Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

Ziua Pasionaților de Utilaje, evenimentul anului pentru fanii echipamentelor fiabile

Ziua Pasionaților de Utilaje, evenimentul anului pentru fanii echipamentelor fiabile

Ziua Pasionaților de Utilaje a reprezentat un real succes și și-a atins scopul de a-i aduce împreună pe antreprenori și oameni de afaceri, constructori și fermieri, furnizori și dealeri, tehnicieni și specialiști, într-un cadru prietenos și accesibil, dar profesionist și tehnicizat, în același timp. Peste 300 de fani ai echipamentelor care ne fac viața și munca mai ușoare s-au întâlnit în casa UTILBEN și s-au bucurat de terenul împânzit cu utilaje și echipamente, accesorii și atașamente, agregate și piese, precum și de zonele destinate expozițiilor și demonstrațiilor.

5 moduri de a vă dezvolta afacerea. Acesta a fost promisiunea UTILBEN. Ziua Pasionaților de Utilaje a însemnat un forum de discuții cu specialiști în domeniu, o licitație de utilaje cu prețul de pornire zero, posibilitatea de a testa cele mai noi echipamente și oportunitatea de a discuta față în față cu producători și furnizori de renume. Mai mult, cei prezenți la ZPU au beneficiat de prețuri speciale, doar în ziua evenimentului.

Ziua Pasionaților de Utilaje a găzduit Academia Profesioniștilor în Utilaje, cel mai important training de profil adresat companiilor care vor să facă performanță în sectorul utilajelor, așa cum o spune și numele. Forumul de discuții a fost deschis de Răzvan Căzănescu, consultant de business și antreprenor, care a vorbit despre strategii și tehnologii pentru eficientizarea afacerilor în domeniu. Marius Maier, managing partner la CMC Group – firmă de asigurări care are capital 100% românesc –, a discutat despre importanța asigurării utilajelor, iar Andrei Spătaru, fondatorul IBC Focus – companie lider de piață în monitorizarea proiectelor de construcții –, a făcut o analiză a pieței de profil și asupra viitorului acesteia. Adrian Lăcătuș, CEO BCR Fleet Management, a introdus leasingul operațional în oferta UTILBEN, iar Tudor Oprișor, manager general al firmei de Consultanță Fonduri Europene, a punctat importanța accesării fondurilor de dezvoltare. Moderatori au fost Ruben Marian, CEO UTILBEN, și Ștefan Vâju, CEO COLOSUS.

Licitația UTILBEN, organizată în colaborare cu partenerul nostru COLOSUS, a fost prima de acest fel din Europa, prima vânzare publică de utilaje ale căror prețuri au pornit de la zero. Nu mai puțin de 17 echipamente performante și atașamente au fost cumpărate la prețuri speciale, în cadrul licitației. Ineditul l-a reprezentat oportunitatea de a cumpăra un kilometru din faimosul traseu turistic Via Transilvanica. Alin Ușeriu, președintele Tășuleasa Social, a susținut o pledoarie pentru implicarea socială și notorietatea care vin la pachet cu această investiție, iar prețul de vânzare al ultimului kilometru din Via Transilvanica a ajuns la 3 mii de euro.

Ziua Pasionaților de Utilaje a reprezentat, totodată, oportunitatea ideală de a vedea cele mai performante echipamente la lucru. Pe lângă expozițiile de utilaje și atașamente, doritorii le-au putut testa personal. Sunward, Ausa, Kaeser, Forst, Maschio Gaspardo, Airo, Palazzani, Movex, au fost doar câțiva dintre reprezentanții echipamentelor fiabile care s-au regăsit la ZPU. În plus, participanții au asistat la demonstrații de virtuozitate ale echipamentelor și ale specialiștilor care le-au manevrat. Un adevărat show al giganților, o expunere a calităților și versatilității utilajelor. Punctul culminant a fost distrugerea unui autoturism, cu ajutorul unui excavator Sunward de 21 de tone, spre deliciul celor prezenți.

Ziua Pasionaților de Utilaje a reprezentat, totodată, introducerea leasing-ului operațional în oferta UTILBEN. Această modalitate de achiziție a unui echipament este special gândită pentru constructorii și fermierii care vor să folosească un utilaj timp de 3 ani, la costuri minime. Leasing-ul operațional funcționează ca o chirie, 100% deductibilă pentru cumpărător. După perioada contractuală de 3 ani, instituția financiară nebancară care a finanțat achiziția își recuperează echipamentul, iar dumneavoastră v-ați făcut treaba, fără cheltuielile și stresul reprezentate de o achiziție propriu-zisă. În plus, leasing-ul operațional nu blochează cash flow-ul companiei dumneavoastră, pentru că nu necesită plata unui avans pentru utilaj.

Ziua Pasionaților de Utilaje. Un eveniment special creat pentru proprietarii de echipamente performante și pentru cei care și le doresc, manageri și antreprenori în domeniu, constructori și fermieri, specialiști și tehnicieni. Locul perfect unde oricine și-a putut găsi produsul dorit, la prețul potrivit și a trăit o zi de neuitat, o zi a utilajelor fiabile!

Industry

Recent Posts:

Goodyear este unul dintre producătorii mondiali de anvelope industriale, prima anvelopă pentru autobasculante fiind produsă în anul 1934. Anvelopele industriale Goodyear vă ajută în cele mai dificile activități, funcționând în condiții extrem de solicitante și asigu...


Citeste mai mult

Grupul TERRA a înregistrat rezultate deosebite pentru anul 2019, printr e care vânzarea a 1000 de buldoexcavatoare JCB, reprezentând o creștere de aproximativ 14% față de 2018. Buldoexcavatorul cu numărul 1000 a fost vândut de echipa TERRA Romania către ALPENSIDE SRL, co...


Citeste mai mult

Bobcat Advanced Selectable Auxiliary Control (A-SAC) - sistemul avansat de control auxiliar selectat Bobcat - dezvoltat pentru mini-excavatoarele din seria R din clasa 2-4 tone, a câștigat un premiu de inovație tehnică din partea juriului la Samoter Innovation Awards 2020. Premiul a fost de...


Citeste mai mult

De la instalațiile cele mai mici, destinate reparatiilor, remorcabile, până la instalațiile statice de mare capacitate, gama statiilor de asfalt Parker discontinue sau continue poate îndeplini orice cerințe de producție. De când a fost fondată afacerea originală, acum mai bi...


Citeste mai mult