Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Zoom in

DUBLĂ ANIVERSARE PENTRU YALE - 100 DE ANI DE LA ÎNFIINŢARE ŞI O SERIE NOUĂ DE PRODUSE

DUBLĂ ANIVERSARE PENTRU YALE - 100 DE ANI DE LA ÎNFIINŢARE ŞI O SERIE NOUĂ DE PRODUSE

Anul 2020 marchează două evenimente importante în istoria Yale: 100 de ani de la producerea primului stivuitor electric şi lansarea unei noi serii de echipamente pentru aplicaţii cu intensitate scăzută. După ce a studiat tendinţele actuale ale pieţei, Yale a descoperit o cerere de echipamente pentru manevrarea materialelor care sunt concepute pentru a oferi niveluri ridicate de eficienţă şi productivitate, dar sunt utilizate doar pentru perioade scurte la un moment dat. Yale a identificat provocările specifice cu care se confruntă clienţii la efectuarea acestor aplicaţii şi a introdus acum soluţii noi pentru a completa gama de produse existente. Ca o premieră pentru o companie producătoare de stivuitoare, Yale va oferi utilaje concepute pentru utilizare intermitentă sau aplicaţii cu intensitate scăzută.

Extensia gamei Yale include două noi echipamente pentru depozite, transpaleta electrică cu catarg şi operator pedestru MS15UX şi transpaleta cu platforma MP20XUX şi două noi stivuitoare cu contragreutate, GP20-35UX, dar şi varianta electrică cu patru roţi ERP15-35UX. Aceste completări sunt ideale pentru clienţii care pun accentul pe aplicaţii cu un regim redus de lucru şi care totuşi necesită un stivuitor capabil să îndeplinească sarcini cu prioritate ridicată. Pentru toate aceste operaţiuni, în care utilajele nu sunt utilizate mai multe ore pe zi, noile stivuitoare Yale® oferă o soluţie pentru a satisface nevoile clienţilor.

STIVUITOARE NOI, ACEEAŞI PROMISIUNE YALE
Deşi aceste stivuitoare noi sunt proiectate pentru aplicaţii cu intensitate scăzută, ele corespund aceleiaşi filozofii Yale. Standardele înalte de fiabilitate, uşurinţă în exploatare, ergonomia, productivitatea şi costurile reduse de deţinere, asociate cu marca Yale®, sunt prezente la aceasta extindere a gamei de produse.

DOUĂ MODELE NOI DE TRANSPALETE ELECTRICE
Transpaletele electrice MS15UX şi MP20XUX extind gama Yale pentru depozite, ambele oferind performanţe în spaţii restrânse. MS15UX este o transpaletă extrem de agilă şi cu control pedestru, cu capacitate de ridicare adecvată pentru o serie de înălţimi şi niveluri de experienţă ale operatorului. Transpaleta electrică MP20XUX este ideală pentru transportul orizontal productiv şi încărcarea şi descărcarea tirurilor. Ambele noi tipuri de transpaleta din gama Yale pentru depozite beneficiază de motoare de tracţiune de curent alternativ, sisteme de frânare regenerativă, dispozitiv de inversare a direcţiei în caz de urgenţă, deconectare de urgenţă a alimentării, reglarea continuă a vitezei şi tehnologie cu magistrala CAN. Transpaleta electrică cu operator pedestru are o capacitate de ridicare de 1,5 t, iar transpaleta fără catarg şi cu platforma are o capacitate de 2,0 t.

STIVUITOARE PUR ŞI SIMPLU EFICIENTE
Lansarea GP20-35UX şi ERP15-35UX continuă caracterul durabil la care clienţii au ajuns să se aştepte de la gama Yale, împreună cu o tehnologie simplă şi robustă. Proiectat pentru a oferi o productivitate ridicată în aplicaţii cu scop general, motostivuitorul GP20-35UX are un compartiment pentru operator proiectat ergonomic, cu comenzi uşoare de acces şi un ecran LCD.

GP20-35UX oferă întreţinere uşoară datorită capacului motorului cu deschidere de 70° şi îndepărtării rapide a plăcii de podea. Stivuitorul beneficiază şi de un catarg cu vizibilitate ridicată şi direcţie extrem de precisă. ERP15-35UX este un stivuitor electric cu eficienţă energetică şi direcţie extrem de precisă, care optimizează manevrabilitatea în spaţii limitate. Compartimentul pentru operator este conceput ergonomic pentru a oferi vizibilitate de jur împrejur şi un mediu de lucru practic şi confortabil operatorului.

Regulatoarele de curent alternativ optimizează energia bateriei, ceea ce este deosebit de util pe rampe şi în cursele lungi, precum şi la utilizarea la înălţimi mari. Stivuitorul electric cu patru roţi ERP15-35UX este disponibil cu baterii de 48 V şi 80 V, cu o capacitate de 420-600 Ah.

Zoom in

Recent Posts:

Pe măsură ce Castrol se apropie de lansarea unei noi formule revoluționare a produsului emblematic, Castrol EDGE, marcând astfel aniversarea de 125 de ani, am stat de vorbă cu Bogdan Creţu, Castrol Technical Services Specialist – Balkans în legătură cu procesul complex adopt...


Citeste mai mult

Autoritățile naționale s-au alăturat evenimentului nostru pentru a-l transforma într-o platformă esențială pentru profesioniștii din domeniul protecției mediului și energiilor regenerabile. Această colaborare va contribui semnificativ la identificarea și implementarea celor mai efi...


Citeste mai mult

Goodyear TPMS Heavy Duty este soluția care permite monitorizarea în timp real a presiunii și temperaturii anvelopelor, cât și localizarea vehiculelor. Include un GPS încorporat care le permite managerilor de flote să-și urmărească vehiculele, precum și să primească notifi...


Citeste mai mult

Sportul cu motor, pasiunea, căutarea continuă a performanței și valoarea tinerelor talente, toate s-au reunit cu ocazia celei de-a noua ediții a competiției „100 km dei Campioni”, care a avut loc de joi 11 ianuarie până sâmbătă 13 ianuarie la complexul Motor Ranch VR...


Citeste mai mult