Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Truck Power

GAMA DE ANVELOPE OMNITRAC PERFORMANȚA PE CARE TE POȚI BAZA, ASIGURATĂ DE TEHNOLOGIA DURASHIELD ȘI GARANȚIA OMNITRAC

GAMA DE ANVELOPE OMNITRAC PERFORMANȚA PE CARE TE POȚI BAZA, ASIGURATĂ DE TEHNOLOGIA DURASHIELD ȘI GARANȚIA OMNITRAC

Gama OMNITRAC a fost dezvoltată special pentru flotele ce operează în aplicații de servicii mixte, unde întâmpină condiții dificile pe drumuri nepavate, dar operează predominant pe șosele. În această categorie intră basculantele, betonierele, pompele de beton și vehiculele cu gabarit mic c are operează în domeniul c onstrucțiilor, cum sunt camioanele pentru deșeuri, camioanele de reciclare, vehicule din domeniul transportului de cherestea sau din domeniul agriculturii.

Aplicațiile pentru servicii mixte au evoluat, pe de o part e, sunt necesare produse pentru capacitate rutieră mai mare (îmbunătățirea condițiilor operaționale), pe de altă parte, produsele trebuie să reziste la condiții dure pe șosele nepavate. Gama OMNITRAC HEAVY DUTY a fost dezvoltată special pentru vehiculele care operează în condiții dificile de servicii mixte, cum ar fi basculantele și alte camioane grele care circulă pe distanțe scurte pe drumurile publice, dar funcționează predominant în medii de lucru pr ovocate, precum pe șantierele de construcții, mine și cariere.

Eficiența operațiunilor este esențială, flotele se concentrează din ce în ce mai mult pe modalități de îmbunătățire, iar gradul de reșapabilitate și robustețea anvelopelor sunt extrem de importante, în timp ce legislația de iarnă este din ce în ce mai strictă - legislația europeană solicită creșterea performanțelor pe timp de iarnă pentru anv elopele pentru servicii mixte (3PMSF - Muntele cu 3 piscuri și fulg de nea). Anvelopele OMNITRAC oferă o nouă tehnologie, DuraShield, și robustețe, pentru condiții de drum pavat și nepavat, randament kilometric ridicat și reșapabilitate. Tehnologia DuraShield constă într-o centură superioară adițională, pentru extra rezistență în caz de defecțiuni și care, în același timp, ușurează opțiunea de reșapare. OMNITRAC oferă durabilitate crescută și este prevăzută cu marcajul 3PMSF, pentru a îndeplini chiar și cele mai stricte standarde pentru anvelopele de iarnă.

Un alt beneficiu este integrarea unei frecvențe radio de identificare (RFID) ce permite conectarea la sistemul de urmărire și management al anvelopei. Garanția anvelopelor OMNITRAC oferă flotelor un plus de siguranță, acoperind daunele accidentale ce pot apărea, care pot scoate din uz o anvelopă înregistrată. În același timp, se asigură garanția 100% a reșapării carcasei. Sistemul electronic RFID este integrat în interiorul anvelopelor și permite identificarea și conectarea rapidă la sistemul de management al anvelopelor. RFID conține informații standard ISO conform SGTIN96. Anvelopele pot comunica cu o bază de dat e la nivel de număr unic de serie, fapt ce oferă o gestionare mai facilă a acestora.

OMNITRAC S
Anvelopa de direcție OMNITRAC S esteconcepută pentru a răspunde condițiilor specifice industriei de construcții moderne și aplicațiilor similare, unde o mare porțiune de drum este nepavată. Beneficiile pe care această anvelopă le oferă sunt: performanța optimă a uzurii pe șosea, nivelul înalt semnificativ al rezistenței la uzură a benzii de rulare și posibilitatea de reșapare mai rapidă, datorită tehnologiei DuraShield.

OMNITRAC D
Anvelopa de tracțiune OMNITRAC D prezintă o bandă de rulare prevăzută cu trei caneluri direcționale, ce optimizează performanțele pe autostradă și pe timp de iarnă. OMNITRAC D oferă performanță îmbunătățită la uzură pe șosea, tracțiune excelentă pe toate tipurile de suprafețe, pe tot parcursul perioadei de exploatare, durată de viață crescută și reșaparea garantată. Datorită tehnologiei DuraShield, durabilitatea carcasei și rezistența la uzură a benzii de rulare sunt semnificativ îmbunătățite, cu un nivel crescut de rezistență la tasare, inclusiv în timpul operațiunii de încetinire.

