Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Truck Power

CAMION FEST - EDIŢIA DE VARĂ 2021, REVINE!

CAMION FEST - EDIŢIA DE VARĂ 2021, REVINE!

Cefin Trucks a organizat o nouă ediție a evenimentului Camion Fest, întâlnirea tradițională a tuturor celor interesați de oferte speciale pentru achiziție/trade-in a vehiculelor comerciale rulate. Cefin Trucks anunță dezvoltarea unei noi divizii de camioane Ford Trucks rulate.

Cefin Trucks, unul dintre cele mai mari parcuri de vehicule comerciale si semiremorci rulate multibrand din Romania, si unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, a organizat o noua ediție a tradiționalului eveniment Camion Fest.

Evenimentul organizat de Cefin Trucks în fiecare primăvara și toamnă a devenit deja locul tradițional de întâlnire al specialiștilor din piața vehiculelor comerciale rulate. Peste 100 de camioane rulate multibrand, oferte speciale și o atmosferă de festival i-au așteptat pe vizitatori.

Activitatea Diviziei Camioane Rulate Cefin Trucks integrează servicii de achiziții, tradein și vânzarea de camioane și semiremorci rulate aparținând tuturor marcilor. De asemenea, oferă consultanță în finanțarea achiziției beneficiind de parteneriate de tradiție cu societățile de leasing din România.

ÎN CADRUL TÂRGULUI AU FOST EXPUSE PESTE 100 DE CAMIOANE RULATE, AUTOTRACTOARE, SEMIREMORCI, AUTOBASCULANTE, AUTOBETONIERE ȘI UTILAJE DE CONSTRUCȚII.

”Ne bucurăm că am reușit să ne revedem clienții cu această ocazie, și să le prezentăm noutățile Cefin Trucks. Noutatea acestei ediții este și divizia de Ford Trucks rulate, care este în continuă dezvoltare, având din ce în ce mai multe unități ce vin de la clienții noștri, ca urmare a unui buy back sau la sfârșitul contractului de leasing. Acestea au un istoric cunoscut de noi, sunt verificate, finanțabile, cu un preț foarte bun, cu garanție Drive Line, gata de lucru. O altă provocare este relația cu clienții, preocuparea noastră constantă; este important ca aceștia să se întoarcă la noi pentru orice achiziție, și să găsească o gamă diversă de servicii în ajutorul lor.” - PAUL DRĂNICEANU, DIRECTOR DIVIZIA CAMIOANE RULATE CEFIN TRUCKS

Într-o permanentă adaptare la nevoile clienților, compania Cefin Trucks este un partener stabil care vine în întâmpinarea tuturor cerințelor acestora și ale pieței prin servicii integrate ce cuprind toate sectoarele de activitate.

Nu în ultimul rând, Cefin Trucks include și cel mai mare service de camioane din România și unul dintre cele mai importante din Europa Centrală și de Est. Acesta oferă servicii de reparații mecanice, electrice, de tinichigerie și vopsitorie complexe pentru toate tipurile de vehicule comerciale și semiremorci.

DESPRE CEFIN TRUCKS
Compania activează de aproape 25 de ani în sectorul auto, ca furnizor de produse și servicii integrate pentru lumea transportatorilor profesioniști, fiind cunoscută ca unul dintre cei mai mari distribuitori de vehicule comerciale din România. În decembrie 2016, Cefin Trucks a fost numit unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks și din mai 201 7 a început activitatea din acest nou rol.

Stefano Albarosa - CEO Ford Trucks Romania și Paul Drăniceanu - Director Divizia Camioane Rulate Cefin Trucks

Truck Power

Recent Posts:

În cadrul expoziției internaționale bienale pentru profesioniștii din transportul rutier și urban, SOLUTRANS 2023, ce se va desfășura în perioada 21 – 25 noiembrie în c omplexului expozițional Eurexpo Lyon, Franța, Goldhofer va fi prezent cu «STEPSTAR», ce...


Citeste mai mult

Anvelopele sunt componente esenţiale ale fiecărui vehicul. Modul în care sunt gestionate are un impact foarte mare pentru afacerea dvs., iar verificarea manuală a anvelopelor este o sarcină care consumă timp. Dar cum obţineţi cea mai bună valoare din investiţia dvs. în anvelope?...


Citeste mai mult

Pentru noul proiect de cale ferată „Tren Maya”, compania de transport greu PESADO a fost însărcinată să transporte o locomotivă electrică cu o greutate de aproximativ 180 t pe o distanță de 2 250 km, de la San Luis Potosi la Valladolid, Yucatan.In Mexic, ori de câte o...


Citeste mai mult

Volvo Trucks a dezvoltat o gamă de camioane electrice de categorie grea dedicate industriei de construcții. Prin utilizarea camioanelor electrice, acum companiile pot să răspundă cererii în creștere pentru vehicule cu niveluri reduse de zgomot și cu emisii zero pe și în jurul ș ...


Citeste mai mult