Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Zoom in

TRUSTON de la ATP Trucks avansează în marile proiecte de dezvoltare a infrastructurii în România

TRUSTON de la ATP Trucks avansează în marile proiecte de dezvoltare a infrastructurii în România

Autocamioanele Truston de la ATP Trucks Automobile - compania românească producătoare de autovehicule de transport rutier și persoane, fac parte din proiectele constructorilor de autostrăzi în România.

La mai bine de 3 ani de la lansarea noii mărci pe piața auto din România, ATP Trucks înscrie în portofoliul său de produse: camionul Truston 8x4 430 CP configurat ca autobasculantă și betonieră; autotractorul Truston 4x2 480 CP, în varianta cu cabină joasă dar şi cu cabină înaltă; autobuzul electric ATP Bus.

“Suntem bucuroși că reușim să consolidăm relațiile de business și clienți care au cumpărat camioane de la noi revin pentru suplimentarea flotelor lor. Perspectivele sunt și mai îmbucurătoare dar și provocatoare când asumăm din start contracte pentru flote extinse. De exemplu, pe linia de asamblare se lucrează acum intens la finalizarea unei prime flotei de 22 unități autobasculante 8x4 ce vor deservi lucrările pe autostrada A7. În luna ianuarie a acestui an am livrat primele 5 camioane din acest proiect major.   Suntem flexibili și pentru a putea răspunde cererilor speciale în flotele clienților noștri, aplicate pe proiectele lor, recent am anunțat și serviciul de închirieri pentru camioane și utilaje de construcții. De asemenea, aș mai vrea să remarc faptul că azi lucrăm cu majoritatea societăților de finanțare pentru produsele ATP Trucks și suntem în măsură să propunem clienților noștri oferte competitive, personalizate pe profilul lor de business. Cu alte cuvinte, noul sezon ne găsește pregătiți, cu stoc disponibil: vom putea onora rapid comenzi dar venim și cu soluțiile de finanțare adecvate” , a menționat dl Lucian Varga, directorul general al ATP Motors - distribuitorul produselor ATP Trucks.

Despre camioanele ATP TRUCKS

Versiunea standard de echipare a camioanelor TRUSTON presupune: climatizare automată, volan multifuncţional îmbrăcat în piele artificială și reglabil pe înălțime, Cruise Control, senzori ploaie-lumină, proiecție logo, cumputer de bord, scaun Grammer pneumatic pentru şofer, cabină mare cu pat cu saltea din spumă cu memorie, suspensie pneumatică la cabină, sistem electronic de control al frânării (EBS), sistem antiblocare a roţilor în frânare (ABS), sistem electronic de control al stabililităţii (ESC), sistem electronic de control al tractiunii (ASR).

Puternicele motoarele sunt marca Weichai: 430 CP, 311 kW, cuplu maxim 2060 Nm (1000 -1400) iar robustețea care definește camioanele ATP Trucks este dată de șasiul foarte rezistent (două profile în C puse unul într-altul: unul de 7 mm și unul de 8 mm), respectiv de sistemul de suspensie ce prevede arcurile cu 11 foi pe față și 13 foi pe spate.
Cabina TRUSTON a fost complet schimbată în 2021, cu ocazia primului facelift, astfel că interiorul restilizat și mult mai confortabil oferă condiții excelente pentru muncă și condus dar și pentru odihnă: culoarea bej definește întreg spațiul interior, consola frontală ergonomică asigură un control facil al caracteristicilor vehiculului și un câmp vizual excelent. În standard, cabina este prevăzută cu trapă, lumină ambientală iar unitatea centrală multimedia integrează sistemul de climatizare cu reglaj împreună cu toate comenzile audio/video.

TRUSTON oferă clienţilor 2 ani garanţie. Echipa mobilă service a distribuitorului asigură revizia sau mici reparații direct în șantier, la cerere.Suprastructurile STAMER

Sub brandul Stamer sunt comercializate benele și betonierele special concepute și adaptate camioanelor ATP Trucks. Azi, benele Stamer sunt proiectate și fabricate la Baia Mare, ca produs finit. Autobasculanta TRUSTON oferă o capacitate de încărcare de 20 m³ sau 22 m³ iar bena vine cu sistem protecție: prelungirea superioară a acesteia are rol de protecție a cutiei de viteze.
Capacitatea mixerului pentru betoniere poate avea volum total de 10 sau 12 m³.

Prin distribuitorul autorizat ATP Motors, clienții au acces la consiliere profesionistă în vederea achiziției, se pot înscrie pentru sesiuni de testare sau de închiriere a produselor ATP Trucks, au service autorizat în 4 centre service și echipa mobilă ce se deplasează în șantier, au posibilitatea de extindere a garanției, pot beneficia de service caroserie cu decontare directă a daunelor. Soluțiile de finanțare oferite sunt adaptate nevoilor fiecărui client. Nu în ultimul rând, menționăm soluția de trade-in existentă în paleta de servicii a dealerului.

Zoom in

Recent Posts:

Trenchless Romania Conference & Exhibition este cel mai important eveniment din regiune care prezintă tehnologiile de foraj orizontal dirijat pentru instalarea utilităților publice. Evenimentul reunește an de an cele mai importante companii care activează în sectorul trenchless de la ...


Citeste mai mult

Compania UTILBEN se află printre cei mai importanți furnizori de utilaje de construcții din România, așa că nu putea lipsi de la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei, festivalul CoBuild. UTILBEN a ocupat un spațiu expozițional de aproape 1.000 de metri pătraț...


Citeste mai mult

Goodyear a realizat prima integrare a datelor într-un sistem terț pentru soluțiile sale de management al anvelopelor pentru industria Off-The-Road (OTR), demonstrând angajamentul companiei de a rămâne în fruntea progreselor tehnologice. Datorită integrării de către Hibo...


Citeste mai mult

Industria energiei eoliene se află de ani de zile în prima linie a tranziției energetice globale. În calitate de simbol și precursoare în domeniul energiei regenerabile și al dezvoltării tehnologice, aceasta a jucat un rol fundamental în tranziția către surse de energi...


Citeste mai mult