Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Truck Power

FORD TRUCKS, LIDER PE SEGMENTUL DE VEHICULE COMERCIALE PENTRU CONSTRUCȚII

FORD TRUCKS, LIDER PE SEGMENTUL DE VEHICULE COMERCIALE PENTRU CONSTRUCȚII

Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, își menține poziția de lider pe segmentul de vehicule comerciale pentru construcții, conform înmatriculărilor raportate de DRPCIV în luna iunie 2020, cu o cotă de piață de 27,5%.

Segmentul de vehicule de construcții este în creștere cu 5%, în timp ce segmente precum cel de transport internațional, sunt în cădere drastică cu 63,5%. Acest lucru se datorează, în contextual actual, investițiilor în infrastructură ale autorităților și ale fondurilor europene, distribuite în autostrăzi, drumuri express, drumuri județene etc.

Produsul cel mai vândut de către Ford Trucks este basculanta 8x4. Există un stoc de 140 vehicule de construcții, disponibil pentru nevoile pieței, realizat din basculante 8x4 și mixere. Referitor la contextul actual, au fost multe măsuri luate imediat ce a început criza coronavirusului, în ceea ce privește siguranța angajaților și a clienților, astfel încât s-a putut continua activitatea și s-a păstrat contactul cu partenerii.

În domeniul construcțiilor activitatea a mers mai departe, investițiile în infrastructură au continuat, astfel că și vânzările și-au păstrat ritmul, iar Ford Trucks își păstrează previziunile anunțate la începutul anului.

“Și în al treilea an consecutiv reușim performanța de a ne menține poziția de lider de piață în segmentul de Vehicule pentru construcții, cu o cotă de piață de 27,5%, la luna iunie. Vrem să le mulțumim clienților noștri pentru că au avut încredere în noi și suntem mândri că ne-au ales să le fim parteneri, și că ne-au confirmat calitatea și fiabilitatea produselor noastre, valoarea adăugată pe care o dau afacerii lor, robustețea și stabilitatea ca și caracteristici principale, precum și eficiența costurilor de mentenanță și utilizare" - GABRIEL TUDOR NATIONAL SALES MANAGER VEHICULE CONSTRUCŢII

PUNCTELE FORTE ALE CAMIOANELOR FORD TRUCKS
• Puterea adevărată, stabilitatea în toate condițiile și consumul redus de combustibil sunt caracteristicile care transformă Camioanele pentru Construcții Ford Trucks în partenerul pe care puteți conta.
• Consumul redus de combustibil, sistemul puternic de frânare a motorului și durabilitatea extremă în toate condițiile de încărcare vin să depășească exigențele clienților, iar cabina ergonomică reînnoită sporește confortul și randamentul șoferului.
• Durabilitatea este ADN-ul Seriei de Game de Vehicule pentru Construcții Ford Trucks.
• Toate vehiculele de construcții Ford Trucks au fost concepute și testate pentru șantiere de construcții dificile. Șasiul lor consolidat, le definește ca unul dintre cei mai buni juc ători pentru terenurile dificile.

DURABILITATEA ESTE ADN-UL SERIEI DE GAME DE VEHICULE PENTRU CONSTRUCȚII FORD TRUCKS

DESPRE CEFIN TRUCKS
Compania activează de peste 20 de ani în sectorul auto, ca furnizor de produse și servicii integrate pentru lumea transportatorilor profesioniști, fiind cunoscută ca unul dintre cei mai mari distribuitori de vehicule comerciale din România. În decembrie 2016, Cefin Trucks a fost numit unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks și din mai 2017 a înc eput activitatea din acest nou rol. Obiectivul pentru 2020 este atingerea unei cote de piață de peste 10%, în urcare de la 8,1% în 2019, printr -o creștere organică ce ar trebui să situeze brandul Ford Trucks în topul primilor trei jucători din domeniu, raportat la volumele de camioane noi vândute în România până în anul 2021. Conf orm raportului de vânzări la luna iunie, Ford Trucks deține o cotă de piață de 11,6%.

Truck Power

Recent Posts:

Mineralport, cel mai mare furnizor de agregate, asfalt și beton din regiunea Oltenia, își pune din nou încrederea în camioanele Mercedes-Benz. Compania a primit recent încă 20 de unități Arocs, care îi vor susține extinderea operațiunilor.Primele vehicule Mercede...


Citeste mai mult

Editura germană ETM, care publică, printre altele, revistele comerciale de specialitate „Fernfahrer”, „Lastauto omnibus” și „Trans aktuel”, face anual un sondaj în rândul cititorilor săi cu privire la cele mai bune vehicule comerciale și mărci. L...


Citeste mai mult

Statistici recente arată că în 2021 Volvo Trucks a fost lider pe piața pentru camioane grele integral electrice din Europa, cu o cotă de piață de 42%. În 2021, compania a primit comenzi, inclusiv scrisori de intenție pentru cumpărare, pentru peste 1.100 de camioane electrice, la ...


Citeste mai mult

Renault Trucks își extinde gama integral electrică și a anunțat, pentru 2023, startul vânzărilor pentru două noi modele de până la 44 t, și anume Renault Trucks T E-Tech pentru transportul regional și Renault Trucks C E-Tech pentru activitatea de construcții.Renault Truck...


Citeste mai mult