Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

UTILBEN este dealer exclusiv al tiltratoarelor Steelwrist

UTILBEN este dealer exclusiv al tiltratoarelor Steelwrist

Tiltratorul este o cuplă hidraulică destinată, cu precădere, excavatoarelor și buldoexcavatoarelor. Tiltratorul este, de fapt, o cuplă rapidă care permite mișcarea la 360° a unui atașament. Cu ajutorului unui tiltrator, munca dumneavoastră devine  mai precisă și productivitatea crește exponențial. Tiltratorul a fost introdus pe piața din Suedia în anii ‘80 și a devenit rapid o echipare standard pentru 90% din excavatoarele care au o greutate de operare cuprinsă între 3 și 30 de tone. Astăzi, tiltratorul este un accesoriu răspândit la nivel mondial și a depășit demult granițele patriei sale.

Steelwrist este o companie suedeză fondată în anul 2005 care a devenit rapid un etalon în domeniul tiltratoarelor grație inovației continue și investițiilor în tehnologie. În anul 2011, a lansat pe piață primul tiltrator complet turnat din oțel și deține mai multe brevete de invenție pentru produsele excepționale pe care le-a creat în cei doar 16 ani de activitate. Steelwrist a încheiat parteneriate cu producători de renume, între care Volvo, JCB și Yanmar.

UTILBEN a devenit dealer exclusiv al produselor Steelwrist, un parteneriat care vine în sprijinul constructorilor din România care își doresc o productivitate maximă și care vor să obțină profit cât mai mare într-un timp cât mai scurt.
Există mai multe modele de tiltratoare pe piață, așa că trebuie să faceți o alegere care să se adapteze perfect tipului dumneavoastră de activitate și care să vă crească veniturile garantat. Iată trei lucruri pe care să le luați în considerare când achiziționați un tiltrator:

1. Cuplă cu prindere directă sau cuplă rapidă?
În ceea ce privește miniexcavatoarele, greutatea tiltratorului este esențială pentru stabilitatea utilajului, precum și pentru siguranța și confortul operatorului. În acest caz, cea mai bună alegere este prinderea directă în detrimentul cuplei rapide, pentru că un tiltrator cu prindere directă are o greutate redusă.
Totuși, dacă trebuie să întrebuințați un picon, este preferabil să folosiți o cuplă rapidă și un tiltrator într-o manieră complementară, pentru a înlătura cu ușurință tiltratorul atunci când nu aveți nevoie de el. Ca regulă de bază, dacă nu veți întrebuința des piconul, folosiți prinderea directă pentru utilajele sub 6 tone și cupla rapidă pentru cele peste 14 tone.

2. Cu graifer sau fără?
Unele tiltratoare sunt dotate cu graifer, în funcție de modelul ales. Un graifer integrat vă va fi de un real ajutor dacă trebuie să înlăturați obstacole sau să mutați diferite obiecte grele dintr-o parte în alta. Iar faptul că aveți această unealtă la îndemână tot timpul vă va face mai productiv și mai rapid. Un grilaj metalic, un capac de canalizare, o bordură de mari dimensiuni sau țevi, toate devin ușor de manipulat și de transportat cu ajutorul unui tiltrator cu graifer.
Recomandarea noastră este să optați pentru un tiltrator cu graifer dacă folosiți utilaje de peste 14 tone. Veți putea îndeplini o multitudine de sarcini și veți excela la capitolul eficiență.

3. Convențional sau inovator?
Fără un tiltrator, va trebui să faceți foarte multe mișcări și mutați utilajul în poziția ideală pentru a vă face treaba. Tiltratorul transformă „timpul de condus” în „timp de muncă”, pentru că puteți să lucrați în orice poziție cu atașamentul dorit.
Cu un tiltrator, veți fi mai productiv pentru că veți îndeplini mai ușor și mai repede sarcinile dificile și veți obține un profit mai mare pentru că veți putea realiza noi tipuri de lucrări, care nu erau posibile fără acest accesoriu. Totodată, veți face economii pentru că un tiltrator poate înlocui cu succes unul sau mai mulți oameni.

Tiltratorul poate fi descris ca o încheietură mobilă care unește brațul excavatorului de atașament. Datorită cuplei rapide și a axului rotativ, tiltratorul poate fi folosit și în combinație cu un picon, graifer sau melc. Pe măsură ce gradul de complexitate al unei lucrări crește, crește și productivitatea în muncă dacă folosiți un tiltrator. Concret, experții în domeniu estimează că eficiența pe șantier crește cu până la 35% față de condițiile normale de lucru dacă folosiți un tiltrator.
Accesați site-ul www.utilben.ro și descoperiți chiar acum care tiltrator este cel mai potrivit pentru utilajul dumneavoastră!


UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!
Adresă: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca
Telefon: 0733 040 000
Email: contact@utilben.ro
Website: www.utilben.ro

Machinery

Recent Posts:

Liebherr a prezentat noul său graifer GMM 50-5, destinat celor mai solicitante aplicații din industria de reciclare și manipulare a deșeurilor. Proiectat inteligent, graiferul tip portocală cu cinci gheare nu a fost dezvoltat doar pentru clienți, ci și mai ales în colaborare cu aceștia...


Citeste mai mult

Bazându-se pe succesul încărcătoarelor frontale compacte Cat® M-Series, noile încărcătoare frontale Cat® 906, 907 și 908 de următoarea generație se prezintă cu o cabină a operatorului reproiectată, care valorifică la maximum tehnologiile Cat exclusive ce îm...


Citeste mai mult

Cu instalațiile deplasabile de concasare și sortare din seria NW Rapid™, nu mai este necesar să se facă compromisuri între timp, mobilitate și capacitate de producție și se poate profita de noi oportunități de afaceri. Echipamentele deplasabile sunt concepute special pentru prod...


Citeste mai mult

Valoarea brandului Hyundai constă în promisiunea şi e fortul de a livra mai multă performanţă şi beneficii prin produsele şi serviciile oferite. Cu investiţii masive în calitate şi inginerie inovativă, Hyundai oferă clienţilor săi tehnologie superioară de nivel mondial, sus...


Citeste mai mult