Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Zoom in

GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC - Inovație și sustenabilitate într-un singur loc

GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC - Inovație și sustenabilitate într-un singur loc

EUROEXPO Fairs și ROMEXPO organizează cea mai mare expoziție din România dedicată energiilor regenerabile și protecției mediului - GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC. Evenimentul va avea loc în perioada 11-13 aprilie 2024, în Pavilionul B2 din cadrul Complexului Expozițional ROMEXPO.

Noua platformă dedicată inovației și sustenabilității în domeniul energiei regenerabile și al tehnologiilor eco-friendly beneficiază de un parteneriat de excepție cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, conferindu-i un grad de autenticitate și autoritate în domeniul sustenabilității. Prin colaborarea strânsă cu autoritățile guvernamentale, ne propunem să facilităm dialogul și schimbul de idei pentru a contribui la dezvoltarea unui viitor mai verde și mai durabil.

Renovatio, lider incontestabil în inovația în domeniul energiei regenerabile, se alătură acestui eveniment ca Partener Principal al expoziției. Cu o expertiză vastă în domeniu și un portofoliu impresionant de proiecte de succes, Renovatio aduce o contribuție semnificativă la promovarea și implementarea soluțiilor energetice durabile.
GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC se distinge prin faptul că aduce sub același acoperiș cele mai recente tehnologii în producția de energii regenerabile - solar, vânt, termal, biogaz - și soluții inovatoare pentru protecția mediului, cum ar fi managementul deșeurilor, gestionarea apelor, situri contaminate, smart city și economie circulară. Expoziția aduce împreună lideri de opinie, experți în domeniu, precum și companii de marcă din întreaga lume, pentru a explora și promova soluții sustenabile. Cu un număr impresionant de participanți și ocupând cel mai mare pavilion expozițional din România, evenimentul se anunță a fi o experiență complexă și de referință în domeniu.

GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC reprezintă un pas important pentru promovarea energiei regenerabile și a tehnologiilor durabile în România. Prin parteneriatul nostru cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, dorim să ne consolidăm angajamentul pentru un viitor mai curat și mai verde. În același timp, parteneriatul cu Renovatio confirmă importanța pe care o acordăm proiectelor care contribuie la dezvoltarea durabilă a societății.

GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC va fi cel mai bun loc de întâlnire pentru profesioniștii din domeniu și va oferi o imagine completă asupra celor mai noi tendințe și soluții în domeniul energiei verzi", au declarat organizatorii.

GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC este deschis atât profesioniștilor din industrie, cât și publicului larg. Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra participarea, vă rugăm să vizitați site-ul oficial al evenimentului: https://greenenergyexpo-romenvirotec.ro.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați organizatorii: www.greenenergyexpo-romenvirotec.ro

Zoom in

Recent Posts:

Pe măsură ce Castrol se apropie de lansarea unei noi formule revoluționare a produsului emblematic, Castrol EDGE, marcând astfel aniversarea de 125 de ani, am stat de vorbă cu Bogdan Creţu, Castrol Technical Services Specialist – Balkans în legătură cu procesul complex adopt...


Citeste mai mult

Autoritățile naționale s-au alăturat evenimentului nostru pentru a-l transforma într-o platformă esențială pentru profesioniștii din domeniul protecției mediului și energiilor regenerabile. Această colaborare va contribui semnificativ la identificarea și implementarea celor mai efi...


Citeste mai mult

Goodyear TPMS Heavy Duty este soluția care permite monitorizarea în timp real a presiunii și temperaturii anvelopelor, cât și localizarea vehiculelor. Include un GPS încorporat care le permite managerilor de flote să-și urmărească vehiculele, precum și să primească notifi...


Citeste mai mult

Sportul cu motor, pasiunea, căutarea continuă a performanței și valoarea tinerelor talente, toate s-au reunit cu ocazia celei de-a noua ediții a competiției „100 km dei Campioni”, care a avut loc de joi 11 ianuarie până sâmbătă 13 ianuarie la complexul Motor Ranch VR...


Citeste mai mult