OMNITRAC T
Anvelopa de remorcă OMNITRAC T dispune de o bandă de rulare lată, o cavitate multiradială pentru uzură uniformă și pentru creșterea randamentului kilometric. Oferă capacități high load și performanțe extinse pe timp de iarnă, rezistență ridicată la deteriorare, durabilitate și robustețe excelente, combinate cu randament kilometric ridicat și marcaj 3PMSF.

OMNITRAC S HEAVY DUTY
Anvelopa de direcție OMNITRAC S HEAVY DUTY este construită pentru a face față condițiilor severe ale aplicațiilor de servicii mixte. Oferă randament kilometric ridicat și durabilitate sporită în cele mai severe condiții de servicii mixte, uzură uniformă, rezistență îmbunătățită a benzii de rular e la deteriorare și reșapabilitate excelentă datorită tehnologiei DURASHIELD. Noul design îmbunătățește durabilitatea pe tot parcursul perioadei de exploatare a anvelopelor și oferă condiții ideale pentru reșapare.

OMNITRAC D HEAVY DUTY
Noua anvelopă OMNITRAC D HEAVY DUTY pentru axa de tracțiune este special dezvoltată pentru a face față cerințelor severe din aplicațiile de servicii mixt e. Tracțiune excelentă și capacități de autocurățare, rezistență ridicată la deteriorare, performanță foarte bună la uzură și reșapabilitate îmbunătățită, datorită tehnologiei inovative DURASHIELD. Asigură durată lungă de viață a benzii de rular e, tracțiune în condiții severe de servicii mixt e, protecție împotriva coroziunii carcasei, nivel ridicat al durabilității carcasei și performanțe bune la reșapare.

GARANȚIA OMNITRAC
Goodyear înțelege că afacerile sunt în mod regulat expuse diverselor provocări din mediul extern și orice decizie este importantă, dar cu programul nostru de garanție pentru daune accidentale, veți avea o grijă în minus. Garanția este disponibilă pentru clienții ce achiziționează anvelopele OMNITRAC S, D, T și OMNITRAC HEAVY DUTY. Garanția OMNITRAC vă oferă acoperire în cazul deteriorării accidentale a anvelopei și acceptare de 100% a carcasei pentru reșapare, cu o procedură simplă de înregistrare pe portalul www.MyGoodyear.eu. În caz de daună accidentală, urmați instrucțiunile de rambursare definite în

Termeni și condiții. Aceasta va fi plătită direct în contul bancar al flotei, înregistrat pe portalul MyGoodyear.eu. Activați garanția de 100% acceptare a carcasei pentru reșapare când solicitați o anvelopă COC Goodyear TreadMax. Garanția va fi valabilă numai pentru anvelopele care trec prin inspecția vizuală. Dacă Goodyear nu vă poate oferi o anvelopă reșapată, veți primi o rambursare în contul bancar înregistrat pe portalul MyGoodyear.eu.

Truck Power

Recent Posts:

Mineralport, cel mai mare furnizor de agregate, asfalt și beton din regiunea Oltenia, își pune din nou încrederea în camioanele Mercedes-Benz. Compania a primit recent încă 20 de unități Arocs, care îi vor susține extinderea operațiunilor.Primele vehicule Mercede...


Citeste mai mult

Editura germană ETM, care publică, printre altele, revistele comerciale de specialitate „Fernfahrer”, „Lastauto omnibus” și „Trans aktuel”, face anual un sondaj în rândul cititorilor săi cu privire la cele mai bune vehicule comerciale și mărci. L...


Citeste mai mult

Statistici recente arată că în 2021 Volvo Trucks a fost lider pe piața pentru camioane grele integral electrice din Europa, cu o cotă de piață de 42%. În 2021, compania a primit comenzi, inclusiv scrisori de intenție pentru cumpărare, pentru peste 1.100 de camioane electrice, la ...


Citeste mai mult

Renault Trucks își extinde gama integral electrică și a anunțat, pentru 2023, startul vânzărilor pentru două noi modele de până la 44 t, și anume Renault Trucks T E-Tech pentru transportul regional și Renault Trucks C E-Tech pentru activitatea de construcții.Renault Truck...


Citeste mai mult