Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

Un parteneriat de succes - KEESTRACK și CTE SOLUTION

Un parteneriat de succes - KEESTRACK și CTE SOLUTION

La un an de la semnarea parteneriatului între KEESTRACK şi CTE SOLUTION ca dealer unic pentru vânzarea de utilaje şi service echipamente KEESTRACK în România, poziţionarea acestui brand în piaţă de utilaje mobile de sortare-concasare începe să se consolideze semnificativ.

Cu referinţe sonore din domeniul producţiei de agregate, demolări sau reciclare, KEESTRACK oferă satisfacţie utilizatorilor prin performanţă ridicată şi costuri de utilizare dintre cele mai scăzute.
Brandul KEESTRACK se identifică prin atenţia la detaliile constructive, prin calitatea înainte de toate, prin inovaţiile sale, care răspund nevoilor şi solicitărilor celor mai exigente ale clienţilor din diverse domenii şi industrii.

Completând toate acestea cu experienţă şi profesionalismul CTE SOLUTION în domeniul echipamentelor de construcţii şi de sortare-concasare, parteneriatul KEESTRACK şi CTE SOLUTION reuşeşte să se impună într-o perioadă de instabilitate economică mondială marcată de creşterea continuă a preţurilor şi termene de livrare tot mai mari.

În calitatea sa de dealer exclusiv al KEESTRACK în România, pe lângă preocuparea permanentă a dezvoltării cunoştinţelor de produs, CTE SOLUTION acordă o mare importanţă activităţii aftersales.

Acest lucru este foarte important în crearea unor parteneriate durabile şi se datoreşte în primul rând factorului uman, prin experienţă şi longevitatea în cadrul companiei CTE SOLUTION, precum şi specializării continue a inginerilor noştri prin cursuri şi schimburi de experienţe la fabricile producătorului.

CTE SOLUTION investeşte susţinut în dezvoltarea parteneriatelor pe termen lung şi prin vizite alături de clienţi la fabricile producătorului sau la evenimente de tip Demo-Day organizate în Europa direct în cariere sau site-uri de reciclare.

Faptul că în ţări nordice foarte dezvoltate (exemplu Norvegia) KEESTRACK este lider de piaţă nu este deloc întâmplător şi se datorează atât calităţii şi performanţelor gamei de echipamente cât şi dezvoltării în paralel cu utilajele clasice Diesel-Hidraulic a gamei Diesel-Electric şi Full Electric.

Componenta ZERO EMMISIONS, unde Keestrack este cel mai avansat dintre toţi producătorii de utilaje mobile de acest gen nu este importantă doar pentru mediu, ci este un mare beneficiu pentru utilizatorul final.
Deşi costul de achiziţie al variantelor Diesel-Electric este mai ridicat, beneficiile pe care clientul le înregistrează în exploatare justifică această alegere:

  • Consumul de motorină pentru un utilaj Diesel-Electric este semnificativ mai scăzut comparativ cu acelaşi echipament în variantă Diesel-Hidraulic!
  • Costuri de întreţinere şi mentenanţă mult mai reduse!
  • Toate utilajele Diesel-Electric Keestrack pot fi alimentate electric de la reţea!
  • Generator detaşabil de pe şasiu, pentru a nu sta în praf în timpul funcţionării, sau dacă există o sursă de curent, utilajul poate fi alimentat electric şi generatorul utilizat în altă parte!
  • Mai multe utilaje din flux pot funcţiona alimentate de exemplu de la generatorul concasorului primar!
  • Deşi sunt utilaje mobile pe şenile, ele pot fi comandate în varianta Full-Electric fără generator!

Cu preocuparea de a fi cât mai aproape de realităţile pieţei şi de a identifica nevoile specifice ale clienţilor noştri, asigurăm o disponibilitate permanentă de maşini în stoc, oferind totodată clienţilor noştri posibilitatea de a vedea maşinile în realitate şi a avea prezentări tehnice ale acestora.

Referinţele din ţară ne oferă posibilitatea să invităm clienţii noştri să participe la demonstrarea performanţei utilajelor KEESTRACK în teren precum şi facilitatea unor schimburi de experienţe şi bune practici cu utilizatori ai utilajelor KEESTRACK.

În completarea acestora, CTE SOLUTION organizează vizite la fabricile producătorului, acolo unde suntem primiţi cu porţile deschise pentru a vedea cum se produc aceste utilaje, pe întregul flux de fabricate, acolo unde detaliile sunt evidente şi relevante.

Calitate în fiecare detaliu este promisiunea unui producător conectat la realităţile şi nevoile utilizatorilor, un producător care inovează continuu pentru a creşte perfomanta şi a scădea costurile de producţie.
Promisiunea CTE SOLUTION este accea de a fi alături de clienţii săi, pe toată durata de viaţă a utilaielor, cu servicii şi piese de schimb, cu know-how tehnic şi cu toată disponibilitatea specifică unui dealer în a cărui cultură se găseşte parteneriatul pe termen lung cu clienţii săi.

Industry

Recent Posts:

Vizita la cursele din seria Superbike de pe circuitul de la Imola a reprezentat și o oportunitate de a discuta cu reprezentanții Prometeon despre evenimentul în sine, precum și despre experiența lor de până acum pe piața anvelopelor pentru vehicule comerciale și despre planurile p...


Citeste mai mult

Actuala criză a energiei a făcut ca valoarea costului de producție în parcurile eoliene, de 245 - 320 lei/MWh, să fie profitabil și fără subvenții pentru energii regenerabile de la Guvern. La ora actuală, prețul orar al energiei vândute pe piața spot este în creștere ac...


Citeste mai mult

La Skanska, una dintre cele mai mari companii de construcții din țările nordice, au început să sosească primele dintre cele patru noi instalații de foraj frontal pe roți de la Epiroc - un model Boomer E20 S și trei modele Boomer XE3. Dispunând de caracteristici funcționale avans...


Citeste mai mult

Epiroc joacă un rol esențial în îmbunătățirea serviciilor de foraj din Cehia. Compania Explosia duce performanța și sustenabilitatea forajului la un alt nivel în carierele din Republica Cehă.Cu câțiva ani în urmă, divizia Fospol a companiei cehe Explosia A.S. ...


Citeste mai mult