Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

Wirtgen Group - INNOVATION. PERFORMANCE. PARTNERS.

Wirtgen Group - INNOVATION. PERFORMANCE. PARTNERS.

GRUPUL WIRTGEN A STÂRNIT EMOȚII LA CONEXPO 2020

Cu mai mult de 30 de produse expuse, inclusiv 10 produse în premieră mondială alături de o prezentare interactivă a tehnologiilor, standul Grupului Wirtgen, de 2.800 mp, a constituit un veritabil magnet pentru vizitatorii expoziției internaționale Conexpo-Con / Agg 2020, desfășurat în perioada 10 – 13 martie la Las Vegas. Noile mașini de frezare la rece de mare capacitate de la Wirtgen, de ultimă generație, au captat în mod deosebit interesul publicului.

WIRTGEN MILL ASSIST: VEDETA NOII GENERAȚII DE MAȘINI DE FREZARE LA RECE DE MARE CAPACITATE
Publicul profesionist a fost impresionat în mod special de modelele W 220 Fi și W 250 Fi, «navele amiral» ale noii generații de mașini de frezare la rece de mare capacitate, prezentate în premieră mondială. La fel ca toate celelalte mașini de frezare la rece de mare capacitate din noua serie F, aceste două noi modele au stabilit la rândul lor noi standarde în ceea ce privește performanțele de frezare și eficiența mașinii, în special dat orită inovativului sistem de control al operațiunii de frezare „Wirtgen Mill Assist”.

Sub sloganul «Inovații. Performanță. Parteneri», la Conexpo-Con / Agg 2020, Grupul Wirtgen și-a demonstrat poziția de lider tehnologic și de partener de încredere în sectorul construcțiilor.

Sistemul de control al operațiunii de frezare ajută operatorul să optimizeze performanțele mașinii și să reducă considerabil consumul de combustibil și de apă, precum și uzura dinților de frezare. În plus, pe parcursul lucrărilor de frezare la rece, acest sistem asigură scăderea emisiilor de CO2 și a nivelului de zgomot. Experiența practică în domeniu arată că operatorii folosesc sistemul „Wirtgen Mill Assist” mai mult de 90% din timpul în care funcționează mașina lor, fapt pozitiv, având în vedere reducerea semnificativă a costurilor de exploatare. În plus, două freze de mare capacitate, W 210 Fi și W 207 Fi, și-au făcut debutul în America de Nord, fiind expuse ca un tren de reciclare împreună cu reciclatorul la rece W 380 Cri.

PUTEREA INOVATOARE A GRUPULUI DE COMPANII WIRTGEN
Premierele nord-americane, care au inclus aplicația bazată pe softwareul WITOS Paving Docu de la Vögele, noul compactor pneumatic HP 180i de la Hamm și concasorul mobil cu fălci MOBICAT MC 120 Zi PR O de la Kleemann, au permis grupului să-și c onsolideze rolul de motor de inovație și lider tehnologic în sectorul construcțiilor de drumuri. În plus, mult vizit atul Centru Tehnologic al Grupului Wirtgen a oferit vizitatorilor informații detaliate asupra tehnologiilor aplicative ale diferitelor mărci de produse specializate.

Vizitatorii standului Wirtgen Group din Las Vegas au fost impresionați de noile mașini de frezare la rece de mare capacitate produse de Wirtgen.Vögele a conceput inovatoarea aplicație WITOS Paving Docu special pentru antreprenorii care doresc să înregistreze și să analizeze mai multe date decât temperatura mixturii asfaltice, dar care, totuși, nu au nevoie de toate informațiile cuprinse în aplicația WITOS Paving Plus, care include optimizarea proceselor cu o planificare inițială integrată. Hamm a prezentat la Las Vegas și alte două produse în premieră. Expert în compactarea solului și a asfaltului, Hamm a mai expus compactorul cu role tandem DV+ 70i VV-S și compactorul cu tambur față cu bandaj cu picior bătător, model H20i C P, cu telecomandă de la distanță, o nouă lamă de împingere și cu o capacitate impresionantă de a urca o rampă. Kleemann, specialistul în concasare și sortare mobilă, a expus în premieră și o instalație mobilă de sortare MOBISCREEN MS 952 EVO.

Compactoarele pe pneuri din seria HP de la Hamm sunt destinate lucrărilor de terasare și în construcția de drumuri, pentru lucrări de asfaltare.CONSTRUIREA VIITORULUI ÎMPREUNĂ
Pentru a evidenția apartenența Wirtgen Group la compania americană Deere & Company și pentru a demonstra sinergiile existente în portofoliul de produse, Grupul Wirtgen a prezentat la standul târgului un încărcător cu roți, model 824L, produs de John Deere, alături de o instalație mobilă de sortare MOBISCREEN MS 952 EVO de la Kleemann. Totodată, la standul John Deere, publicul specializat a avut oc azia să vadă un concasor cu con Kleemann MOBICONE MCO 11 PRO interacționând cu un excavator model 300G LC, produs de John Deere.

Noua aplicație de la Vögele, bazată pe software-ul WITOS Paving Docu, permite înregistrarea pe șantier a datelor referitoare la lucrarea de asfaltare și a documentelor însoțitoare, asigurând, totodată, trimiterea automată la sediul central, telematic, a rapoartelor de lucru.Echipamentul mobil de sortare Kleemann MS 952 EVO și încărcătorul frontal pe roți John Deere 824L au evidențiat sinergiile care există între gama de produse a grupului Wirtgen și cea a producătorului american John Deere.

 

Industry

Recent Posts:

Texaco Delo 600 ADF este o nouă tehnologie revoluționară de aditivare și linie de produse concepute pentru a reduce în mod semnificativ înfundarea filtrului de particule diesel (DPF); prelungirea duratei de viață a DPF de până la 2,5 ori pentru un avantaj de retenție de 3 %...


Citeste mai mult

La începutul iernii anului 2020, TERRA PALFINGER a realizat livrarea unui pachet de 10 autocamioane specializate activității de manipulare materiale vrac. Beneficiarul este un antreprenor bine-cunoscut din Ardeal, partener cu tradiție al grupului TERRA România.Cele 10 autocamioane vor...


Citeste mai mult

Doosan Infracore Europe a lansat pe piața mașinilor pentru construcții, ceea ce se spune că este, primul sistem din lume tip „cupă transparentă” instalat pe un încărcător frontal pe roți. „Cupa transparentă” este un sistem care sporește siguranța în op...


Citeste mai mult

LA ÎNCEPUT DE AN TOŢI SUNTEM ÎNCREZĂTORI, NE FACEM PLANURI ŞI SPERĂM CĂ VA FI ȘI MAI BINENu credem că practica managerială a mai fost pusă la încercare vreodată, într-o asemenea manieră, varietate dar şi complexitate de evenimente, care mai de care mai exacerbate ...


Citeste mai mult