Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Truck Power

GAMELE DE ANVELOPE DE CAMION FULDA REGIO SERIA 3 și SAVA SERIA 5

GAMELE DE ANVELOPE DE CAMION FULDA REGIO SERIA 3 și SAVA SERIA 5

FULDA REGIO SERIA 3

Fulda lansează o nouă gamă de anvelope pentru vehiculele comerciale, REGIO Seria 3. Noua gamă Fulda cuprinde REGIOCONTROL 3 (direcție), REGIOFORCE 3 (tracțiune) și REGIOTONN 3 (remorcă). Anvelopele au fost special dezvoltate pentru a asigura performanțe atât în aplicațiile urbane cât și în cele solicitante pe distanțe lungi, indiferent de vreme. Randamentul kilometric, consumul de combustibil, manevrabilitatea și tracțiunea sunt principalele aspecte asupra cărora ne-am concentrat.

Noua gamă beneficiază de bandă de rulare adâncă, un mix optimizat de lamele și blocuri robuste și un model nedirecțional al benzii de rulare. Toate aceste aspecte fac noile anvelope extrem de versatile și ideale pentru operatorul de flote care trebuie să lucreze în diferite condiții de vreme. Gama Fulda REGIO Seria 3 are, de asemenea, marcajul 3PMSF pentru toate axele, în conformitate cu cele mai restrictive legislații de iarnă.

VIRAJ CĂTRE SUSTENABILITATE
Anvelopa de direcție REGIOCONTROL 3 include un design robust al benzii de rulare cu 5 nervuri și nervuri solide în zona umărului care contribuie la reducerea uzurii. În comparație cu predecesorul său, volumul de cauciuc a fost crescut cu până la 4%, rezultând un randament kilometric mai mare. Modelul distinctiv al benzii de rulare are lamele în zig-zag pentru creștea aderenței. Dimensiunile selectate au o capacitate de încărcare mai mare. Acest lucru face noua anvelopă să fie echiparea ideală pentru ultima generație de camioane cu o greutate mai mare pe puntea din față, datorită EURO 6 și componentelor electrice.

TRACȚIUNE
Anvelopa de tracțiune, REGIOFORCE 3, are un design robust al benzii de rulare cu 5 nervuri, în zig-zag și nervuri semi-deschise rigide în zona umărului. Această inovație îmbunătățește dispersia apei și reduce uzura umerilor, oferind tracțiunea și randamentul kilometric pe care îl solicită operatorii de flote. Atât REGIOFORCE 3, cât și REGIOCONTROL 3 pot fi reșapate și recanelate. Acest lucru contribuie la creșterea duratei de exploatare și reducerea costurilor totale ale flotelor.

FUNCȚIONARE ÎN ORICE CONDIȚII DE VREME ȘI CAPACITATE MĂRITĂ DE ÎNCĂRCARE
O anvelopă pentru remorcă cu sarcină mare necesită același tip de tehnologie ca și capul tractor, pentru a asigura performanțe în toate condițiile de vreme. REGIOTONN 3 oferă aceste performanțe, datorită lamelelor care coboară până la 2/3 din adâncimea de profil. Aceasta înseamnă că anvelopa asigură stabilitate excelentă a remorcii pe toată durata de exploatare a anvelopei. Designul inovator Fulda înseamnă că REGIOTONN 3 oferă, de asemenea, rezistență redusă la rulare, contribuind la eficientizarea consumului de combustibil. Gama Fulda REGIO Seria 3 răspunde nevoilor flotelor care caută o soluție versatilă pentru toate aplicațiile și o valoare excepțională oferită de o marcă de încredere.

1 Comparativ cu predecesorul

PENTRU DISTANȚE LUNGI ȘI APLICAȚII URBANE SOLICITANTE DESIGNUL BENZII DE RULARE ASIGURĂ CREȘTEREA CU 4% A RANDAMENTULUI KILOMETRIC1 MARCAJ 3PMSF PENTRU ANVELOPELE DE DIRECȚIE, TRACȚIUNE ȘI REMORCĂ.

SAVA SERIA 5

Sava lansează gama Seria 5 care cuprinde anvelope pentru axa de direcție Avant 5, tracțiune Orjak 5 și pentru remorci Cargo 5.

