Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

UTILBEN susține constructorii din Moldova cu un sediu de service în Iași

UTILBEN susține constructorii din Moldova cu un sediu de service în Iași

Compania UTILBEN a mers mai departe de misiunea de a furniza utilaje fiabile și a trecut la nivelul următor în materie de întâmpinare a nevoilor clienților săi. Mai exact, de a le oferi clienților servicii ireproșabile și de a fi mai aproape de ei. În decursul unui singur an, UTILBEN a inaugurat 3 sedii de service la nivel național: în octombrie 2021, deschide un sediu în București, în decembrie 2021, inaugurează al doilea sediu din Cluj, iar în iulie 2022, a venit rândul Iașiului.

Scopul sediului de service din Iași este de a fi mai aproape de clienții din Moldova și de a contribui activ la dezvoltarea mediului antreprenorial din zonă. Ruben Marian, CEO-ul și fondatorul UTILBEN, dezvăluie ce stă în spatele investițiilor făcute de compania clujeană:

Anul trecut, am deschis două sedii multifuncționale, specializate în service de utilaje și vânzări. Unul este în București, iar celălalt este în localitatea clujeană Baciu. De curând, am inaugurat un sediu în Iași, pentru a fi mai aproape de clienții noștri din Moldova. Misiunea noastră este să le oferim clienților din industrie cel mai înalt grad de satisfacție posibil, acesta fiind principalul motiv pentru care investim puternic în crearea unei rețele performante de service.”

UTILBEN nu se va opri însă aici. Planul pe termen scurt și mediu este deschiderea mai multor sedii de service la nivel național, astfel încât toate zonele țării să fie acoperite. Scopul este ca toți clienții UTILBEN din România să aibă acces la servicii profesioniste de reparații, tinichigerie și vopsitorie, diagnoză și revizii, punere în funcțiune și mentenanță. Toate, realizate de specialiști cu o vastă experiență în domeniul utilajelor de construcții.

Ruben trece în revistă și planurile de dezvoltare a companiei pe care o conduce: ”Urmează să investim peste 2 milioane de euro în dezvoltarea service-ului la nivel național și în creșterea flotei de utilaje destinate închirierii. Ne dorim să le furnizăm clienților noștri produse excepționale și servicii fără cusur, să reprezentăm o binecuvântare pentru toți cei peste 120 de angajați UTILBEN și să devenim un exemplu de bune practici pentru furnizorii și partenerii noștri.”

Deschiderea de sedii de service este dublată de creșterea flotei de mașini de service, o strategie care vine în ajutorul clienților care nu pot transporta utilajul sau care au nevoie de o intervenție rapidă. Unitățile mobile de service UTILBEN pot interveni oriunde în țară în maximum 48 de ore de la semnalarea unei defecțiuni sau necesitatea unei revizii sau punere în funcțiune.

Sediul din Iași reprezintă o nouă victorie importantă pentru UTILBEN, care a demonstrat astfel că o companie 100% românească poate avea succes printr-o strategie eficientă de creștere, investiții puternice și angajați profesioniști și dedicați. După mai bine de 16 ani de activitate, UTILBEN își menține ritmul accelerat de dezvoltare și demonstrează asta prin extinderea la nivel național.

Noul sediu UTILBEN se află pe strada Transagropolis, numărul 4, în localitatea Lețcani din județul Iași. Acolo, vă așteaptă o gamă largă de utilaje noi și second-hand, un atelier performant de service, unități de service mobil, piese și atașamente multi-brand și utilaje destinate închirierii.

UTILBEN, garanția utilajelor fiabile!
Telefon: 0733 040 000
Email: contact@utilben.ro
Website: www.utilben.ro

Industry

Recent Posts:

În era construcțiilor inteligente, buldoexcavatoarele moderne de la JCB se remarcă prin inovație și fiabilitate. Aceste utilaje, dotate cu tehnologie de ultimă generație și caracteristici avansate, transformă modul în care sunt realizate lucrările pe șantier. De la eficiența c...


Citeste mai mult

Cu o tradiţie de peste 28 de ani, AIC Trucks dezvoltă permanent serviciile integrate pe care le oferă,bdovedind că este permanent aproape de client, reușind nu numai să asigure servicii de calitate de vânzare camioane noi sau uzate, respectiv de întreţinere și reparaţii, dar și...


Citeste mai mult

Mike Gidaspow, vicepreședinte al departamentului de produse, servicii și soluții Komatsu, și-a făcut timp pentru a discuta la începutul anului cu o echipă de jurnaliști de la „Equipment Today” despre industria construcțiilor, reflectând asupra anului 2023 și privind ...


Citeste mai mult

Companiile care reciclează asfaltul vechi creează noi surse de venit.Această industrie se confruntă cu numeroase provocări, cum ar fi costurile ridicate de îndepărtare a pavajului și de transport a materialului, în condițiile în care se asigură în același timp prote...


Citeste mai mult