Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Zoom in

PARTENERIATUL DINTRE BKT ŞI KFC BIG BASH LEAGUE SE EXTINDE

PARTENERIATUL DINTRE BKT ŞI KFC BIG BASH LEAGUE SE EXTINDE

Rezultatele excelente ale primilor doi ani de colaborare  au condus la extinderea acordului, prelungit acum până în 2023. BKT semnează ca Partener de ligă al BBL (Liga Australiană de Cricket), cu toate avantajele asociate, care vor crește vizibilitatea mărcii.

Compania multinațională indiană Balkrishna Industries Ltd. (BKT) a anunțat extinderea și prelungirea parteneriatului cu Liga Australiană de Cricket, KFC Big Bash League (BBL), ca urmare a unui acord semnat cu Cricket Australia, organismul care organizează toate evenimentele legate de acest sport la nivel național. Parteneriatul semnat în 2018 a fost prevăzut inițial a se încheia în anul 2021, însă acum va continua până în 2023.

După ce a fost Furnizor al Ligii, BKT devine acum Partener al Ligii pentru BBL, alăturându-se unui club de elită format din nume marcante ce reprezintă a doua mare categorie de sponsori ai BBL, după sponsorul principal. Ca Partener al Ligii, BKT va beneficia de numeroase drepturi suplimentare, inclusiv de o vizibilitate sporită pe panourile cu LED, ecranele de mari dimensiuni, marcajele de limitare a terenului și uniformele arbitrilor. BKT va primi, de asemenea, dreptul de a crea mai multe activări, atât la locație cât și în exteriorul acesteia, precum și un suport digital cuprinzător din partea Cricket Australia. Marca BKT va continua, de asemenea, să fie foarte vizibilă în timpul meciurilor internaționale și a evenimentelor pentru fani organizate pe parcursul sezonului.

Extinderea parteneriatului a venit ca urmare a rezultatelor excelente obținute de BKT în primii doi ani. Între 2018-2019 și 2019-2020, vizibilitatea mărcii BKT a crescut cu 33 %.

În plus, anul trecut, în linie cu spiritul inovator și creativ al mărcii, BKT și Cricket Australia au putut introduce două inovații în KFC Big Bash League. Prima a fost cea dintâi ediție oficială din toate timpurile a Trophy Tour, în care BKT a purtat trofeul oficial prin întreaga țară și a oferit fanilor din întreaga Australie oportunitatea de a intra în contact direct cu Liga și cu unele dintre cele mai mari vedete ale cricketului din Australia, care au onorat cu prezența lor diverse activități organizate ca parte din Trophy Tour.

A doua inovație a fost introducerea premiilor BKT Golden Bat (Bâta de aur) și BKT Golden Arm (Brațul de aur), o inovație unică menită a recunoaște valoarea performerilor remarcabili în jocul cu bâta și mingea, de-a lungul unui sezon. Inițiativa a asigurat purtarea, de către marcatorul principal și de cel mai bun wicket taker, în fiecare etapă a ligii, a unei șepci BKT Golden Cap care a fost înmânată de jucători unul altuia, la schimbarea liderilor. Inițiativa a fost susținută prin transmisii și printr-un plan digital extins și a fost foarte apreciată, atât de fani cât și de jucători.

În acest an, compania multinațională indiană va căuta nu doar să construiască pe baza uneia sau mai multor inovații anterioare, ci și să colaboreze cu Cricket Australia pentru a introduce inovații viitoare în ecosistem, în încercarea de a aduce fanii mai aproape de ligă.

Alistair Dobson, Președintele Big Bash Leagues de la Cricket Australia, a declarat: „KFC Big Bash League este încântată să își prelungească și să extindă parteneriatul cu BKT după doi ani de rezultate excelente, atât pentru marcă, cât și pentru Ligă. Competiția pentru șepcile BKT Golden Bat și BKT Golden Arm a căpătat o semnificație deosebită în KFC BBL|09 și așteptăm cu nerăbdare revenirea lor în acest sezon, plus alte lucruri de valoare și activări cu sprijinul BKT. Liga are șansa de a beneficia de suportul unor parteneri precum BKT și le mulțumim pentru angajamentul lor, în continuare, față de KFC BBL.”

Rajiv Poddar, Joint Managing Director al BKT și un mare fan al cricketului, a adăugat: “Sunt mândru că putem prelungi parteneriatul nostru cu Cricket Australia, care este deosebit de important pentru mine, cricketul fiind dintotdeauna marea mea pasiune. Sunt mândru să contribui la creșterea și dezvoltarea acestui sport. Am intrat în parteneriatul cu BBL deoarece ne oferă oportunitatea de a crește notorietatea mărcii noastre pe o piață deosebit de importantă, Australia, dar și pentru că împărtășim cu BBL filosofia BKT, „Creștem împreună”.”

Australia este, fără îndoială, o piață cheie pentru BKT, ale cărei produse sunt prezente în această țară de mai bine de zece ani, prin intermediul distribuitorului local Tradefaire, care furnizează anvelope de mari dimensiuni sectoarelor agricultură și minerit.

Fără îndoială, prezența semnificativă a BKT în cel mai important sport din Australia are un impact direct și pozitiv asupra principalului domeniu de afaceri al companiei: anvelopele Off-Highway. Iar acest lucru arată că munca și pasiunea se pot combina perfect.

Zoom in

Recent Posts:

Odată cu schimbarea obiceiurilor de consum, accentuate și de pandemia actuală, comerțul online a avut numai de câştigat, bucurandu-se de o creștere de 40%. Ce înseamnă asta? Presiune pe centrele de logistică, companiile de transport/curierat, lanțurile de aprovizionare, producă...


Citeste mai mult

Compania brașoveană ELMAS, lider în domeniul ins talațiilor de ridicat, și-a programat pentru acest an un buget de investiții de patru milioane de euro, după ce anul trecut, din cauza pandemiei, s-a văzut nevoită să oprească toate investițiile semnificative. „Anul trecut am fi...


Citeste mai mult

IVECO a făcut echipă cu Ogilvy și Freeda pentru a spune poveștile a trei femei de neoprit în viața lor de zi cu zi în lumea transporturilorCu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, IVECO dedică tuturor femeilor care lucrează în lumea transporturilor, un documentar video &bdq...


Citeste mai mult

Ultimul an ne-a făcut să ne gândim mai mult la viaţa noastră şi ce înseamnă ea, la conexiunea dintre viaţa profesională şi cea personală, la valori şi sens. Am ales să abordăm puţin diferit anul acesta tipul de interviu din publicaţia noastră, pentru a aduce cititorului o...


Citeste mai mult