Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Truck Power

GOODYEAR PROACTIVE SOLUTIONS - SISTEME GOODYEAR PENTRU MANAGEMENTUL ANVELOPELOR DE CAMION

GOODYEAR PROACTIVE SOLUTIONS - SISTEME GOODYEAR PENTRU MANAGEMENTUL ANVELOPELOR DE CAMION

Anvelopele sunt componente esenţiale ale fiecărui vehicul. Modul în care sunt gestionate are un impact foarte mare pentru afacerea dvs. Verificarea manuală a anvelopelor este o sarcină care consumă timp. Trebuie să cunoaşteţi presiunea anvelopelor, adâncimea rămasă a benzii de rulare şi alte detalii suplimentare, iar fiecare minut petrecut cu acest proces manual reprezintă o perioadă neproductivă.

Dar cum obţineţi cea mai bună valoare din investiţia dvs. în anvelope? Cum gestionaţi intervenţiile, menţineţi calitatea şi simplificaţi administrarea? Cum vă menţineţi camioanele în mişcare şi şoferii în siguranţă, controlând în acelaşi timp costurile?

Goodyear TPMS - senzor montat pe jantă

Goodyear oferă managerilor de flote de camioane soluţii telematice pentru a vă ajuta să reduceţi timpul de așteptare și consumul de carburant, să obţineţi un randament kilometric mai bun și costuri optimizate. “Goodyear Proactive Solutions are la bază tehnologia G-Predict, o serie de algoritmi predictivi, dezvoltată de o echipă de ingineri Goodyear pentru a semnala eventualele probleme ce pot apărea la anvelope.

Rapoartele clare și precise, dar și alertele transmise ajută operatorii de flote să identifice și să rezolve cu precizie problemele legate de anvelope, înainte ca acestea să apară. Datorită rapoartelor detaliate, poate fi planificată mentenața proactivă, economisind timp și bani.”, spune Ovidiu Vărzaru, Fleet Operations Manager Europe East South. Goodyear TPMS oferă monitorizare în timp real a anvelopelor, pentru a reduce defecțiunile și a optimiza durata de viață a anvelopelor, economia de combustibil și costurile operaționale. Senzorii TPMS sunt montați pe jantă și monitorizează constant presiunea și temperatura anvelopelor, aceste informații fiind transmise către un server Goodyear prin intermediul sistemului montat la bord.

Goodyear Drive-Over-Reader

Dacă un senzor TPMS detectează o modificare a temperaturii sau presiunii unei anvelope la orice vehicul din orice locație, se trimite instantaneu o alertă către dvs. Având informațiile la îndemână, puteți lua măsuri pentru a preveni incidentele care ar putea provoca perioade de nefuncționare costisitoare, livrări întârziate sau clienți nemulțumiți. Goodyear Drive-Over-Reader este o placă metalică montată pe sol prevăzută cu camere, lasere şi senzori ce citesc informațiile despre anvelope atunci când vehiculul trece peste aceasta.

Tehnologia predictivă avansată interpretează datele în câteva secunde, oferindu-vă o măsurare precisă a presiunii în anvelope, adâncimea rămasă a benzii de rulare, sarcina pe axă şi greutatea totală a vehiculului.

“Sistemele automate de monitorizare a vehiculelor din flota dvs. vă ajută să reduceți erorile umane prin analiza precisă și automatizată, să utlizați mai puțin combustibil și să prelungiți durata de viață a anvelopelor prin menținerea unei presiuni corecte, să bugetați cât mai corect achiziția de anvelope, să vă reduceți perioadele de nefuncționare a vehiculului cauzate de anvelope și prin urmare să îmbunătățiți siguranța operațiunilor dvs. și să vă mențineți clienții mulțumiți.” - OVIDIU VĂRZARU, FLEET OPERATIONS MANAGER EUROPE EAST SOUTH

“Datorită raportelor obținute cu ajutorul Drive-Over- Reader, managerii de flotă dețin informații detaliate cu privire la anvelopele montate pe vehicule care îi ajută să previzioneze și să planifice achizițiile, știind în permanență procentul de anvelope ce trebuie înlocuite. În plus, măsurarea greutății totale a vehiculului, dar și sarcina pe axă îi ajută să organizeze eficient transportul, dar și să evite supraîncărcarea ce poate avea efecte adverse atât asupra anvelopele cât și a vehiculelelor”, mai spune Ovidiu Vărzaru.

Această tehnologie de ultimă generație pentru monitorizarea anvelopelor ajută managerii de flote să optimizeze eficiența vehiculelor prin gestionarea anvelopelor în timp real și le permite să planifice în mod proactiv întreținerea anvelopelor. Echipată cu camere OCR, citeşte numărul de înmatriculare şi corelează datele cu vehiculul şi oferă aproape instantaneu un raport cuprinzător cu marcaj temporal.

   Goodyear DrivePoint

Astfel, aveți informațiile de care aveți nevoie pentru întreținerea sau înlocuirea anvelopelor sau pentru a repune vehiculul în circulație. Dacă vehiculul dvs. are curse frecvente, mai scurte, Goodyear DrivePoint reprezintă o modalitate ușoară de a verifica cu precizie presiunea din anvelope de fiecare dată când acestea intră și ies din parcul auto. Goodyear DrivePoint reprezintă un sistem de inspecție a anvelopelor, de tip drive-through în parcul auto, ce permite măsurarea automată și dinamică a presiunii din anvelope. Ușor de instalat, datorită tehnologiei wireless cu alimentare cu baterii, această soluție permite inspecția dinamică și rapidă a unui număr mare de vehicule, fapt ce este ideal pentru flote și pentru vehiculele care se întorc frecvent în parcul auto.

În combinație cu aplicațiile noastre mobile și web ușor de utilizat, Goodyear DrivePoint susține o afișare instantanee a stării anvelopelor, permițând monitorizarea și întreținerea proactivă a flotei dvs. În combinație cu anvelopele premium și serviciile dedicate legate de anvelope, soluțiile Goodyear ajută flotele de camioane să își reducă și mai mult costul operațional și să mărească eficiența și performanța vehiculelor lor.

Truck Power

Recent Posts:

Mineralport, cel mai mare furnizor de agregate, asfalt și beton din regiunea Oltenia, își pune din nou încrederea în camioanele Mercedes-Benz. Compania a primit recent încă 20 de unități Arocs, care îi vor susține extinderea operațiunilor.Primele vehicule Mercede...


Citeste mai mult

Editura germană ETM, care publică, printre altele, revistele comerciale de specialitate „Fernfahrer”, „Lastauto omnibus” și „Trans aktuel”, face anual un sondaj în rândul cititorilor săi cu privire la cele mai bune vehicule comerciale și mărci. L...


Citeste mai mult

Statistici recente arată că în 2021 Volvo Trucks a fost lider pe piața pentru camioane grele integral electrice din Europa, cu o cotă de piață de 42%. În 2021, compania a primit comenzi, inclusiv scrisori de intenție pentru cumpărare, pentru peste 1.100 de camioane electrice, la ...


Citeste mai mult

Renault Trucks își extinde gama integral electrică și a anunțat, pentru 2023, startul vânzărilor pentru două noi modele de până la 44 t, și anume Renault Trucks T E-Tech pentru transportul regional și Renault Trucks C E-Tech pentru activitatea de construcții.Renault Truck...


Citeste mai mult