Gama a fost concepută pentru operatorii de flote care doresc anvelope robuste și fiabile, cu versatilitate suplimentară a performanțelor în orice condiții de vreme. Seria Sava 5 are marcaj 3PMSF pentru toate dimensiunile și toate axele, oferind încredere deplină, indiferent de condițiile meteorologice și atunci când conduceți pe carosabile acoperite de zăpadă.

Sava Seria 5 a fost concepută pentru performanțe eficiente în transportul pe distanțe lungi, pe distanțe regionale și în utilizarea urbană. Designul robust al benzii de rulare și al construcției carcasei contribuie la reducerea costurilor de operare.

Anvelopa de direcție, Sava Avant 5, are un model al benzii de rulare cu cinci nervuri si caneluri curbate, special concepute pentru a reduce frecarea la rotire. Acest lucru, împreună cu 4% mai mult cauciuc în bandă de rulare și caneluri mai adânci cu 1 mm decât predecesorul său2, ajută la creșterea durabilității. De asemenea, Avant 5 oferă capacitate mare de încărcare pentru a satisface cerințele crescute de sarcină pentru capul tractor în conformitate cu cele mai recente cerințe alternative pentru trenul de rulare sau echipamente EURO 6. Orjak 5 adoptă o abordare similară în ceea ce privește funcția sa. Această anvelopă pentru axa de tracțiune are un design robust al benzii de rulare cu 5 nervuri și un număr mare de lamele pentru a facilita tracțiunea în toate condițiile de vreme. Canelurile semideschise ale umărului includ elemente rigide pentru a reduce uzura.

Anvelopa pentru remorcă Cargo 5 are o construcție dură pentru a asigura randament kilometric bun. Aceasta include volum crescut de cauciuc sub banda de rulare, reducând riscul de deteriorare a carcasei și sporind capacitatea de reșapare. Deține marcaj 3PMSF și bandă de rulare cu lamele adânci ce creează muchii suplimentare. Acestea se interconectează cu suprafața carosabilă și îmbunătățesc aderența pe umed și frânarea pe tot parcursul vieții anvelopei. Materialul compozit al benzii de rulare a fost dezvoltat pentru a reduce rezistența la rulare și pentru a ajuta operatorii să obțină o eficiență și un randament kilometric mai ridicate.

Gama Sava Seria 5 este alegerea ideală pentru operatorii de flote care caută o soluție versatilă pentru toate aplicațiile și o valoare financiară excepțională de la o marcă de încredere.

2 Volumul de cauciuc și adâncimea benzii de rulare pentru dimensiunile 295/80R22.5, 315/70R22.5 și 315/80R22.5 în comparație cu produsul precedent

PERFORMANȚĂ VERSATILĂ DE LA APLICAȚII URBANE LA DISTANȚE LUNGI PROIECTATĂ SĂ ASIGURE ROBUSTEȚE ȘI FUNCȚIONARE FIABILĂ MARCAJ 3PMSF PENTRU TOATĂ GAMA.

 

Truck Power

Recent Posts:

Mineralport, cel mai mare furnizor de agregate, asfalt și beton din regiunea Oltenia, își pune din nou încrederea în camioanele Mercedes-Benz. Compania a primit recent încă 20 de unități Arocs, care îi vor susține extinderea operațiunilor.Primele vehicule Mercede...


Citeste mai mult

Editura germană ETM, care publică, printre altele, revistele comerciale de specialitate „Fernfahrer”, „Lastauto omnibus” și „Trans aktuel”, face anual un sondaj în rândul cititorilor săi cu privire la cele mai bune vehicule comerciale și mărci. L...


Citeste mai mult

Statistici recente arată că în 2021 Volvo Trucks a fost lider pe piața pentru camioane grele integral electrice din Europa, cu o cotă de piață de 42%. În 2021, compania a primit comenzi, inclusiv scrisori de intenție pentru cumpărare, pentru peste 1.100 de camioane electrice, la ...


Citeste mai mult

Renault Trucks își extinde gama integral electrică și a anunțat, pentru 2023, startul vânzărilor pentru două noi modele de până la 44 t, și anume Renault Trucks T E-Tech pentru transportul regional și Renault Trucks C E-Tech pentru activitatea de construcții.Renault Truck...


Citeste mai mult