Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Truck Power

GAMA DE ANVELOPE PENTRU REMORCĂ CU MARCAJ 3PMS DE LA GOODYEAR

GAMA DE ANVELOPE PENTRU REMORCĂ CU MARCAJ 3PMS DE LA GOODYEAR

Goodyear oferă o gamă extinsă de anvelope pentru remorcă cu marcaj 3PMSF (Muntele cu trei piscuri și fulgul de nea) pentru a fi conforme cu cele mai restrictive legislații de iarnă.

KMAX GEN-2
Noua gamă On-Road pentru distanțe regionale, oferă randament kilometric excelent și performanțe all-season foarte bune, pe toată durata de viață a anvelopei. KMAX GEN-2 oferă același randament kilometric excelent precum predecesoarea sa, iar datorită tracțiunii îmbunătățite, vehiculele sunt pregătite pentru orice tip de provocare întâlnită pe drum. Gama KMAX GEN-2 este compatibilă și cu vehiculele electrice.

Principalii factori care au determinat dezvoltarea unei noi game au fost nevoile flotelor de transport și modificările legislative:
• Cererea continuă pentru randament kilometric ridicat;
• Tracțiune îmbunătățită pe toată durata de viață a anvelopei, pentru flote ce operează pe distanțe interregionale și regionale și marcaj 3PMSF;
• Cererea pentru anvelope ce performează sub diferite nivele de sarcină și ce pot fi utilizate pe diferite tipuri de carosabil și aplicații.

Anvelopa pentru remorcă - Goodyear KMAX T GEN-2, beneficiază de marcaj 3PMSF fiind în linie cu cele mai restrictive legislații de iarnă, randament kilometric, aderență pe umed petoată durata de viață a anvelopei și tehnologie RFID. Gama Goodyear KMAX T GEN-2 este disponibilă în 6 dimensiuni.

445/45R19.5 este o dimensiune nou adaugată, iar motivele dezvoltării acesteia sunt:
• Cererea în creștere pentru soluții de transport cu volum mare (megatrailere);
• Înălțimea interioară de 3,0m a remorcii devine una standard;
• Cererea în creștere din partea producătorilor de vehicule;
• 445/45R19.5 este combatibilă cu dimensiunea 375/45R22.5 direcție și 315/45R22.5 tracțiune.
• Potrivită, de asemenea, cu dimensiunea 355/50R22.5 de direcție și 295/55R22.5 de tracțiune.

OMNITRAC
Gama OMNITRAC a fost dezvoltată pentru flotele ce operează în aplicații de servicii mixte, unde întâmpină condiții dificile pe drumuri nepavate, dar operează predominant pe șosele. În această categorie intră basculantele, betonierele, pompele de beton și vehiculele cu gabarit mic care operează în domeniul construcțiilor, cum sunt camioanele pentru deșeuri, camioanele de reciclare, vehiculele din transportul de cherestea sau din domeniul agricol.

Anvelopa de remorcă OMNITRAC T dispune de bandă de rulare lată, cavitate multiradială pentru uzură uniformă și pentru creșterea randamentului kilometric.
Oferă capacități high load și performanțe extinse pe timp de iarnă, rezistență ridicată la deteriorare, durabilitate și robustețe excelente, combinate cu randament kilometric ridicat și marcaj 3PMSF.

Marcajul electronic RFID este integrat în interiorul anvelopelor de ultimă generație și permite identificarea și conectarea rapidă la sistemul de management al anvelopelor. RFID conține informații standard ISO conform SGTIN96. Anvelopele pot comunica cu o bază de date la nivel de număr unic de serie, fapt ce oferă o gestionare mai facilă a acestora.


DUNLOP SP247
A fost special dezvoltată pentru a oferi performanțe 3PMSF și capacități extinse pe orice tip de vreme, menținând randament kilometric ridicat și durabilitate crescută pentru toate aplicațiile on-road: distanțe lungi, distanțe regionale, servicii severe onroad și trafic urban.

Noul produs este disponibil în 3 dimensiuni și dispune de un de sign de ultimă generație în combinație cu construcție robustă a carcasei, asigurând următoarele beneficii pentru a ajuta la reducerea costurilor operaționale:
• Randament kilometric ridicat pentru performanțe în toate aplicațiile on-road;
• Versatilitate pentru o gamă largă de servicii, de la distanțe lungi la trafic urban;
• Capacități pe timp de iarnă (3PMSF) și tracțiune de lungă durată pentru remorci, în conformitate cu noile și viitoarele reglementări;
• Consum redus de energie datorită rezistenței foarte bune la rulare;

ANVELOPELE FULDA REGIOTONN 3 ȘI SAVA CARGO 5
Dispun de cea mai recentă tehnologie a designului în combinație cu construcție robustă a carcasei, asigurând următoarele beneficii pentru a ajuta la reducerea costurilor operaționale:
• Randament kilometric ridicat pentru performanțe în toate aplicațiile on-road;
• Versatilitate pentru o gamă largă de servicii, de la distanțe lungi la trafic urban;
• Capacități pe timp de iarnă (3PMSF) și tracțiune de lungă durată pentru remorci, în conformitate cu noile și viitoarele reglementări;
• Consum redus de energie datorită rezistenței foarte bune la rulare;

   FULDA REGIOTONN 3        SAVA CARGO 5    

Truck Power

Recent Posts:

Lustruit și gata de predare, primul dintre cele 400 de camioane Actros Edition 2 își va bucura în curând noul proprietar, în timp ce următoarele vehicule așteaptă la rând să fie finalizate. Aproximativ 40 de opțiuni suplimentare pentru configurarea interiorului ...


Citeste mai mult

În contextul obiectivelor Uniunii Europene de a reduce cu până la 54 miliarde de tone emisiile CO2 până în 2030, poluare dată de transporturile cu vehicule ușoare și grele, IVECO a semnat un acord pentru furnizarea a 100 de camioane IVECO S-Way LNG companiei italiene Gru...


Citeste mai mult

Volvo Trucks relansează 70% din portofoliul actual de produse, introducând în producția de serie patru noi linii unice de camioane grele destinate pieței mondiale, la care s-a pus un accent puternic pe mediul de lucru al șoferului, siguranța rutieră și productivitate. Noua genera...


Citeste mai mult

Într-un an marcat de o criză sanitară fără precedent, prioritatea Renault Trucks a fost de a proteja activitatea clienților. Peste 90% dintre centrele de vânzări și servicii Renault Trucks au continuat să-și întâmpine clienții chiar și în punctul culminant al...


Citeste mai mult