Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

Wirtgen Group - INNOVATION. PERFORMANCE. PARTNERS.

Wirtgen Group - INNOVATION. PERFORMANCE. PARTNERS.

GRUPUL WIRTGEN A STÂRNIT EMOȚII LA CONEXPO 2020

Cu mai mult de 30 de produse expuse, inclusiv 10 produse în premieră mondială alături de o prezentare interactivă a tehnologiilor, standul Grupului Wirtgen, de 2.800 mp, a constituit un veritabil magnet pentru vizitatorii expoziției internaționale Conexpo-Con / Agg 2020, desfășurat în perioada 10 – 13 martie la Las Vegas. Noile mașini de frezare la rece de mare capacitate de la Wirtgen, de ultimă generație, au captat în mod deosebit interesul publicului.

WIRTGEN MILL ASSIST: VEDETA NOII GENERAȚII DE MAȘINI DE FREZARE LA RECE DE MARE CAPACITATE
Publicul profesionist a fost impresionat în mod special de modelele W 220 Fi și W 250 Fi, «navele amiral» ale noii generații de mașini de frezare la rece de mare capacitate, prezentate în premieră mondială. La fel ca toate celelalte mașini de frezare la rece de mare capacitate din noua serie F, aceste două noi modele au stabilit la rândul lor noi standarde în ceea ce privește performanțele de frezare și eficiența mașinii, în special dat orită inovativului sistem de control al operațiunii de frezare „Wirtgen Mill Assist”.

Sub sloganul «Inovații. Performanță. Parteneri», la Conexpo-Con / Agg 2020, Grupul Wirtgen și-a demonstrat poziția de lider tehnologic și de partener de încredere în sectorul construcțiilor.

Sistemul de control al operațiunii de frezare ajută operatorul să optimizeze performanțele mașinii și să reducă considerabil consumul de combustibil și de apă, precum și uzura dinților de frezare. În plus, pe parcursul lucrărilor de frezare la rece, acest sistem asigură scăderea emisiilor de CO2 și a nivelului de zgomot. Experiența practică în domeniu arată că operatorii folosesc sistemul „Wirtgen Mill Assist” mai mult de 90% din timpul în care funcționează mașina lor, fapt pozitiv, având în vedere reducerea semnificativă a costurilor de exploatare. În plus, două freze de mare capacitate, W 210 Fi și W 207 Fi, și-au făcut debutul în America de Nord, fiind expuse ca un tren de reciclare împreună cu reciclatorul la rece W 380 Cri.

PUTEREA INOVATOARE A GRUPULUI DE COMPANII WIRTGEN
Premierele nord-americane, care au inclus aplicația bazată pe softwareul WITOS Paving Docu de la Vögele, noul compactor pneumatic HP 180i de la Hamm și concasorul mobil cu fălci MOBICAT MC 120 Zi PR O de la Kleemann, au permis grupului să-și c onsolideze rolul de motor de inovație și lider tehnologic în sectorul construcțiilor de drumuri. În plus, mult vizit atul Centru Tehnologic al Grupului Wirtgen a oferit vizitatorilor informații detaliate asupra tehnologiilor aplicative ale diferitelor mărci de produse specializate.

Vizitatorii standului Wirtgen Group din Las Vegas au fost impresionați de noile mașini de frezare la rece de mare capacitate produse de Wirtgen.Vögele a conceput inovatoarea aplicație WITOS Paving Docu special pentru antreprenorii care doresc să înregistreze și să analizeze mai multe date decât temperatura mixturii asfaltice, dar care, totuși, nu au nevoie de toate informațiile cuprinse în aplicația WITOS Paving Plus, care include optimizarea proceselor cu o planificare inițială integrată. Hamm a prezentat la Las Vegas și alte două produse în premieră. Expert în compactarea solului și a asfaltului, Hamm a mai expus compactorul cu role tandem DV+ 70i VV-S și compactorul cu tambur față cu bandaj cu picior bătător, model H20i C P, cu telecomandă de la distanță, o nouă lamă de împingere și cu o capacitate impresionantă de a urca o rampă. Kleemann, specialistul în concasare și sortare mobilă, a expus în premieră și o instalație mobilă de sortare MOBISCREEN MS 952 EVO.

Compactoarele pe pneuri din seria HP de la Hamm sunt destinate lucrărilor de terasare și în construcția de drumuri, pentru lucrări de asfaltare.CONSTRUIREA VIITORULUI ÎMPREUNĂ
Pentru a evidenția apartenența Wirtgen Group la compania americană Deere & Company și pentru a demonstra sinergiile existente în portofoliul de produse, Grupul Wirtgen a prezentat la standul târgului un încărcător cu roți, model 824L, produs de John Deere, alături de o instalație mobilă de sortare MOBISCREEN MS 952 EVO de la Kleemann. Totodată, la standul John Deere, publicul specializat a avut oc azia să vadă un concasor cu con Kleemann MOBICONE MCO 11 PRO interacționând cu un excavator model 300G LC, produs de John Deere.

Noua aplicație de la Vögele, bazată pe software-ul WITOS Paving Docu, permite înregistrarea pe șantier a datelor referitoare la lucrarea de asfaltare și a documentelor însoțitoare, asigurând, totodată, trimiterea automată la sediul central, telematic, a rapoartelor de lucru.Echipamentul mobil de sortare Kleemann MS 952 EVO și încărcătorul frontal pe roți John Deere 824L au evidențiat sinergiile care există între gama de produse a grupului Wirtgen și cea a producătorului american John Deere.

 

Industry

Recent Posts:

Noul Actros F reprezintă calea de intrare în universul camioanelor Mercedes-Benz și se adresează în special acelor clienți care sunt în căutarea unui camion funcțional, dar deosebit de rentabil, cu un raport preț-performanță atractiv și ADN-ul autentic Mercedes-Benz Truck...


Citeste mai mult

Înființat în 1992, Grupul Al Faris este un partener global bine cunoscut companiilor de top din Orientul Mijlociu pentru închirierea de echipamente grele, transporturi grele și operațiuni de ridicare grele pentru proiecte majore de construcții. Pentru transportul și înch...


Citeste mai mult

IRUM a fost fondată în anul 1953 cu scopul de a produce, întreține și repara utilaje și mecanisme agricole și forestiere. În cei aproape 70 de ani de la înființ are, fabrica a trecut prin multiple transformări, ajungând la nivelul unei companii moderne, ce face p...


Citeste mai mult

Iata-ne incheind anul 2020 - un an special ce ne-a determinat sa ne confruntam cu situatii neimaginate anterior si ne-a marcat evident viata personala, profesionala si felul de a fi al fiecaruia dintre noi.Pentru noi CTE SOLUTION – UTILAJE SPECIALIZATE ca si companie, anul 2020 a insemnat mai ...


Citeste mai mult