Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Truck Power

FORD TRUCKS, LIDER PE SEGMENTUL DE VEHICULE COMERCIALE PENTRU CONSTRUCȚII

FORD TRUCKS, LIDER PE SEGMENTUL DE VEHICULE COMERCIALE PENTRU CONSTRUCȚII

Cefin Trucks, unic importator și distribuitor al brandului Ford Trucks în România, își menține poziția de lider pe segmentul de vehicule comerciale pentru construcții, conform înmatriculărilor raportate de DRPCIV în luna iunie 2020, cu o cotă de piață de 27,5%.

Segmentul de vehicule de construcții este în creștere cu 5%, în timp ce segmente precum cel de transport internațional, sunt în cădere drastică cu 63,5%. Acest lucru se datorează, în contextual actual, investițiilor în infrastructură ale autorităților și ale fondurilor europene, distribuite în autostrăzi, drumuri express, drumuri județene etc.

Produsul cel mai vândut de către Ford Trucks este basculanta 8x4. Există un stoc de 140 vehicule de construcții, disponibil pentru nevoile pieței, realizat din basculante 8x4 și mixere. Referitor la contextul actual, au fost multe măsuri luate imediat ce a început criza coronavirusului, în ceea ce privește siguranța angajaților și a clienților, astfel încât s-a putut continua activitatea și s-a păstrat contactul cu partenerii.

În domeniul construcțiilor activitatea a mers mai departe, investițiile în infrastructură au continuat, astfel că și vânzările și-au păstrat ritmul, iar Ford Trucks își păstrează previziunile anunțate la începutul anului.

“Și în al treilea an consecutiv reușim performanța de a ne menține poziția de lider de piață în segmentul de Vehicule pentru construcții, cu o cotă de piață de 27,5%, la luna iunie. Vrem să le mulțumim clienților noștri pentru că au avut încredere în noi și suntem mândri că ne-au ales să le fim parteneri, și că ne-au confirmat calitatea și fiabilitatea produselor noastre, valoarea adăugată pe care o dau afacerii lor, robustețea și stabilitatea ca și caracteristici principale, precum și eficiența costurilor de mentenanță și utilizare" - GABRIEL TUDOR NATIONAL SALES MANAGER VEHICULE CONSTRUCŢII

PUNCTELE FORTE ALE CAMIOANELOR FORD TRUCKS
• Puterea adevărată, stabilitatea în toate condițiile și consumul redus de combustibil sunt caracteristicile care transformă Camioanele pentru Construcții Ford Trucks în partenerul pe care puteți conta.
• Consumul redus de combustibil, sistemul puternic de frânare a motorului și durabilitatea extremă în toate condițiile de încărcare vin să depășească exigențele clienților, iar cabina ergonomică reînnoită sporește confortul și randamentul șoferului.
• Durabilitatea este ADN-ul Seriei de Game de Vehicule pentru Construcții Ford Trucks.
• Toate vehiculele de construcții Ford Trucks au fost concepute și testate pentru șantiere de construcții dificile. Șasiul lor consolidat, le definește ca unul dintre cei mai buni juc ători pentru terenurile dificile.

DURABILITATEA ESTE ADN-UL SERIEI DE GAME DE VEHICULE PENTRU CONSTRUCȚII FORD TRUCKS

DESPRE CEFIN TRUCKS
Compania activează de peste 20 de ani în sectorul auto, ca furnizor de produse și servicii integrate pentru lumea transportatorilor profesioniști, fiind cunoscută ca unul dintre cei mai mari distribuitori de vehicule comerciale din România. În decembrie 2016, Cefin Trucks a fost numit unicul importator și distribuitor în România al Ford Trucks și din mai 2017 a înc eput activitatea din acest nou rol. Obiectivul pentru 2020 este atingerea unei cote de piață de peste 10%, în urcare de la 8,1% în 2019, printr -o creștere organică ce ar trebui să situeze brandul Ford Trucks în topul primilor trei jucători din domeniu, raportat la volumele de camioane noi vândute în România până în anul 2021. Conf orm raportului de vânzări la luna iunie, Ford Trucks deține o cotă de piață de 11,6%.

Truck Power

Recent Posts:

În cadrul expoziției internaționale bienale pentru profesioniștii din transportul rutier și urban, SOLUTRANS 2023, ce se va desfășura în perioada 21 – 25 noiembrie în c omplexului expozițional Eurexpo Lyon, Franța, Goldhofer va fi prezent cu «STEPSTAR», ce...


Citeste mai mult

Anvelopele sunt componente esenţiale ale fiecărui vehicul. Modul în care sunt gestionate are un impact foarte mare pentru afacerea dvs., iar verificarea manuală a anvelopelor este o sarcină care consumă timp. Dar cum obţineţi cea mai bună valoare din investiţia dvs. în anvelope?...


Citeste mai mult

Pentru noul proiect de cale ferată „Tren Maya”, compania de transport greu PESADO a fost însărcinată să transporte o locomotivă electrică cu o greutate de aproximativ 180 t pe o distanță de 2 250 km, de la San Luis Potosi la Valladolid, Yucatan.In Mexic, ori de câte o...


Citeste mai mult

Volvo Trucks a dezvoltat o gamă de camioane electrice de categorie grea dedicate industriei de construcții. Prin utilizarea camioanelor electrice, acum companiile pot să răspundă cererii în creștere pentru vehicule cu niveluri reduse de zgomot și cu emisii zero pe și în jurul ș ...


Citeste mai mult