschiderea largă a capotei, care îi permite operatorului accesul facil la componente și, implicit o mentenanță fără bătăi de cap. În plus, punctele de gresare sunt atent izolate, astfel încât impuritățile și umezeala să nu afecteze buna funcționare a utilajului.

Compania Çukurova Makina a fost fondată în anul 1968 și a fabricat utilaje sub licența John Deere, în Turcia. Totuși, 18 ani mai târziu, s-a luat decizia de a renunța la colaborarea cu producătorul american și de a construi propriile echipamente de construcții. Mutarea s-a dovedit a fi una câștigătoare, dat fiind faptul că produsele Çukurova sunt comercializate astăzi în peste 50 de țări din întreaga lume, între care și România. Printre utilajele fabricate în Turcia, se numără stivuitoare, încărcătoare frontale, excavatoare și, desigur, buldoexcavatoare.

Lista de avantaje ale utilajelor Çukurova poate continua, însă vă invităm să accesați site-ul www.utilben.ro sau să luați legătura cu un consultant UTILBEN la numărul de telefon 0733 040 000, pentru a afla toate beneficiile pe care vi le pot aduce aceste buldoexcavatoare de top.

 

         


             

Sediul UTILBEN Cluj-Napoca
Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Sediul UTILBEN Baciu
Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj
Sediul UTILBEN București
Adresa: Strada Ithaca, nr. 400, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu
Sediul UTILBEN Iași
Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași
Telefon: 0733 040 000
Email: contact@utilben.ro
Website: www.utilben.ro


UTILBEN, garanția utilajelor fiabile

  • 16 ani de experiență în industrie
  • 3.300 de utilaje vândute
  • 130 de angajați profesioniști
  • 500 de furnizori parteneri
  • 30.000 de produse pe website
Machinery

Recent Posts:

Hyundai Construction Equipment a prezentat la târgul comercial internațional Bauma 2022 conceptul său de excavator pe roți HW155H, dezvăluind viziunea sa asupra sistemelor de propulsie ale viitorului. Excavatorul expus este echipat cu o celulă de combustibil pe bază de hidrogen care furn...


Citeste mai mult

Grupul Wirtgen și-a demonstrat din nou puterea imensă de inovare la München, prezentând soluții de pionierat durabile pentru construcția de drumuri, pe un spațiu expozițional de 13 000 metri pătrați. Împreună cu John Deere, Grupul Wirtgen a fost al doilea cel mai mare expoz...


Citeste mai mult

De 21 de ani, compania GET Erdarbeiten & Tiefbau GmbH oferă servicii cu valoare adăugată pe șantiere de construcții civile din domeniile demolării, drenajului și lucrărilor de terasament. Transportul de materiale în vrac și a mașinilor de construcții, precum și reciclarea mobil...


Citeste mai mult

Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) a introdus două modele de basculante articulate în linia sa în plină expansiune de echipamente grele pentru construcții și pentru terasament.Basculantele articulate sunt primul rezultat vizibil al cooperării dintre HCEE și Hyundai Doosan...


Citeste mai mult