Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Truck Power

EVW Holding a inaugurat cel mai mare service multimarca de vehicule comerciale si depozit de piese sub brandul TRP

EVW Holding a inaugurat cel mai mare service multimarca de vehicule comerciale si depozit de piese sub brandul TRP

EVW Holding a inaugurat cel mai mare service multimarca pentru vehicule comerciale grele, si depozit de piese TRP, in cadrul unei ceremonii in data de 19 septembrie. Brandul de piese TRP este prezent pe piata din Romania inca din 2015, cand EVW Holding a adus acest concept printr-un proiect pilot demarat la Pitesti, care s-a dovedit de succes. Conceptul unic a fost gandit pentru promovarea mai eficienta a brandului TRP in Romania si formarea in viitor a unei retele de magazine TRP pe teritoriul tarii. Prin deschiderea acestui depozit si magazin de piese TRP - cel mai mare in prezent din reteaua de peste 100 de locatii TRP din lume- se confirma pozitionarea si aprecierea acestui brand pe piata romaneasca.
Evenimentul s-a bucurat de prezenta unor importanti reprezentanti oficiali ai  TRP: Evert Kneepkens -Market Development and Intelligence Manager, Jeroen Paijmans -Marketing Director Paccar Parts Europe, Marcel van Liempd -Country Parts Manager PACCAR Parts, Daniele Lenci -International District Parts Manager.


Brandul TRP
TRP este brandul multimarca de piese al DAF. TRP face parte din portofoliul de piese de schimb al PACCAR Inc., alaturi de brandurile DAF si PACCAR Parts. TRP “Truck and Trailer parts” ofera o gama larga de piese de inalta calitate pentru toate marcile de camioane remorci si semiremorci.
TRP este sinonimul calitatii. Piesele TRP indeplinesc cele mai stricte cerinte in ceea ce privesc standardele de calitate DAF. Toate produsele sunt, fara exceptie, testate conform standardelor DAF si supuse unor teste standardizate, efectuate in conditii extreme.
Piesele originale TRP sunt disponibile pentru cele mai comune categorii de piese de schimb: filtre, perne de aer, amortizoare, electromotoare, alternatoare, elemente franare, echipamente iluminat, acumulatori, piese semiremorci, ambreiaje, accesorii, cosumabile service, scule etc.
Toata gama de produse TRP beneficiaza, la fel ca si piesele originale DAF,  de garantie completa pentru 12 luni, unele piese chiar 24 luni. In cazul in care montajul  se face in atelierele EVW Holding (unicul dealer oficial DAF in Romania), garantia de 12 luni se refera atat la componente cat si la manopera.

EVW Holding - Truck Center Pantelimon
EVW Holding se pozitioneaza ferm ca un furnizor important de service si intretinere pentru toate marcile de vehicule comerciale: camioane, autoutilitare, remorci si semiremorci, autocare si autobuze.
Prin deschiderea Truck Center Pantelimon -cel mai mare service multimarca- EVW Holding acopera o nevoie semnificativa identificata pe piata. Specializarile tehnicienilor includ: diagnoza electrica, mecanica generala, reparatii motoare si cutii de viteze, geometrie roti. De asemenea sunt oferite servicii de spalatorie si ITP.

Date generale constructie
Suprafata totala teren: 17 000 mp
Suprafata construita: 2504 mp
Data inceperii constructiei: iulie 2017
Data finalizarii constructiei: septembrie 2018

Truck Power

Recent Posts:

Mineralport, cel mai mare furnizor de agregate, asfalt și beton din regiunea Oltenia, își pune din nou încrederea în camioanele Mercedes-Benz. Compania a primit recent încă 20 de unități Arocs, care îi vor susține extinderea operațiunilor.Primele vehicule Mercede...


Citeste mai mult

Editura germană ETM, care publică, printre altele, revistele comerciale de specialitate „Fernfahrer”, „Lastauto omnibus” și „Trans aktuel”, face anual un sondaj în rândul cititorilor săi cu privire la cele mai bune vehicule comerciale și mărci. L...


Citeste mai mult

Statistici recente arată că în 2021 Volvo Trucks a fost lider pe piața pentru camioane grele integral electrice din Europa, cu o cotă de piață de 42%. În 2021, compania a primit comenzi, inclusiv scrisori de intenție pentru cumpărare, pentru peste 1.100 de camioane electrice, la ...


Citeste mai mult

Renault Trucks își extinde gama integral electrică și a anunțat, pentru 2023, startul vânzărilor pentru două noi modele de până la 44 t, și anume Renault Trucks T E-Tech pentru transportul regional și Renault Trucks C E-Tech pentru activitatea de construcții.Renault Truck...


Citeste mai mult