Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Truck Power

KÖGEL la IAA Hanovra 2018

KÖGEL la IAA Hanovra 2018

Kögel Trailer GmbH & Co KG, deţinătorul mărcii Kögel, a participat la 67 ediţie a targului de vehicule IAA din Hanovra 2018, cu 21.000 m2 in Hala 27 Stand F06. Hochstaffl, pricipalul partener al Koegl, a fost prezent in fiecare zi cu reprezentaţi din Austria, Slovacia, Croaţia şi Romania, ţări unde Hochstaffl are filiale.

La această ediţie producătorul Kögel a prezentat noua generaţie de semiremorci numite NOVUM. Această generaţie de semiremorci este echipată cu un nou şasiu, mai rezistent şi mai uşor. Din această generaţie au fost prezentate semiremorcile Kögel Cargo şi Kögel Mega.

O altă semiremorcă prezentată, care benficiaza de noul şasiu Novum, este semiremorca Kögel Coil Light Plus, o semiremorcă dedicată transportului de role de tablă (coil), care este acum mai uşoară faţă de semiremorca Kögel Light Coil.

Vizitatorii au putut vedea semiremorca cu temperatură controlată Cool- PurFerro, care este noul model de semiremorcă cu temperaturăcontrolată propus de Kögel. Aşa cu s-a putut observa, pereţii au fost reproiectaţi pentru o mai mare rezistenţă şi mai bună izolare. A mai fost prezentată şi Semiremorca transport containere maritime Kögel Port 45 Triplex, noul proiect Kögel pentru transport containere, semiremorca ce poate transporta containere de 20’, 40’, 45’ şi 45’ high cube.

Hochstaffl a prezentat o semiremorcă cisternă Santi asamblată pe un şasiu Kögel. Este prima dată când se face această asociere şi se speră să fie un parteneriat de lungă durată. Pe data de 21.09 la ora 17:30 Kögel a fost recompensat cu locul 1 la categoria Concept de inovare a semiremorcilor. A fost o reală bucurie pentru toţi angajaţii şi colaboratorii firmei.

Pentru domeniul construcțiilor Kögel a venit şi în acest an la IAA cu semiremorca basculabilă Kögel Tipper Trailer de 24 sau 27 m2. Semiremorca este costruită cu oţel Hardox, oţel de calitate şi rezistenţă dovedită, ceea ce îi conferă rezistenţă îndelungată în exploatare.

Truck Power

Recent Posts:

MAWEV Show 2024, cel mai mare târg de mașini de construcții și vehicule utilitare din Austria, se va desfășura la St. Pölten-Wörth între 10 și 13 aprilie. Printre punctele de atracție ale evenimentului se vor număra vehicule de la Goldhofer, unul dintre cei mai importan...


Citeste mai mult

Firma de transport italiană LC3 și-a propus să ofere clienților săi servicii de transport și logistică de înaltă calitate, caracterizate prin siguranță, punctualitate și o abordare conștientă de mediu. Fondată în 2009 în Gubbio, în provincia Umbria, LC3 a pus re...


Citeste mai mult

În cadrul expoziției internaționale bienale pentru profesioniștii din transportul rutier și urban, SOLUTRANS 2023, ce se va desfășura în perioada 21 – 25 noiembrie în c omplexului expozițional Eurexpo Lyon, Franța, Goldhofer va fi prezent cu «STEPSTAR», ce...


Citeste mai mult

Anvelopele sunt componente esenţiale ale fiecărui vehicul. Modul în care sunt gestionate are un impact foarte mare pentru afacerea dvs., iar verificarea manuală a anvelopelor este o sarcină care consumă timp. Dar cum obţineţi cea mai bună valoare din investiţia dvs. în anvelope?...


Citeste mai mult