Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Truck Power

NOUL ACTROS L DRIVER EXTENT+, O SERIE STRICT LIMITATĂ

NOUL ACTROS L DRIVER EXTENT+, O SERIE STRICT LIMITATĂ

Actros L Driver Extent+, varianta și mai mult îmbunătățită a camionul premium fabricat de Mercedes-Benz, oferă cu siguranță o experiență de condus de neuitat. Ediția specială a noului model se dovedește remarcabilă prin designul exclusiv și confortul de primă clasă. Un vis adevărat și real al oricărui șofer profesionist, dar strict limitat la 150 de unități.

Numele vorbește de la sine: De aceea, pe panoul frontal rabatabil al modelului din seria limitată inscripțiile Actros au o elegantă nuanță de crom închis. În plus, o emblemă specifică identifică în mod vizibil camionul ca fiind un model exclusiv Driver Extent+, în ediție specială limitată. Autotractorul este prevăzut cu autocolante exclusive de culoare gri mat. Acestea adaugă elemente de culoare expresive sub geamurile laterale, precum și pe parasolar, elementele de protecție laterale, deflectoarele de colț de pe cabină și grila panoului frontal. Culoarea cabinei poate fi selectată liber.

Partea superioară a panoului frontal, de culoare neagră, face ca partea din față a vehiculului să fie mai expresivă, iar emblema iluminată cu steaua Mercedes-Benz, o face și mai strălucitoare.

În parasolar, pe acoperiș, sunt instalate patru faruri rotunde cu tehnologie LED, eficientă din punct de vedere energetic, care asigură o iluminare suplimentară a câmpului vizual spre înainte și îmbunătățesc vizibilitatea șoferilor în orice condiții meteorologice. Roțile din față sunt prevăzute cu discuri de protecție pentru piulițele de roată, roțile din spate cu capace pentru butucul roții, iar fiecare piuliță de roată este protejată de un capac individual. Toate aceste capace sunt disponibile vopsite în negru sau din oțel inoxidabil de înaltă calitate.

Capacele închise din aluminiu, de pe șasiu, oferă două plăci de trepte suplimentare și completează treptele standard. Ecusonul cu inscripția Mercedes-Benz din zona de acces în cabină, iluminat, alături de treptele de intrare din oțel inoxidabil de pe partea șoferului și a pasagerului din față asigură cea mai sigură și mai potrivită cale de acces în modelul exclusiv ediție specială.

Dar designul exclusivist al lui Driver Extent+ nu se acoperă doar exteriorul: La interior, iluminarea ambientală cu un total de 138 de LED-uri asigură o lumină indirectă plăcută în cabină, care poate fi reglată individual în culoare și intensitate.

O altă caracteristică specială oferită este aparatul de cafea cu capsule care, oferind un stil autentic, se potrivește cu designul Mercedes-Benz din interiorul vehiculului, putând fi depozitat cu ușurință în suportul pentru pahare existent, datorită dimensiunilor sale convenabile.

În plus, dispozitivul antifurt CabLock oferă o protecție sporită șoferilor. Sistemul poate fi blocat și deschis independent de sistemul de închidere centralizată.

Truck Power

Recent Posts:

Mineralport, cel mai mare furnizor de agregate, asfalt și beton din regiunea Oltenia, își pune din nou încrederea în camioanele Mercedes-Benz. Compania a primit recent încă 20 de unități Arocs, care îi vor susține extinderea operațiunilor.Primele vehicule Mercede...


Citeste mai mult

Editura germană ETM, care publică, printre altele, revistele comerciale de specialitate „Fernfahrer”, „Lastauto omnibus” și „Trans aktuel”, face anual un sondaj în rândul cititorilor săi cu privire la cele mai bune vehicule comerciale și mărci. L...


Citeste mai mult

Statistici recente arată că în 2021 Volvo Trucks a fost lider pe piața pentru camioane grele integral electrice din Europa, cu o cotă de piață de 42%. În 2021, compania a primit comenzi, inclusiv scrisori de intenție pentru cumpărare, pentru peste 1.100 de camioane electrice, la ...


Citeste mai mult

Renault Trucks își extinde gama integral electrică și a anunțat, pentru 2023, startul vânzărilor pentru două noi modele de până la 44 t, și anume Renault Trucks T E-Tech pentru transportul regional și Renault Trucks C E-Tech pentru activitatea de construcții.Renault Truck...


Citeste mai mult