Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Truck Power

KÖGEL la IAA Hanovra 2018

KÖGEL la IAA Hanovra 2018

Kögel Trailer GmbH & Co KG, deţinătorul mărcii Kögel, a participat la 67 ediţie a targului de vehicule IAA din Hanovra 2018, cu 21.000 m2 in Hala 27 Stand F06. Hochstaffl, pricipalul partener al Koegl, a fost prezent in fiecare zi cu reprezentaţi din Austria, Slovacia, Croaţia şi Romania, ţări unde Hochstaffl are filiale.

La această ediţie producătorul Kögel a prezentat noua generaţie de semiremorci numite NOVUM. Această generaţie de semiremorci este echipată cu un nou şasiu, mai rezistent şi mai uşor. Din această generaţie au fost prezentate semiremorcile Kögel Cargo şi Kögel Mega.

O altă semiremorcă prezentată, care benficiaza de noul şasiu Novum, este semiremorca Kögel Coil Light Plus, o semiremorcă dedicată transportului de role de tablă (coil), care este acum mai uşoară faţă de semiremorca Kögel Light Coil.

Vizitatorii au putut vedea semiremorca cu temperatură controlată Cool- PurFerro, care este noul model de semiremorcă cu temperaturăcontrolată propus de Kögel. Aşa cu s-a putut observa, pereţii au fost reproiectaţi pentru o mai mare rezistenţă şi mai bună izolare. A mai fost prezentată şi Semiremorca transport containere maritime Kögel Port 45 Triplex, noul proiect Kögel pentru transport containere, semiremorca ce poate transporta containere de 20’, 40’, 45’ şi 45’ high cube.

Hochstaffl a prezentat o semiremorcă cisternă Santi asamblată pe un şasiu Kögel. Este prima dată când se face această asociere şi se speră să fie un parteneriat de lungă durată. Pe data de 21.09 la ora 17:30 Kögel a fost recompensat cu locul 1 la categoria Concept de inovare a semiremorcilor. A fost o reală bucurie pentru toţi angajaţii şi colaboratorii firmei.

Pentru domeniul construcțiilor Kögel a venit şi în acest an la IAA cu semiremorca basculabilă Kögel Tipper Trailer de 24 sau 27 m2. Semiremorca este costruită cu oţel Hardox, oţel de calitate şi rezistenţă dovedită, ceea ce îi conferă rezistenţă îndelungată în exploatare.

Truck Power

Recent Posts:

Mineralport, cel mai mare furnizor de agregate, asfalt și beton din regiunea Oltenia, își pune din nou încrederea în camioanele Mercedes-Benz. Compania a primit recent încă 20 de unități Arocs, care îi vor susține extinderea operațiunilor.Primele vehicule Mercede...


Citeste mai mult

Editura germană ETM, care publică, printre altele, revistele comerciale de specialitate „Fernfahrer”, „Lastauto omnibus” și „Trans aktuel”, face anual un sondaj în rândul cititorilor săi cu privire la cele mai bune vehicule comerciale și mărci. L...


Citeste mai mult

Statistici recente arată că în 2021 Volvo Trucks a fost lider pe piața pentru camioane grele integral electrice din Europa, cu o cotă de piață de 42%. În 2021, compania a primit comenzi, inclusiv scrisori de intenție pentru cumpărare, pentru peste 1.100 de camioane electrice, la ...


Citeste mai mult

Renault Trucks își extinde gama integral electrică și a anunțat, pentru 2023, startul vânzărilor pentru două noi modele de până la 44 t, și anume Renault Trucks T E-Tech pentru transportul regional și Renault Trucks C E-Tech pentru activitatea de construcții.Renault Truck...


Citeste mai mult