Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

UTILBEN este furnizor al nacelelor Movex, combinația ideală dintre polivalență și performanță

UTILBEN este furnizor al nacelelor Movex, combinația ideală dintre polivalență și performanță

Nacelele sunt echipamente absolut necesare pentru lucrări de construcții, de întreținere, mentenanță, renovări, inspecții, amenajări și alte activități conexe. Când deții o nacelă pe autoșasiu, devii și mai productiv pentru că te poți deplasa cu utilajul de ridicat oriunde s-ar afla proiectul!

UTILBEN vă recomandă nacelele pe autoșasiu Movex, pentru că sunt utilaje fabricate integral în Spania, de o companie cu 74 de ani de experiență în domeniul tehnic. Ca urmare, produsele care ies de pe linia de producție sunt performante, versatile și rezistente la sarcini dintre cele mai solicitante.

Nacelele pe autoșasiu au o varietate de aplicații, ceea ce le face ideale pentru diversificarea activității unei firme și, implicit, pentru creșterea veniturilor. Iar nacelele pe autoșasiu Movex sunt recunoscute în toată lumea și apreciate pentru calitățile lor incontestabile: tehnologie de vârf, mobilitate excepțională și performanțe de top!Beneficiile nacelelor Movex:

 • Fabricate în Spania
 • Garanție 1 an pe componente
 • Garanție 2 ani pentru șasiu
 • Raport excelent calitate-preț
 • Costuri mici de întreținere
 • Conforme cu normele europene


UTILBEN vă recomandă nacelele pe autoșasiu Movex seriile TLR, TLF și TLH. Acestea au un spectru larg de întrebuințări și se potrivesc unei multitudini de operațiuni. Scopul achiziției unei nacele pe autoșasiu este diversificarea activității, ceea ce se traduce în profit garantat!

Movex Seria TLR sunt concepute pentru camioane de 3,5 tone și ajung la înălțimi de 16, 18 și 20 de metri. De aici, și denumirile celor 3 modele din această gamă: TLR 16, TLR 18 și TLR 20. Marele avantaj al nacelelor pe autoșasiu din seria TLR este șasiul IVECO Daily Euro 6, renumit pentru rezistență și fiabilitate.

Movex TLF 15 este o nacelă pe autoșasiu montată pe un performant Renault Master. Înălțimea de lucru este de 15,4 metri, iar lungimea maximă atinsă la orizontală este de 8,6 metri. Sarcina netă este de 200 de kilograme, iar rotirea brațului se face la 420 de grade. Această nacelă pe autoșasiu este ideală pentru sarcinile care necesită transportul de scule și echipamente sau diverse materiale.

Movex Seria TLH este gama ecologică a producătorului spaniol, întrucât platformele de lucru aeriene sunt alimentate integral electric. Modelele TLH 16, TLH 18 și TLH 20 sunt, practic, unități hibride, deoarece motorul cu ardere internă, diesel Euro 6, este folosit exclusiv pentru transport. Seria TLH este optimă pentru munca în zone rezidențiale, întrucât nu poluează fonic.

Compania Movex a fost fondată în anul 1949, iar renumele și l-a creat în 1971 odată cu fabricarea unei macarale care ridica 25 de tone la 32 de metri înălțime. Astăzi, 74 de ani mai târziu, compania spaniolă a vândut peste 6.000 de nacele în Europa și livrează utilaje pe 3 continente: Europa, Africa și Asia. Este un indicator clar al înaltei calități în materie de standarde de producție și materiale folosite, alături de tehnologii eficiente.

Pentru mai multe informații despre nacelele pe autoșasiu Movex, accesați site-ul www.utilben.ro sau apelați 0733 040 000, iar un consultant vă va oferi toate detaliile de care aveți nevoie. Alegeți nacelele Made in Spania, o garanție a calității și excelenței!

 


Sediul UTILBEN Cluj-Napoca
Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Sediul UTILBEN Baciu
Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj

Sediul UTILBEN București
Adresa: Strada Ithaca, FN, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu

Sediul UTILBEN Iași
Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

UTILBEN

 • 17 ani de experiență în industrie
 • 3.500 de utilaje vândute
 • 120 de angajați profesioniști
 • 500 de furnizori parteneri
 • 30.000 de produse pe website
 • 100.000 followers pe social media


Servicii UTILBEN

 • Vânzare de utilaje noi și second-hand
 • Vânzare de atașamente
 • Vânzare de piese de schimb
 • Închiriere de utilaje
 • Rețea națională de service
 • Unități de service mobil
 • Finanțare achiziție
 • Consultanță de specialitate
Machinery

Recent Posts:

Keestrack are o reputație solidă în ceea ce privește echipamentele inovatoare și eficiente din punct de vedere al costurilor, fiind într-o căutare continuă a celor mai bune performanțe la cel mai mic cost pe tonă produsă.Producătorul de echipamente mobile de concasare și sorta...


Citeste mai mult

În lume, milioane de kilometri de drumuri poartă semnătura BOMAG. Timp de peste 60 de ani, istoria companiei BOMAG a fost sinonimă cu istoria construcției de drumuri. Cu know-how-ul acumulat, BOMAG a stabilit ritmul pentru întreaga industrie de infrastructură rutieră.Societatea Gen...


Citeste mai mult

Compania FPM.BV continuă să-și consolideze poziția în domeniul utilajelor industriale, extinzându-și portofoliul pentru a răspunde cererii crescute din domeniul construcțiilor și al agriculturii. Cu o experiență de peste 19 ani în industrie și un angajament ferm față d...


Citeste mai mult

Compania Keohane Readymix din comitatul irlandez Cork, este o afacere de familie ce se desfășoară de-a lungul a trei generații. Compania s-a dezvoltat rapid fiind astăzi un furnizor prosper de beton gata de amestec, blocuri de beton, agregate și nisip. Toate materialele de construcție sunt pr...


Citeste mai mult